lørdag 2. oktober 2010

Noen nye bilder av tomten

I dag har vi vært på epleslang i vår egen hage;). Tomten har 7 epletrær og noen plommetrær uten plommer i år;). Regner med at det er første og siste gang vi plukker epler fra disse trærne. De må dessverre vike til fordel for et hus. Så får vi se om det lar seg gjøre å flytte noen av de nyeste trærne og plante de et annet sted på tomten.. Vi holder fortsatt på med hustegninger. Det ene forslaget kommer etter det andre fra både oss og husprosjektørene.. Arkitekten ser på det nå, og vi håper vi får en ny tilbakemelding ila kommende uke. Jammen ikke lett dette her. Tomten/eiendommen har noen begrensninger som gjør det litt vrient å få det slik vi ønsker og ikke minst praktisk får både gående og trillende parter. For det første skrår den litt innover og for det andre er det et eldre hus plassert på tomten. Det eldre huset har vi planer om å først leie ut, for deretter skille det ut fra vår tomt og selge det videre.
Huset vi skal leie ut.


Her danser mor på det som blir vår terrasse, eller plen....;). Legg forøvrig merke til den falleferdige dukkestuen til høyre i bildet.... Den skal nok ikke pusses opp, men jevnes med jorden. Inne i denne var det noen få interessante ting jeg skal se nærmere på, før gravemaskinen jevner den med jorden;).

Det er nå ståa her i heimen for tiden. Prosjekter jeg har holdt på med ligger på vent, frem til vi får ferdig disse hustegningene....:o). Er jo litt morsomt også da. En lærer iallefall litt av dette;).
post signature

11 kommentarer:

Gammel stil sa...

Sååå fint dere har det:) Nydelig altså! Så virkelig ut som et sted man kan finne roen!:) 7 epletrær!! WOW:)

Klem:)

Littshabby littslitt og baremitt. blogspot.com/ sa...

Dere er sååå heldige som skal få bygge eget hus på en så flott tomt! Blir kult å følge dere på veien videre! Klem C

Trine sa...

Jeg gleder meg til å følge dere på reisen deres, må jo være så gøy å kunne bygge eget hus! ;) Nydelige epletrær! Nyt dem det siste året :))

Jeg leste forresten at mannen din var på Sunnaas? Det var først meningen at Helge også skulle dit, men i og med vi bor i Vestfold, jeg har ikke lappen og Kysthospitalet i Stavern også hadde spesialisering i hjerneslag og nevrologiske lidelser, så han havnet heldigvis der istedet :)

Ønsker dere en strålende søndag! Her er det full storm, så vi holder oss innendørs ;)

Klem, Trine

Villa Minde sa...

For en nydelig tomt!! Her kommer dere til å få det kjempefint, det er jeg helt sikker på ;0) Gleder meg til å se tegningene etter hvert. Ønsker deg og dine en herlig søndagskveld! Klem fra meg

Mitt ☆ Mine sa...

Wow for en herlig tomt! Så spennende tid dere har foran dere!

Gleder meg til å følge prosjektet videre.

;) Klem

Merete sa...

For en nydelig tomt!!!
Dere har vært heldige:)
Takk for hyggelig kommentar hos meg:)
Jeg klarte å trykke på avvis knappen, så jeg måtte kopiere den og legge den ut, dumme meg, hehe:)

Ha en god natt og en fin tirsdag!

Klem Merete...

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så morsomt! :) Jeg har lyst til å bygge nytt, det hadde vært deilig. (Joda, er superfornøyd her, men her har vi løsninger pga tidligere planløsning, i nytt hus kan man begynne på nytt. )

Håper dere har gode dager!

Klem ♥

Line fra huset på landet sa...

Herlig tomt Marilinn.Skjønner godt at dette var en drømmetomt:)
Kan tenke meg det blir fint med hus der! Gleder meg til å følge prosessen deres videre. Kjempespennende. Tomter kan være vanskelig ja. Ikke alltid rett fram..sjelden det i grunn. Her lurer vi på å bytte innkjøringssted slik at vi kan utnytte hele nordsiden av tomta. Men fortsatt på planleggingsstadiet;)
Takk for så mange koselige kommentarer forresten. Du er så flink til å titte innom..noe jeg er såå glad for! :)
Mange gode klemmer fra Line

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Herlig tomt ja :) Spennende!

Koselig blogg du har :) Kommer tilbake hit!

Klem Anette ♥

aase sa...

Velkommen til bloggen min Marilinn!! Så hyggelig at du la deg som følger, da oppdaget jeg jo enda en blogger fra mitt fylke...nærområde nesten jo!!

Skjønner at dere har et godt stykke arbeid foran dere....bygging er jo drømmen, men kanskje under andre forutsetninger enn deres.

Hustypene dere har valgt som utganspunkt er mine drømmer....som nok ikke settes i verk her. Vi har det supert her vi bor, men nytt er nytt!!

Om du skulle få tid til en kveld vekk fra dine kjære hadde det vært koselig å se deg på bloggtreff i Drammen da...kanskje noen andre husbyggere dukker opp også!!

Klem fra Aase i Lier

lavendel mio sa...

Hei
For en nydelig tomt, ser for meg barna som springer og fryder seg der:)
Gleder meg å følge dere på dette spennende prosjektet:)
Ha en fin onsdag,klem Hanne