tirsdag 1. mars 2011

En ørliten oppdatering om ingenting

Det ble visst en litt lang "vinterferie" dette her, iallefall fra bloggen. Er fortsatt vinterferie hos oss da, med alle ungene hjemme fra både skole og barnehage. Vi har hatt noen få, men hyggelige og avslappende dager hos svigers på Geilo. Godt å komme seg bort iblant, gjør godt for kropp og sjel. Må si jeg føler meg priviligert som har mulighet til reise til Geilo og bo gratis, mer eller mindre så ofte vi kan.. Så, å gifte seg med en "Geiling" kan anbefales;)).

Her er det ikke så mye som skjer for øyeblikket, derfor jeg ikke har vært her inne heller. Må innrømme at piffen forsvant litt da vi fikk nye hustegninger. Nok en gang, leverte arkitekten en liten skivebom av noen hustegninger. Hadde vel regnet med at han tok med seg erfaringene fra forrige tegneprosjekt, men den gang ei.. Så store deler av vinterferien har gått med på å tegne om på hans tegninger - igjen. Vi synes vel selv at vi har fått det slik vi vil ha det nå, så nå gjenstår det å se om de er gjennomførbare.. Og Marit, hustegningene er på matpapir ja... Hehe.. Skal se om jeg rekker å få skissene mine over på vanlig papir før møtet med byggherre i morgen kveld.. Hvis ikke så får arkitekten mer matpapir til å pakke inn maten sin i, ETTER å ha lest over tegneforslaget vårt vel og merke;).

Ellers går livet sin vante gang her. Håper på å få ferdig noen prosjekter her hjemme snart. Ellers er det svært lite å skrive om for øyeblikket. Eller, vi har nå omsider fått leieboere til huset på tomten vår da. De er nå i full sving med å pusse det opp. Blir spennende å se hvordan de får det.

Fortsetter med min lille bloggpause til vi får hustegningen mer i orden... Regner med at motivasjonen da er tilbake for fullt, og piffen er tilstede igjen..;)). Man blir liksom litt lei, når ting draaar seg ut i tid, og man må jobbe så mye ekstra for å få det slik vi vil... Jaja, kveldens hjertesukk.

God kveld til alle. Her blir det tydeligvis en lang natt, med en treåring som plutselig fikk spysyken...

Klem fra
post signature

9 kommentarer:

Anonym sa...

Uff, så dumt med de tegningene. Det ante meg at ting kanskje ikke var helt ok men krysser fingrene for at det blir som dere har tenkt nå.

Positivt at uleiebiten av det andre huset er iorden da:)

Vi snakkes

Marit

Guttemamma sa...

Æsj,så frustrerende...:-(,skjønner at du mister piffen litt. Er det ikke rart at disse fagfolkene(!) ikke klarer det de skal da?? Har litt erfaring etterhvert og ...grr,skal ikke henge ut noen yrkesgrupper her da men.
Håper det ordner seg for dere FORT!! Og TAKK for hytteskryt!!
klemmer♥

Line fra huset på landet sa...

Å nei! Så kjedelig med den arkitekten da!! Han skjønner visst lite av hva dere skal ha han. Huff. Kan veldig godt forstå om du mister piffen nå ja.
Nå håper jeg..og krysser fingrene for at dette kjapt er på plass!
Nå fortjener dere at det skjer litt synes jeg.
Håper tre-åringen din er frisk igjen!
God klem fra Line

Mitt Blogglandia sa...

Så kjedelig! Skulle tro at arkitekten visste litt om deres ønsker nå... ...men jeg regner med at dere snart har det i orden!.
Om ikke lenge er piffen tilbake skal du se!

Positive tanker fra
Lena Kristin

Villa Minde sa...

Hei hei ;0) Skjønner godt frustrasjonen din! Håper arkitekten "plutselig" skjønner hva dere ønsker dere og at tegningene kommer på plass om ikke altfor lenge. Lykke til med prosessen så lenge - vi blogges! Klem fra meg

Littshabby littslitt og baremitt. blogspot.com/ sa...

Hei skjønne deg! Jeg er bare innom for å si tusen tusen takk for den koselige kommentaren du skrev om kjøkkenbildene mine på NIB utfordringen! Jeg ble veldig glad!! Ha en super uke, stor klem fra Cecilie

Anette Willemine sa...

Synes denne arkitekten høres ut som å mangle en vesentlig kunnskap som kreves for å være arkitekt, nemlig å lytte. Det trengs nemlig for å overføre kundens ønsker og behov til det oppdraget han har påtatt seg. I tillegg skal også arkitekten komme med forslag og idéer som ikke kunden selv har tenkt på. Et godt samarbeid er nødvendig for at man skal få et optimalt resultat. Håper virkelig at dere snart kan få noe endelig på plass.

Ønsker deg og dine en deilig søndag. :)
Klem,
AW

Emidoras verden sa...

Hei Marilinn!!
Ja, man blir litt maktesløs når man opplever slike
hendelser.
Men samtidig ser man hvor sårbar vi mennesker er
i forhold til de enorme naturkreftene som herjer.

Skjønner dere blir litt motløs.
Skulle tro dette var grei skuring for en arkitekt å lytte til deres ønsker.
Håper det ordner seg snart:)
Søndagsklem fra meg.

Line fra huset på landet sa...

Hoppla:)) Har det skjedd noe på hustegninger og lignende i det siste da min venn?! ;)
Titter innom her vet du.. for å se om tegninger osv kaaanske er lagt ut.. hihi:)

Uansett. Ha en super helg Marilinn.
Gode klemmer fra Line