lørdag 4. juni 2011

Forhåpentligvis de aller siste hustegningene

Da har vi gort de endringene som vi ønsket, og håper nå at det blir slik. Flere kjøkkentegninger er også klare, men må gjøres om til bildefiler før de kan legges ut her inne. Vi har nå fått tilbud fra to forskjellige kjøkkenleverandører, og vurderer i disse dager tilbudene opp mot hverandre. Det skiller faktisk 100 000 fra det ene tilbudet til det andre. Det er ganske mye. Torsdag i neste uke, tar vi turen til Ikea, og skal tegne et makent kjøkken, bare for å ha det med i vurderingen. Vi skal bestemme oss i løpet av uken. Har såvidt begynt å tenke på hovedbadet og vaskerommet også, så det skjer jo litt, om det ikke er så mye ennå.

Fasade:Fasaden er noe endret fra forrige gang. Vi syntes det ble litt vel mye med en 30 kvm veranda/terrasse i 2 etasje. Vi kommer aldri til å sitte der oppe uansett. Dessuten ønsket vi større overbygg på terrassen nede. Derfor ble løsningen slik, med takoverbygg istedet for en veranda/terrasse.

Plantegning 1 etasje:


Her har vi byttet om på plassering av TV-stue, soverom(kontor) og bad. Fjernet en dør på kjøkkenet også, slik at vi får plass til mer innredning her inne. Vi har også valgt å ha glassdører med sidefeldt fremfor to-fløyet dører, slik at vi får større veggplass til møbler. De fleste dørene i huset blir skyvedører, med noen unntak her og der.

Planløsning 2 etasje:


Her er det ikke store forandringene. Soverommet (gjesterom) lengst til høyre har blitt litt større. Det var litt smalt i utgangspunktet.

Vi er inne i bursdagsfeiringperiode akkurat nå, og blogging og husplanlegging blir derfor nedprioritert;)
post signature

5 kommentarer:

Villasol sa...

Så flott det kommer til og bli. Tror ikke du kommer til og angre ang overbygd veranda. Kjøkken tegningene så jo også rå fine ut.
Ha en fin kveld!
Klem Ingunn

Livy sa...

Heisann!
Det kommer til å bli et utrolig fint hus dere skal bygge!! Vi har også skyvedører, og det er kjempe praktisk!

Ønsker deg en fin søndag! Håper du koser deg med bursdagene! Klem fra Livy

Villa Minde sa...

Huset er helt fantastisk! Jeg elsker den amerikanske stilen og med overbygget så ble huset virkelig en drøm! Ser for meg at man kan sitte i en "gyngesofa" under taket og bare nyte tilværelsen ;o)
Ønsker deg og dine flotte dager og fine bursdagsfeiringer! Klem fra meg

lavendel mio sa...

Dette blir kjempebra!!
Tenker dere ser frem til å begynne:)
Vi følger spent med:)
Ha en fin pinsedag, klem Hanne

Anette Willemine sa...

Så deilig å endelig ha kommet hit. Huset ser virkelig flott ut, og enda bedre vil det vel bli når det står ferdig. :)

Priser på kjøkken kan variere stort, men det kan noe av kvaliteten også. Sikkert greit å ha mer et alternativ fra Ikea å sammenligne med. De har jo også mye bra. :)

Gratulerer med bursdagsfeiringsperiode! Ønsker deg en glad uke, søte deg!

Klem,
AW