fredag 5. februar 2010

Forandring

Fryder... Selv om det ikke er store forandringer... Vi skal jo med tider og stunder flytte, så i utgangspunktet trenger man vel strengt tatt ikke gjøre så mye i dette huset.. Mener iallefall min mann... Er forsåvidt enig i det, men har over lengre tid irritert meg over det mørke kjøkkenet vårt. Innredingen er mørk kirsebær tror jeg, mørke steinfliser over benken og to små og smale kjøkkenvinduer.. Altså lite arbeidslys.. Kjøkkenet var slik da vi kjøpte huset for snart fire år siden. Siden innredningen er omtrent like gammel, valgte vi den gang å la det stå som det var, så fikk vi se om noen år... Hadde planer om å spraymale det hvitt, men gadd rett og slett ikke ta den jobben.. Men iallefall, fikk et plutselig innfall for noen dager siden, og malte steinflisene hvite.. Da ble det jammen meg lyst der inne gitt... Nesten så jeg angret på det, men bare nesten... Uvant med lys der inne, etter mange år i "tussmørke".. Nå kan vi faktisk SE HVA vi lager og ikke minst SE alle fingermerkene etter ungene... *S*.. Ble iallefall fornøyd da.. Nå er det bare å få på nye håndtak og malt den ene hyllen som pappa satte opp inne i den ene nisjen.. Da regner jeg med at kjøkkenet endelig er ferdig.. Hoi hoi.. Kjekt å bli ferdig før vi flytter igrunn..:-)).

Her er noen før- og etterbilder av kjøkkenet.

Før:
Foto: Anno2009

Etter:
Foto: Anno2009

Resultatet ble altså helt greit, men ville nok ha revet ned hele kjøkkenet og satt opp et helt annet og lysere kjøkken og andre typer fliser.. I tillegg skulle vi ha laget vinduene større... Men det gjør vi altså ikke noe med nå som vi ikke blir boende her likevel..

Holder allerede på med et nytt prosjekt... Et "gammelt" stuebord er i ferd med å få en real makeover... Men det er ikke så enkelt å få det slik som jeg hadde planlagt... Så det vil nok ta litt tid før jeg blir ferdig... Men liker å pusle med det da.. Legger ut bilder når jeg er ferdig.. ;-))
post signature

1 kommentar:

Line fra huset på landet sa...

Tror ikke jeg fikk lagt inn den siste kommentaren min til deg jeg.. problemer med nettet her idag. Men uansett; kom innom for å si at jeg leste kommentaren din på ANETTESHUS.COM..den ang. maling av det nyinnkjøte bordet hennes. Vel, du nevnte at du har lyst å et slikt bord, men ikke kan finne et. Ville bare gi deg et tips..Olemann as, Quriosa og Antikk. Jeg har et innlegg om det på bloggen min, vis du er interessert i å lese mer ;)

Ha en fin helg,
Line