søndag 26. desember 2010

Titt titt, her er jeg...

Lenge siden sist ja. Ikke så mye tid til blogging den siste tiden. Her har hele gjengen vært igjennom både omgangssyke og influensa. Men, nå er vi friske og raske, og nyter julen til fulle, med god mat, drikke og godteri i lange baner.

Med liten plass, blir den plassen man har fort fyllt opp, og det ser fort rotete ut.. Men, pytt pytt, det er jul en gang i året;).


Har fortsatt ingen hustegninger å vise frem, da vi er nødt til å få tegnet om både takkonstruksjon og kanskje selve formen på huset. Slik det er tegnet til nå, blir det alt for dyrt. Mange vinkler og mye gang er visst fordyrende. Så da blir det nytt møte med arkitekt. Vi er igrunn fornøyd med romfordelingen, så den ønsker vi å beholde så langt det er mulig. Men, det er en mulighet for at det kan bli en del endringer. Blir nok en utfordring for arkitekten, da tomten og de begrensninger som finnes der gir færre muligheter å velge mellom. Men, satser på at vi kommer frem til en løsning etter hvert.En løsning vi blir fornøyd med, og som ikke koster skjorta..;)

Ønsker alle en fortsatt god jul. Jeg regner med jeg kommer sterkere tilbake fremover, nå som roen har senket seg i heimen igjen...

Tuuusen hjertelig takk for alle tilbakemeldingene fra dere. Utrolig hyggelig altså!!!!!!!!

Juleklemmer fra
post signature