tirsdag 28. juni 2011

De endelige kjøkkentegningene..

Bloggpause er liksom litt min greie.. Men, sånn må det bare bli i en hektisk hverdag og med tre aktive småtroll;). Vi er iallefall mer eller mindre ferdige med kjøkkentegningene.Noen endringer har det blitt (forrige utkast) vi er nå ganske så fornøyde. Men, det gjenstår fortsatt noen punkter vi må se litt nærmere på... Valget vårt falt på Sigdal Kjøkken, merke Herregaard. Favorittkjøkkenet;).


Ovn og mikro byttet plass med vitrineskapene som nå er på veggen til venstre. Mest praktisk å ha det slik synes vi.

Vasken har også blitt flyttet. Siden oppvaskmaskinen var plassert på denne siden av innredningen, var det mest praktisk å ha vasken ved siden av, og ikke på den andre benkeraden som i utgangspunktet. Området under vasken jobbes det fremdeles med. Vi ønsker dører under der, men må finne de rette hengslene først. Dørene under vasken bør kunne dyttes inn og følge med ut igjen, automatisk. Ellers blir det litt knotete for mannen å åpne og lukke igjen dørene selv... Overskapene vi hadde til å begynne med, ble byttet ut med et vitrineskap og et med vanlig dører. Vi hadde egentlig ikke tenkt å ha overskap i det hele tatt, men uten så det veldig rart og stusselig ut. Har jobbet en del med dette hjørnet av kjøkkenet, og ble aldri helt fornøyd før jeg for n`te gang tittet på kjøkkenet inne hos Drømmen om en eplehage. Her fant jeg løsningen, og nå tror jeg jammen meg både mannen og jeg er fornøyd. Håper det er greit for bloggeieren at jeg hermer litt;)


På kjøkkenøydelen, har vi plassert en liten vask ved siden av kokeplaten. Dette for å forenkle mannens fremtidige kokkelering på kjøkkenet.. Men, det er en mulighet for at den blir fjernet, da han selv mener det ikke er så nødvendig å ha vask der likevel.. Så da får vi se hva det blir til. Vi må heldgvis ikke bestemme oss akkurat nå da..;).

Vi føler oss uansett småplukk eller ikke, ferdige med kjøkken og er klare for å ta fatt på bad- og vaskerommet i det nye huset vårt..

Ellers er det feriemodus her i huset. Alle tre ungene har sommerferie, og skal ikke tilbake på sfo og barnehage før 2 august. Tipper det kan bli en lang, og forhåpentligvis flott sommer;)).Vi har allerde vært en tur i Danmark, og det blir nok noen turer hjem til svigers og på svigershytta på fjellet også iløpet av sommeren. Tar det som det kommer, men håper å få unna litt her hjemme også, for guri land som det trengs. Fortsatt ikke fått noe svar på byggesøknad, men så er det ikke mange ukene siden den ble sendt heller da.

Da stuper jeg i seng. Regner med småtrolla våre våkner om noen få timer og er klare til å starte dagen..;)

En STOR takk til Marit med bloggen nr14 for hjelpen med bildene;). Marit hjelper meg ikke bare med å få tegninger over til bildefiler, men også med å tegne innredninger. Hun er flink til å se løsninger og er utrolig kreativ. Bilder kommer etter hvert. Anbefaler på det sterkeste å ta en tur innom bloggen hennes!!

Da var det natta ja...
post signature

4 kommentarer:

Emidoras verden sa...

Hei Marilinn!!
Koselig å se innlegg fra deg uansett
om det går litt tid mellom hvert:)
Kan tenke meg fruen gleder seg til husbygging, og kjøkkenet ditt ser jo lekkert ut så langt.
Kos deg i ferien og lykke til med
byggesøknaden.Det ordner seg sikkert:)
Godklem..

aase sa...

♥ Herregård ♥ bare så lekkert!

Synes dette ser veldig bra ut jeg!! Vi er borte fra 17. juni og til 2. august....kom utenom den tiden da, for jeg har jo lyst å hilse på dere når dere først kommer da!!

Ha en fin sommer så lenge!! Klem Aase

Guttemamma sa...

Ser virkelig lekkert ut!! Hurra:-). Herregård ville jeg ha den gangen vi bygde...og fortsatt på toppen av favorittkjøkkenene! Bra valg og god sommer til dere også!
Klem♥

Villa Minde sa...

Ååå så lekkert det blir!! Stort og luftig, men samtidig utrolig koselig!! Vitrinedelen og barløsningen er virkelig noe jeg kunne tenkt meg!! Jeg er helt sikker på at alle bloggere syns det er en ære å bli "kopiert" litt. Det viser jo bare at man har vært riktig så flink med løsningene ;o) Og blogge gjør man jo i håp om å inspirere litt også ;o)
Grugleder meg til Sans kommer ut, det er jo alltid litt "skummelt" når man skal være med på bilder. Som du nok har sett så er jeg i utgangspunktet ikke så veldig offentlig av meg på bloggen ;o)
Nyt sommerferien, jeg krysser fingrene for masse SOL!! Klem fra meg