tirsdag 11. oktober 2011

Graving påbegynt og hjemme igjen fra en minihøstferie

Da vi var på vei opp til svigers på Geilo nå i høstferien, fikk vi et mms bilde av vår kommende nabo. Et bilde som viser en en gravemaskin som graver på tomta vår!! Vi ble noe overrasket, siden gravingen først skulle starte denne uken her, men ble selvfølgelig svært fornøyd altså. De er på ingen måte ferdig med gravingen, men å starte noen dager før kan kanskje være kjekt på denne årstiden.

Legger ved det aller første gravebildet;))

Foto: Anno 2009

Dette bildet ble tatt på torsdag, de har selvfølgelig kommet lengre nå. Skal ta meg en rusletur bort og titte på lørdag. Da er det forhåpentligvis mye større endringer å se. Gleder meg allerede.

Vi har hatt en minihøstferie hos svigers, og fikk en liten snartur på svigershytta også. Skal legge ut noen nye bilder derfra litt senere. Har skjedd litt der også siden sist jeg blogget svigershytta;). Utrolig deilig å komme seg bort litt, og kjenne skikkelig høst- og fjell-luft. Hadde sol og blå himmel under hele oppholdet, helt til vi skulle reise hjem. Da våknet vi til et hvitt teppe av snø. Ungene var selvfølgelig i ekstase, og fikk endelig mulighet til å ha en aldri så etterlengtet snøballkrig;).

Foto: Anno 2009
Utrolig flott å se på, og må innrømme at jeg fikk et snev av julestemning. Bildene er tatt rett utenfor svigers sitt hus. På vei hjem, ble vi sittende i kø og har vel igrunn aldri brukt så lang tid på å komme oss hjem før. Fullstendig kaos rådet et godt stykke ned på Riksvei 7. Folk skiftet faktisk om til vinterdekk midt i veibanen. Ikke rart det var kø. Unødvendig, mtp at de kunne ha skiftet om FØR de la ut på veien.. Nu vel, skal ikke bry meg jeg altså. Heldigvis la vi om til vinterdekk før vi reiste oppover, ellers hadde det vel vært natta før vi kom hjem;)). Lot forøvrig snøen bli liggende igjen der oppe. Kan godt vente med snø til huset vårt er satt opp synes jeg;)

Da er det omsider lalletid her. I morgen skal jeg blogge noen forslag til stuebilder i nyhuset;)

Nattinatt frta Marilinn

3 kommentarer:

Villa Minde sa...

Gratulerer, nå er dere virkelig i gang!! Det blir veldig spennende fremover nå ja ;o) Høres ut som dere har hatt en herlig ferie, kjempefine bilder! Godt at du lot snøen være igjen der oppe, litt tidlig for slikt enda synes jeg også :) Ha en fiin dag! Klem fra meg

Anonym sa...

Flott å se:) Greit å la snøen være igjen på Geilo inntil videre:) Vi snakkes

Emidoras verden sa...

Så bra Marilinn!!
Nå er dere i gang.
Sikkert deilig med en liten miniferie i fjellheimen.
Her har det ennå ikke kommet noe snø.Den kom 11.oktober i fjor, så enn så lenge ser det lovende ut:)
Lykke til videre med husbygging.Blir spennende å følge fortsettelsen.
Klem fra meg.