lørdag 27. august 2011

Tilbake igjen og litt alvevasesnakk ;)

 Ble en litt lang bloggpause (igjen) dette. Men, ferien er uansett over og hverdagen har inntatt oss for lengst. Denne sommeren har vært spesiell på mange måter. Mye har skjedd, både positivt og negativt. Men, vi har likevel kost oss alle mann. Har nå to skolebarn å skryte av, da mellomste frøkna vår begynte i 1 klasse forrige uke. Veldig stolt jente;).Nå har vi kun ett barnehagebarn igjen, rart. På husfronten er det intet nytt å melde. Alt er klart, og graverne er klare til å sette "spaden" i jorda, så fort kommunen blir ferdige med byggesøknaden.. Må innrømme at jeg ikke har sett på hustegningene på nesten 2 måneder(!!). Det er rekord for min del, men det har igrunn vært litt behagelig også... Men, nå begynner jeg så smått å komme i husmodus igjen, jeeejiii;).

Hentet verdens flotteste vase på posten i går. Jeg er ingen "vasedame", men da jeg så alvevasen til Wik & Walsøe første gang, falt jeg pladask. Bestemte meg raskt at den skulle bli en innflytningsgave til meg selv, når vi kommer inn i det nye huset en gang... Men da jeg leste hva denne alven symboliserte, måtte jeg ha den NÅ, til tross for at jeg ikke aner hvor jeg skal plassere den...

 (Ikke så lett å ta bilder, uten at det blir gjenskinn i vasen.. Får snart begynne å sette meg inn i alle finessene på kameraet mitt tror jeg. De fine tulipanene oppi vasen er kjøpt for 10 kr stykket hos Home & Cottage. Det kan jeg like).

"Alven er symbolet på drømmer, håp og troen på det umulige"
Wik & Walsøe

Dette passer så godt til oss og det vi har vært igjennom, og ikke minst den hverdagen vi har nå. Mannen min ble lam fra livet og ned da han kræsjet med sin politimotorsykkel under uttrykning høsten 2008. Han trener iherdig nesten hver dag, og har som mål om å komme seg på bena igjen, en vakker dag. Han har god fremgang, og har oppnådd mye som legene mente var umulig for han. Spennende å følge med. Så denne vasen ble liksom litt spesiell for oss (mest meg da hehe), sånn symbolsk sett.

Takker for mange koselige kommentaerer mens jeg har vært fraværende, og ikke minst velkommen til nye følgere. Stas;-).

Da er det straks natta her. God natt og god helg til deg som leser dette;)
post signature

5 kommentarer:

Villa Minde sa...

Jeg bare elsker den vasen!! Har ingen selv, men har gitt den bort i bryllupsgave flere ganger (og de har blitt tatt vel imot ;o)). Skjønner godt at beskrivelsen av alven betyr ekstra mye for dere, og jammen er det noe å tenke på for oss andre også! Ønsker deg og dine en herlig kveld! Klem fra meg

Emidoras verden sa...

Hei Marilinn!
Nydelig vase fra W&W.
Mye lekkert fra de jentene.
Uff, hvor det drøyer med byggesøknaden
for dere.Synes dere er supertålmodige.Men det må vel løsne snart:)
Ha en fortsatt fin helg!
Godklem..

lavendel mio sa...

Alvevasen er så lekker!!
Venter i spenning, jeg, på byggeprosjektet deres:)
Klem Hanne

Anonym sa...

Ja nå må du sannelig begynne å samle mer i den serien...kjempefin....og da blir det masse håp og tro:) Flott at mannen har fremgang:))

...du har kanskje purra på den byggesøknaden?

Anonym sa...

Vakker vase.. og ikke visste jeg hva motivet var tenkt som. Passe bra for meg og min familie også den da;)
.. så fint. Jeg som elsker alver og engler.. :))
Klemmer fra Line