tirsdag 23. februar 2010

5 års bryllupsdag

19 februar hadde vi 5 års bryllupsdag. Det er utrolig hva som har skjedd på disse årene. Det føles som et helt liv siden vi giftet oss, samtidig som det føles ut som det var i går.. To barn har kommet til etter denne kalde vinterdagen 2005. Eldstemann kom til verden ett år før ;o).

Vi giftet oss i en søt liten kirke på Geilo, og været var på vår side den dagen. Skyfri himmel og bare sol. Det var minus 8 grader, men sterk blås. Så selv om solen varmet, var det ikke akkurat lunt. Selv håpet jeg sterkt på uvær og grå himmel. Elsker uvær og grå grå himmel. Siden vi skulle ta de fleste bildene ute, hadde det vært flott med grå bakgrunn.. Men, sånn gikk det altså ikke hehe. Bildene ble tatt midt i skiløypa, inne i Budalen og vi var nok et lite skue for mange nysgjerrige skiturister ja. Det var ikke få som sperret øynene opp og ble skikkelig overasket der vi stod og hutret og frøs og forsøkte å smile så godt vi kunne før kulda tok tenner og det som var. Det er vel den kaldeste fornøyelsen jeg noen gang har hatt i mitt liv tror jeg. Er vel den eneste gangen jeg virkelig har følt hvordan det måtte være å dø av forfrysning. Det var litt kjølig mao.

De andre bildene ble tatt inne i gamlestua, bak Bardøla Hotell. En vakker gammel stue som har blitt pusset opp og holdt i den opprinnelige stilen. Virkelig nostalgiske omgivelser der inne. Resten av bryllupsdagen ble selvfølgelig holdt inne på nevnte hotell, med god mat og drikke, underholdning og det som hører et bryllup til. Må innrømme at bruden selv, begynte å titte på klokken allerede i 20.00 tiden... Da var hun trett og sigen og hadde aller mest lyst til å legge seg.. Den kalde lufteturen i skiløpa hadde mao gjort sitt.. Da vi endelig "fikk lov" å gi oss og trekke oss tilbake til suiten vår, tok vi oss et laaangt og varmt bad og var klare til å krype under en varm dyne..... Men den varmen under dynen måtte vi jammen jobbe litt for å fortjene. En utrolig artig kamerat av mannen hadde sørget for å fylle sengen vår med masse smålego.. Du, så motivert jeg var til å plukke lego da... Neida, var nok ikke det gitt, men det ble da tomt til slutt;). Uansett, så var 19 februar  2005 en flott og minnerik dag for oss alle sammen, og det er med et lite vemod jeg nå i ettertid ser på bryllupsbildene hvor mannen min fortsatt gikk på bena sine.. Er for all del takknemmlig for at han i dag fortsatt lever og kan bo sammen med oss som før.. Men det er allikevel litt rart å ha en mann som nå sitter i rullestol. Det var ikke det vi hadde planlagt den dagen vi giftet oss og planla og bestige Hallingskarvet sammen.. Sånn er nå livet en gang, ikke bestandig rettferdig.. Men, man kan komme langt likevel.. Noen ganger må man bare finne en annen vei for å nå målet sitt;).

Bildene under er fotografens digitale bilder. De er ikke av så god kvalitet som papirbildene. I tillegg ble de tatt i det blåtimen kom...

Foto:Anno2009

Foto: Anno2009


post signature

3 kommentarer:

Line fra huset på landet sa...

Gratulerer med 19.februar! :)) Da er vi to som har bryllupsdag i februar da ;) vi giftet oss 14.februar ifjor. Vi er så glade for vinterbryllupet vårt. Og...vi tok bilder i skiløypa vi også..med strålende sol og masse skiløpere og barn rundt oss :))
Du var jo en helt nydelig brud. Vakre bilder du viser her.

Forresten...det ser ut til å bli fint det bordet du holder på å pusse ned. Spennende å se etterhvert.

Ha en fin dag,
Klem,Line

madam mim sa...

Gratulerer med vel overstått bryllupsdag! For noen flotte, stemningsfulle bilder, synes blå himmel gjorde seg godt jeg :-)
Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min, det var koselige ord fra deg der. Ha en fin uke! Klem Mim

Laila sa...

Malingen jeg har brukt heter Trestjerner gulvmaling og er fra Scanox.
Tusen takk for søt kommentar.