søndag 11. desember 2011

Flere bilder fra nyhuset, inne og ute...

Ungene og jeg tok som jeg nevnte i forrige innlegg oss en tur bort til nyhuset lørdag formiddag. Det tar oss knappe 5 minutter og vandre bort, så vi er veldig heldige;). Ungene gledet seg stort, og spant ut døren da vi la på vei.. Det kan nevnes at de ble fort lei av å være i nyhuset da. Det skjedde jo ingenting der, og dessuten var det jo kaldt der inne må vite.. (hehe). Så vi var ikke der så veldig lenge akkurat. Men fikk da knipset litt bilder likevel, før vi vendte nesen hjem igjen;). Jeg må nok legge meg flat når det gjelder oppmerksomheten min, for takstolene var ikke montert, de var bare plassert på taket..;)).

Flere, sikkert kjedelige bilder for noen;)


Rett frem ser vi kjøkkenet. Røropplegget midt på er til vasken på kjøkkenøya.


Penstuen blir da i midten, med karnappet. Siste bildet er tatt mot gang og garasjen (som skimtes i døråpningen lengst fremme). Denne døråpningen er forbindelsen mellom slusen og garasjen.


I den store firkanten på gulvet til venstre kommer heissjakten. Trappen vil gå rundt og bak denne. Bak denne igjen, kommer tv-stuen, deretter kontor/gjesterom, bad og matbod.


Et heller dårlig bilde av det som blir tv-stue. Den blir ikke så stor som jeg hadde trodd, og må nå se meg om etter en hjørnesofa som ikke er fullt så diger som jeg hadde tenkt meg;). Er ganske sikker på at stuen er akkurat passe stor nok til vårt bruk.


Velkommen inn;). Her kommer det en tofløyet ytterdør. Det lille vinduet til venstre er i klesgarderoben og vinduet til høyre er gjestetoalettet. Ser nå at plattingen her ble litt mindre, og den hvite trebenken vår må nok finne et annet sted å pynte opp gitt;). Så forøvrig at noen har plantet et par fotspor som de har forsøkt å glatte over på denne plattingen... Får vel si ifra om dette, for det så ikke akkurat pent ut..


Terrasseplattingen er også ferdig. Da jeg tittet på dette bildet istad, la jeg merke til en feil, eller skal jeg kalle det en mangel (?)... Fabrikken har faktisk glemt å sette inn vinduet oppe til venstre. Det skal være to vinduer oppe i 2 etasjen (på kortveggen til høyre), ikke ett som nå... Hva vi gjør med dette aner jeg ikke ennå. Må nok ta kontakt med husprosjektøren vår ja.....

Også et siste bilde som er tatt fra innkjørselen.. Denne gang UTEN store lastebiler;)

Alle foto: Anno 2009

Du kjente deg vel igjen du Marit....;)). Blir nok ikke så veldig mange bilder utvendig av huset nå, før det ser mer ferdig ut tenker jeg. Får være grenser for hvor mange like og uferdige bilder en skal ha av fasaden også.. Veggene innvendig (yttervegger) skal lektes ut og isoleres ytterligere, deretter settes opp veggene som deler av rommene. Akkurat den biten kan bli interessant. Da får man jo et større begrep på hvordan det blir, og ikke minst den eksakte størrelsen på hvert enkelt rom;).

Da skal jeg prøve å ta kvelden. Ikke lett det, når kroppen er full av energidrikk. Ikke trett med andre ord;). Men, skal gjøre et forsøk.

Tuddeluuu og god natt fra

post signature

12 kommentarer:

AnKa sa...

Spennende å følge dere i husbyggingen og hvordan det går.
Ønsker deg en flott 3.søndag i advent:)

Heims lille verdenshjørne sa...

Så spennende:D Gøy å se hvordan rommene blir inni, blir gøy å se mer:D

Ha en fiiin søndag:D

aase sa...

Hvor det går unna da, dette blir herlig altså!! Skjønner du blri gira av dette.....snik oppheng noen gardiner da vel.....hihihi!! Kos dere i førjulstiden da!!

deasogmia sa...

Spennende å se bilder! gøy å se fremgangen!

klem

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Dette kommer til å bli så bra. Utrolig kjipt med det vinduet som mangler i annen etasje. Håper de finner en grei løsning på det.

