fredag 2. april 2010

Påskesola er iallefall ikke på Geilo

Men, vi koser nå oss likevel vi da ;). Lite med interiør (sett bort fra diverse interiørblader), men mye ski, snøhulebygging, litt i overkant mye kvikk lunsj og påskehare. Sånt som hører hjemme i påsken. I morgen er det påskeaften, og da er det duket for årets påskeskirenn, for de små vel og merke;). Mer er det ikke så mye å si fra denne kanten..


Foto: G.J. Trillhus

Fortsatt god påske :-)
post signature

2 kommentarer:

Line fra huset på landet sa...

Nei, da er ikke solen der heller. Ei heller her hos meg. Jeg tror vi må spørre våre bloggvenner i nord jeg. Har skjønt at det er de som har fanget solen i påsken :D..og ikke tror jeg de slipper den så lett heller, ser det ut til ;)
Denne påsken har blitt desto mer sitte-rolig-aktiviteter og godterispiseaktiviteter, bare på grunn av det hersens dårlige været! Ja, for nå som vi er i april måned og påsken henger over oss, så syne jeg dette er elendig vær altså. Må få lov til å si det vel ?!

Vel. Her får jeg vel se å komme meg i bingen. Gjester imorgen igjen, og atter en halv dag på kjøkkenet med forberedelser. Haha... da får vi håpe at noe godt kommer ut av det da! Ellers får det bli mer stapping av påskegodt her også:))

God påskeklem fra Line

Guttemamma sa...

Den var heller ikke på Beitostølen....så nå er vi tilbake i DRøbak og håper på noen vårdager her...
klem så lenge