lørdag 28. mai 2011

En liten oppdatering

Ikke så veldig mye som skjer på hus- og interiørfronten fra denne kanten for øyeblikket. Eller, jeg har tegnet kjøkken, veldig, veldig mange ganger da... Torsdag rakk vi innom bare to kjøkkenleverandører, mot 6 som vi naivt trodde vi skulle rekke... Allerede samme ettermiddag og kveld (skikkelig god service ja) fikk vi tegninger, mange tegninger. Akkurat slik vi vil ha det. Dessverre er bildene i pdf-format, og får ikke lagt inn her. Får ikke gjort de om til bildefiler.. Så, får se hva vi gjør, om vi skriver de ut, og deretter scanner de inn på pc`n. Skikkelig jobb.. Fikk også et pristilbud, som nesten fikk fruen i huset til å svelge sin egen tunge.. Den må vi selvfølgelig se på, når vi får hele sluttsummen på huspakken. Aner nemmlig ikke hvilken pris de har lagt inn på kjøkken. Kan jo være at mellomlegget ikke blir så stort..;). Til uken får vi tegneforslag og pristilbud fra den andre kjøkkenleverandøren også. Tipper de legger seg i samme prisklasse som den andre leverandøren;)... Selve hustegningene er nå ferdig endret og er inne hos arkitekten for en siste finpuss;)

Har ikke fått besøkt så mange blogger på en lang stund nå. Liten tid og andre sysler er noen av grunnene. I tillegg har jeg vært i min egen "stilforvirringsverden". Har plutselig hatt mange tanker om vi har valgt rett stil på hus og interiør.. Jeg har alltid syntes funkisstilen har vært stilig, selv om det har aldri vært helt min stil. Har aldri hatt lyst til å bygge den type hus, men nå som vi så og si er ferdig å tegne hus, DA kommer tvilen.. Tror vi har valgt rett altså, og er nok bare veldig, veldig lei alt som heter hustegninger og interiør.. Håper jeg..;).

Tusen tusen takk for kommentarene fra dere:). Fortsatt god helg:)

Ps. Registrer at det ikke er så lett å få lagt igjen kommentarer hos enkelte blogger... Merkelig..

Klem fra
post signature

6 kommentarer:

Guttemamma sa...

Spennende, Marilinn!!
jeg aner ikke hvordan du legger inn pdf- filer, dessverre. Jeg scannet avisinnlegget fra lokalavsien da de var på besøk, for jeg klarte ikke å legge det inn fra nettavisen...
Men håper vi får se!
klem♥

Livy sa...

Heisann!
Så fine hustegninger!! Det kommer til å bli KNALLBRA!! Jeg husker godt hvordan det var å være i den prosessen dere er i nå! Jeg husker så godt at jeg før vi begynte å tegne osv gledet meg til alle valgene vi skulle ta; jeg skal love deg at når jeg sto oppe i det skulle ønske at jeg slapp å velge så himla mye *ler* men valgene ble tatt, og vi har blitt veldig fornøyde :-)

Tusen takk for koselig hilsen hos meg :-) Ønsker deg en fin lørdagskveld! Klem fra Livy

lavendel mio sa...

Hei
Vi venter i spenning, dette blir garantert kjempelekkert:)
Ha en fin søndag, klem Hanne

Mitt & Mine sa...

Så spennende med husbyggingen da...det må jo være en drøm å få planlegge alt fra grunn - selv om det sikkert er ett tonn med valg og besluttninger som skal tas ;)

Ja vi gleder oss til å komme igang med oppussingen. Hele huset må pusses opp - så det vil nok ta lang tid før vi kommer rundt, og får orden på ting. Det er jo fordelen med å flytte inn i nytt hus - da er alt på stell med engang ;)

Masse lykke til med videre planlegging. Er på kjøkken jakt selv, og på fredag tenkte vi å ta en liten rundtur ;)

Anonym sa...

Hei:) Ligger noe i mailboksen din:) Jeg kan mekke om de pdf-filene dine hvis du sender de over. Fort gjort. Kjekt å se samtidig hva de har putta inn av løsninger:)

Anonym sa...

Det er mye som er fint ja;) Jeg tror sikkert dere kommer til å bli fornøyde. Spennende med kjøkkentegninger da!
Jeg tror nok det kan være vanskelig å holde motivasjonen og inspirasjonen og nytenkningen varm når man må ta så mange avgjørelser på èn gang. Dere har liksom ikke fått tenke på hvert rom kanskje så mye heller.. siden dere i grunn ikke helt har visst hvordan selve huset skulle bli seende ut?!
Sånn sett er det enklere på en rar måte å renovere dette gamle huset her. Jeg får liksom bodd meg skikkelig inn og ombestemt meg flere ganger før jeg begynner å pusse opp et nytt rom. Det løper liksom ikke fra meg...sukk.
Huff. Vet ikke hva som er best jeg. Her tror jeg vi aldri blir ferdige:o)
Gleder meg til å se kjøkkentegninger:)
Gode klemmer fra Line