Om det er noen "trøst" så virker rommene mye mindre når de ikke er ferdige. Det erfarte både vi og mine foreldre under byggeprosessene våre.

Ha en fin kommende uke
klem

Anonym sa...

Det er spennende å følge med prosjekten.
Ha en fin uke! :)

Anonym sa...

Måtte le litt når du nevner det for JADA, kjenner til alt dette:) Ang. det vinduet du mener mangler....Husker at det skulle være vindu på guttens rom på den veggen og det er jo montert korrekt men det vinduet du mener mangler er vel i boden ved tv-stua.....egentlig ingen krise at det mangler;)

Jeg har begynt å "snust" litt inne på bloggen min igjen så skal snart begynne å gjøre noe igjen. Oversikt over det meste nå og da blir det tid til både blogging og bloggbesøk etterhvert.

Herlig at du/dere følger med på at ting blir som dere har tenkt. Enklere å rette på ting tidlig i prossessen enn langt uti;)

.....og vi skal avgårde for å hilse på nye valpen vår denne uka:)) Nå er den snart 4 uker:)

Knips ivei og legg ut bilder av huset. Ekstra lurt å knipse litt i vegger med masse rør og ledninger innimellom også. Da kan dere titte tilbake på bildene dersom dere skal montere/henge opp ting på vegger og slippe å slå spiker i strømkabel etc....ihvertfall hvis det er lange skruer som skal/må brukes.

Bloggen kan jo brukes som minnebok og praktisk oppslagsverk:)

Anonym sa...

Hei Marilinn:) Åååå, så fiint det blir!! Sukk. Karnappet ser nydelig ut.
Tenk så flott det blir å bo her?!
Ellers må jeg få si at det er så utrolig koselig at blogen min fortsatt er savnet. Helt utrolig faktisk. Det er vel faktisk avgjørende for at jeg tar opp bloggingen igjen;)
Nå må du ta deg en velfortjent juleferie snart. Jeg gleder meg over framgangen på huset deres og kan ikke vente engang på å se innredningsbilder, fargevalg, eksteriør-detaljer m.m.
Gooood klem fra Line

Guttemamma sa...

Dette ser kjempeflott ut,Marilinn!! Jammen godt at dere endelig er i gang..!! Og det morsomste gjenstår jo!!
Klem♥

Villa Minde sa...

Kjedelig med sånne bilder? Å NEI!! Jeg synes det er kjempemoro å se dem i hvert fall ;o) Og så fiiint som det blir <3 Dette blir et ordentlig drømmehus!! Ønsker deg og dine fine førjulsdager! Klem fra meg

Villa Fagerbakken sa...

Hei Marilinn!

Takk for koselig hilsen på bloggen!
Så kjekt å få positiv tilbakemeldig på det som opptar tankene så mye om dagene: )

Jeg syns ikke det er kjedelig med byggebilder, og det tipset med å ta bilder av rør og strømkabler var jo kjempelurt: )
Det med elementhus er bare helt genialt...det hadde vi ikke i vurderingen engang...
Det går jo så raskt!
En ting vi allefall har lært så langt, at man lærer mye ved å bygge hus..mye man skulle tenkt på før som man ikke tenkte på tidsnok: )

Jeg er sånn som liker å ha litt kontroll, og både jeg og mannen var ganske overbevist om at vi hadde fått feil leveranse på verandadører; glemte helt at vi har to etg, og to verandadører: )
Heldigvis er det noen som skal ha mer kontroll enn meg, og ingenting ble sendt i retur: )

Nå er det 4 lyset tent og vi gleder oss til jul!
Fortsatt god førjulstid, så gleder vi oss til oppdatering på bloggen din: )
Klem Iris

Anonym sa...

Hihi.. vi får krysse fingrene og satse på at vi klarer 2 i uka!! Jeg er veldig av og på jeg altså! Noen ganger bare MÅÅ jeg blogge hver dag, mens andre rett og slett er totalt bloggefrie. Og da kan det gjerne gå en uke eller to! hehe... :-)

Så fint det blir hos dere!! Husker GODT hvordan det var å være der dere er i prosessen! :-)