søndag 2. mai 2010

Shopping og Giwe Away + Reward hos Morsomme ting

Endelig er pakken fra Lobelia i hus, og "skuffelsen" var vel litt til stede da jeg ikke hadde bestillt så mye likevel. Et putetrekk og en slags minitre var det jeg hadde bestillt....Alt det andre jeg trodde jeg hadde bestilt, hadde jeg altså ikke bestillt likevel. Makan. Får slutte å netthandle sent om kvelden/tidlignatta tror jeg altså... Men var svært fornøyd med de to tingene jeg hadde bestilt da. Fikk også tre velduftende hjerter i gave. Alltid spennende å handle hos Lobelia;).

Her er et par bilder av Lobeliashoppingen, samt kurvstolen min:


Foto: Anno 2009
Putetrekket var større enn jeg hadde forventet, men passer veldig bra i kurvstolen synes jeg. Putetrekket til stolen har ikke blitt trukket om enda, derfor ligger skinnet over og skjuler den stygge sitteputen. Stålampen ved siden av, er også ny. Hadde bare en tynn lampe som på en måte ble borte der den stod, mens denne nye fyller plassen sin mer og gir et godt leselys.

Minitreet har jeg planer om å bruke til jul, men lar det få stå fremme litt til, siden det er så søtt.


Foto: Anno 2009

Har shoppet litt til den siste tiden (lenge siden sist). Sist jeg skulle handle mat kom jeg over denne søte trerammen. Falt totalt for denne og bare måtte ha den med meg hjem. Artig med litt annerledes rammer også.

Foto: Anno2009
Siden vi er inne på rammer, slenger jeg med et bilde av en herlig leddet treramme fra Kid også.

Foto: Anno 2009
Fine rammer i hus, nå er det bare å få tatt bilder som passer inn;).

Nevnte i forrige innlegg at jeg har fått meg en ny lysekrone i "bursdagspresang". Har prøvd å få tatt bilde av den nå i kveld, men det skulle vise seg å ikke være så enkelt. Bildene som følger er ikke av god kvalitet, men håper likevel at lysekronen gir et lite inntrykk iallefall.

Foto: Anno 2009
Slik ser tv-kroken ut med lysekronen.

Foto: Anno 2009
Bildene og kransen er bare tilfeldig satt opp, på spikre som var der fra før.. Til jeg vet hvor jeg vil ha stæsjet, får det bare henge der det henger.. Savner Ektorpsofaen min, som fortsatt står lagret på loftet på jobben til mannen min. Men skinnsofa er for øyeblikket mer praktisk, når man har tre små barn med grisete fingre;).

Bloggen Morsomme Ting har nå en Giwe Away og en Reward på gang.


Foto: Morsomme Ting
Hun feirer 5000 besøkende og ønsker med det å ha en Give Away hvor vinneren stikker av med en wallsticker. I tillegg vil hun gi bort en Reward, men den gaven er foreløpig hemmelig. Ta turen innom bloggen hennes og meld deg på;).

Da skal jeg ta meg en kjapp bloggrunde før jeg tar kvelden. Skal unngå nettbutikkene i kveld ;o)

post signature

5 kommentarer:

Guttemamma sa...

Kjempefine saker du har kjøpt iallefall,både på nett og ellers. Nydelig lysekrone,øsnker meg i hvert et rom..:-)
Den puta var perfekt oppi den stolen synes jeg! Ha en fin uke♥
klem

Emidoras verden sa...

Heisan!
Flott lysekrone og stilig pute!!
Likte også den hvite trerammen:)
Fortsatt fin søndagskveld til deg og dine!
Klem Nina

Line fra huset på landet sa...

:) Tusen takk for koselig omtale :)Du har virkelig fornyet deg i det siste du gitt. Lysekrona var flott. Litt røff og litt bling. Perfekt:)
Stålampa likte je supergodt. Jeg går og tenker på å bytte ut lamper her jeg også..og har sett meg ut et par lignende dette fra Home & Cottage. De som var her da jeg flyttet inn, må flytte ut..og ganske langt faktisk. (min kjære mann må ha fått noe skurr på øynene den gangen han kjøpte disse altså!!..ellers så holder det kanskje bare at han er mann.. hihi )
Nei, jammen har du fått mye fint:)

Ha en finfin dag Marilinn.
God klem fra Line

Elizabet Stilig hjem sa...

Hei, så flott lysekrone og den puten kunne jeg virkelig tenkt meg. Knallfin.

Så koselig blogg du har, her kommer jeg sikkert tilbake.

Ha en fin dag!

Klem Elizabet

ANETTESHUS.COM sa...

Takk for hyggelig hilsen:) Så mye lekkert du har kjøpt! Litt nettshopping er alltid gøy;)

Ha en riktig fin helg!!!

Klem klem
Anette:)