torsdag 22. september 2011

Byggesøknaden er i boks!!!

Bare en kjapp tur innom for å oppdatere bloggen min på at byggesøknaden endelig er godkjent!! Er veldig fornøyd og glad for det;)). Selv ligger jeg nede for telling med bihulebetennelse, men lover (nok en gang) at jeg kommer sterkere tilbake. Det vil naturlig nok skje en hel del nå fremover, og da har jeg jammen meg noe å blogge om også. Sånt kan jeg like;)).

Tusen takk for alle hyggelige og oppmuntrende kommentarer fra dere. Dere er utrolig søte.

Ha en god dag:-)

Klemmer fra en litt over middels glad Marilinn

6 kommentarer:

Villa Minde sa...

Hurra og gratulerer så mye!! For en god nyhet!! Riktig god bedring til deg, jeg gleder meg til å følge husprosessen fremover ;o) Klem fra neg

Anonym sa...

Gratulere så mye!! Jeg kjenner jeg er veldig glad jeg snart er ferdig! Det er straks et år siden vår byggesøknad var ferdig! Når planlegger dere å være ferdige? Rekker dere å bli ferdige før sommeren?

Anonym sa...

Gratulere:)) Kjempeglad for at det ordna seg for dere nå:)

Bli fort frisk da:)

Emidoras verden sa...

Så bra!!
Da er det bare å sette i gang:)
Blir spennende Marilinn!
Klem.

Anonym sa...

Gratulerer! Håper at resten av byggeprosessen går uten "plunder & heft". Lykke til videre! :-)
... og god bedring. ;-)

Anonym sa...

Tusen takk for lang og VELDIG hyggelig kommentar hos meg i dag! :-) Jeg ELSKER kjøkkenet mitt, og jeg må bare si at det er bedre enn jeg trodde det skulle bli! Det er rett og slett fantastisk! Det KAN jo hende det går ann å bestille en mann i skapet? Hihi.. Jeg vet jammen ikke!

Når det gjelder hussvangerskapet er jeg over kvalmefasen. Den kom ganske tidlig i svangerskapet når det gikk opp for oss hva vi drev med. Da ble det bekymringer knyttet til økonomi, hvordan babyen ville se ut, om den ble sånn vi ønsket osv. Nå er jeg over bekkenløsning og svangerskapsforgiftning! Jeg blir kvalm av å tenke på leilighetssalget! Det går meg helt på nervene! For ikke å snakke om ALT som skal flyttes fra et sted til et annet! Men.. Etter fødselen er alt glemt! :-)

Ha en strååålende helg!!

Klem klem