lørdag 10. desember 2011

Jammen har vi fått garasje også

Dette er veldig morsomt altså. Veggene på garasjen er oppe, og nå ser vi at den blir diiiger.. Visste jo det da, men det er annerledes å se det "live", når man har stirret på tegninger i månedsvis.. Mannen har en høy og lang bil, og da må selvfølgelig garasjen også bli høy og lang.. Takstolene er montert, både på garasje og på selve huset. Mureren har støpt ferdig plattingen foran inngangspartiet og foran stue og kjøkken. I løpet av neste uke, skal taket på plass og tettes. Takstein skal også på, men husker ikke eksakt når den skulle opp. Når taket og resten av huset er tettet, begynner arbeidet inne;). Her går det jammen meg unna;). Det gledes stort! Mens far i huset lader opp til nattevakt i morgen, tar jeg og ungene oss en tur bort til huset, for å gå litt rundt, både ute og inne. Litt ålreit å gjøre det uten at snekkere og murer er der også;).

Noen bilder av garasjen:

Rett før veggene kommer på plass;)

Foto: Naboen vår


Ingen tvil om at vår nabo har god oversikt over byggeprosjektet vårt iallefall;)).

Fikk knipset noen bilder fra bakkeplan selv. Ikke så lett å få gode bilder, når det er plassert stor lastebil, biler og container foran huset, men et inntrykk får man jo helt klart;).

Baksiden av huset med garasjen i front.

Takstolene monteres og mureren klargjør for støping. Deler av kledningen blir satt skikkelig på plass etter hvert som de har fått på plass tak, terrasseoverbygg osv;).

Foto: Anno 2009
.

Dette har vi ventet lenge på, endelig er vi i gang og snart har vi et fiks ferdig hus... Fortsatt noen måneder igjen altså...;)) Husprosjektet har nå blitt en skikkelig motivasjonsfaktor som gjør en meget hektisk førjulstid veldig, veldig grei :)).

I morgen skal jeg ta bilder inne i huset for første gang. Tenker det blir stas ja;).

Ha en fin fredags kveld videre;).

Tuddelluuu fra

post signature

3 kommentarer:

det store hvite huset sa...

Wow !!! Her går det jammen meg unna. Ser kjempefint ut. Rutete vinduer er jo bare så koselig :). Tror dere får det fint asså. tenk den dagen du går inne i nytt hus og begynner og få ting på plass, Det er bare MORRO :)... God jul til dere, her koser vi oss med baking og godterilaging :)

Elisabeth sa...

dette blir jo virkelig flott.....gleder meg til å fortsette å følge med

Villa Fagerbakken sa...

Ja, her går det virkelig unna!
Dere er jo "inne til jul" dere ; )
Det ser også ut til å bli digert: )

Spennende å følge med!