torsdag 29. juli 2010

Tilbake fra ferie og driver fortsatt på med beising

Har riktignok vært hjemme en del dager nå, men har benyttet mestepareten av tiden på å beise terrasse (når det er sol vel og merke). Det går nå litt trått, og kjenner at jeg nok er litt lei av å beise, men er nesten ferdig og ser jo at det blir bra til slutt;)

Har til og med greid å beise terrassen oppe helt alene *stolt*. Men, kan ikke si jeg var høy i hatten der jeg dinglet tre meter over bakken akkurat. Gjør det ikke igjen;).

Sånn ser det ut foreløpig:

Skilleveggene gjør kanskje ikke akkurat fasaden på denne siden så lekker, men de sørger iallefall for at vi får en liten usjenert plass. Vi har naboer (hyggelige naboer) tett innpå på alle kanter, så det er litt kos å sitte litt for seg selv innimellom;).

Ferien vår gikk i år til fjellet og svigers som bor på Geilo. De bygger hytte langs Rallarvegen (mellom Finse og Haugastøl), så vi har vært der noen ganger og kost oss. Har tatt en del bilder derfra, og skal blogge litt om hytta, for den kommer til å bli veldig flott!!

Her er noen få smakebiter:


Foreløpig er det en byggeplass, og det vil det nok fortsette med en stund til. Etter hvert kommer det opp terrassse, som vil gå rundt atore deler av hytta. Den blir tilpasset rullestolbruker, og vil  derfor få en slags livsløpsstandard. På siste bildet nederst til høyre sees hytta i midten. Bildet er tatt fra Rallarvegen.

Rallarvegen.

Vi koste oss maks både på fjellet og på Geilo. Tok det helt med ro, og fant på litt utflukter innimellom. Ungene fikk sine første fiskestenger av gommo og goffa (svigers), og ble skikkelig hektet. Mor likeså, så fiskestang står nå på min ønskeliste;)


Ellers koste vi oss også i Bjørneparken  i Flå og så teaterstykket Hakkebakkeskogen. Utrolig bra og veldig flinke lokale skuespillere. Parken i sin helhet var litt skuffende. Vi fikk beskjed på forhånd om at parken var tilrettelagt for funkjsonshemmede og at de hadde fulgt retningslinjene for universell utforming .. Men, det kan vi av erfaring si at det ikke var. Ok, det var tre handicapparkeringsplasser rett ved inngangen og det var toaletter for rullestolbrukere.. Men ellers, var det svært vanskelig for min mann og trille alene. Han måtte stort sett dyttes over alt, og det likte jo ikke han så godt da.. Bratt og grusete var det. Men, tipper det vil bli bedre etter hvert.. Får vi håpe. Hadde det hyggelig uansett, og ungene koste seg iallefall;) Selv om lekeapparatene nok fristet mer enn å se bjørnene fikk mat hehe.Sceneanlegget til Hakkebakkeskogen;).

Det var nå litt fra denne kanten. Nå tar jeg kvelden. Nye plikter i morgen :o)

Ha en god natt :o)
post signature

10 kommentarer:

Guttemamma sa...

Så fint dere har hatt det!! Så herlig at dere kan benytte hytta til svigers da..ser jo kjempefint ut!! Sengen kaller...
nattaklem♥

Emidoras verden sa...

Hei Marilinn!
Høres og ser ut som dere har hatt en topp ferie!
Deilig og bare koble ut i den norske fjellheimen;)
Hytta så kjempefin ut så langt..tipper den kommer til å bli mye brukt etter hvert.
Synes du er sprek som våger deg i høyden:)Jeg er ei pyse på det området..Ble forresten kjempefint med nybeiset terrasse:)
Ha ei fin helg!
Klem♥

Christina sa...

Hei på deg!

Takk for koselig hilsen hos meg;)
Så mange fine bilder du viser frem,ser ut som dere har hatt det toppers...

Jeg kjøpte hundebørsten på rema 1000,du kan sikkert bruke en kattebørste også,sikkert det samme!
De ble iallefall kanonfine og skikkelig deilige;)Så det er verdt det;)

Ønsker deg en strålende god helg med dine.
K L E M

~De gode minner i en ny tid~ sa...

~ Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min!!! Koselig hus dere har. Heldig som har ett sånt fint sted og dra på hytte tur da!!!

Hilsen fra Signe ~

Merete sa...

Hei på deg og tusen takk for hyggelig kommentar hos meg:) Setter stor pris på det:)
Åhh...Hakkebakkeskogen, elsket å høre på den på kassett og kan faktisk alt utenat fortsatt, hehe...
Flott hus dere har!
Ha en fortsatt fin helg!

Klem, Merete...

Vibeke / Mammas Hus sa...

For et flott sted! :)


Vi (mannen) skal beise trappa i daga, gleder meg! Synes du er flink jeg! :))))

Guttemamma sa...

Hei du og tusen takk for herlig tilbakemelding på vimplene!! Det ble jeg kjempeglad for skal du vite!!
Nattaklem♥

Villa Minde sa...

Hei, så koselig at du har lagt deg til som følger inne hos meg for da fant jeg jo din blogg også ;0) Jeg gleder meg til å følge bloggen din og byggeprosessen deres og ser at dere også har valgt Blink Hus. Vi har i alle fall bare gode erfaringer med dem! Ha en fin dag! Klem fra meg

ZanZ sa...

Hei hei,
Vekommen skal du være som følger av ZanZ-blog!
Hilsen jentene på ZanZ:)

Anette sa...

Hei!
Og tusen takk for veldig koselig kommentar på bloggen min! Den varmet.
Veldig trist at dere ikke fikk hjelp, og systemet er for komplisert til at tilbudet skal nå alle! Det skulle ikke vært slik..... Men gode samtaler og inkludering gjør mye! Og jeg er sikker på at dere har gjort en utmerket jobb ;)
Skjønn blogg du har, har lagt meg til!

Anette