torsdag 8. desember 2011

2 etasjen har også kommet opp

Det går fort i svingene hos oss for øyeblikket. En rekker knapt å trekke pusten før det skjer noe nytt;). Nå gjenstår det kun noen få juleavslutninger til og annet småpyssel, så er det full rulle på både husfronten og julefronten;).

I dag ble sannelig 2 etasjen heist på plass også. Det er egentlig litt rått (faktisk) å se hvor raskt det går. Fra å være en hage full av frukttrær og nå straks et hus.. Vi hadde ikke så god tid til å være tilstede i dag, men fikk nå med oss at tre av veggene ble heis på plass. På ettermiddagen ble veggene på garasjen satt på plass også. Skal ta meg en snartur bort for å knipse noen bilder i morgen. Var altfor mørkt da de var ferdige i ettermiddag. I morgen skal de montere takstoler, så da er det jammen meg ikke lenge før huset er tett. Veldig morsomt altså;).

Noen bilder fra formiddagens arbeidsøkt:

Foto: Anno 2009

Blir like imponert hver gang heisekrana heiser opp og på plass hele vegger, med både vinduer og isolasjon.

Foto: Anno 2009

Man begynner virkelig å ane hvordan huset vårt blir. Lagerlokalene like ved og huset på tomta sørger for skyggen på det nederse bilde. Huset ruver godt i terrenget, og da blir det dessverre ikke lett å få tatt helhetsbilder uten at greiner og skygger også kommer med på bildene;).

Takker nok en gang for alle hyggelige tilbakemeldingene som dere legger igjen her. Skal ta meg en runde inn til dere i løpet av helgen;). Hyggelig at flere også ønsker å følge med på byggeprosjektet vårt;). det setter jeg stor pris på!!

Også Line da....;) Så koselig at du tar opp bloggingen igjen;). Så moro, nå ble jeg faktisk veldig glad!! Du må legge igjen linken til den nye bloggen din, slik at jeg kan følge med på de spennende prosjektene deres;).

Da må jeg ta kvelden her. Ny dag i morgen, med unger som skal hit og dit;). Skal prøve å få blogget huset med garasje og takstoler i morgen kveld;). Enn så lenge, på gjensyn..;).

God natt og tuddelluuu fra
post signature

4 kommentarer:

Villa Minde sa...

WOW! Så fint det blir!! Jeg kjenner følelsen du har nå, det er helt fantastisk å se at veggene kommer på plass <3 Ønsker deg og dine herlige dager! Klem fra meg

Heims lille verdenshjørne sa...

Så flott det blir:D Må jo være kjempegøy at huset bare heises på plass:D

Ha en fiiin dag:D

Villa Fagerbakken sa...

Hei!

Vi bygger også hus, og da er det ekstra spennende å se hvordan det går med andre husbyggere!
Fin blogg du har: )
Legger deg til på lista mi, og gleder meg til å følge dere!

Ha en fin førjulstid...

Anonym sa...

Nå begynner det virkelig å synes hvordan huset blir. Finurlig måte å bygge på:)

Gleder meg til å se flere blider. Roter med mitt i bakkant her og fikk faktisk knipsa ett lass med bilder idag. Meningen er å rydde i bloggen og prosjekter men tiden er blitt spist opp av alt annet;)

Ha en fin kveld videre:)