onsdag 25. januar 2012

Innebygget stereoskap i tv-stue, overtakelsesdato og kommentering

Vet ikke helt om innebygget stereoskap er riktig benevnelse, men i denne forbindelse menes det skap inne i tv-vegg!;). Dette har vi ønsket oss lenge, et skap til å putte stereo, dekoder og andre duppedingser som har med tv og musikk å gjøre;). Planen var å ha et slikt innebygget skap på en av sidene av tv`en. Men, det lar seg dessverre ikke gjøre fordi heis og røropplegg ligger rett bak. Derfor foreslo den ene snekkeren at vi kunne få bygget inn et skap under tv istedet. En god ide, men for å se hvordan dette blir har Marit med bloggen Nr 14 hjulpet oss med å tegne inn et slikt skap på tv-stuetegningene våre, slik at vi får se om det faktisk blir pent og ikke minst praktisk.

Snekkeren sa at han kunne lage og kle inn en åpning i veggen som vist på bildet under.


Med f.eks frostede glassdører vil vi kunne skjule innholdet, og forhåpentligvis går signaler fint gjennom glasset;)

Om skapet blir like stort som på tegningen vites ikke ennå, men vi synes dette så veldig bra ut, og ønsker å gå for en slik løsning. Høydenivået på skapet for vi se litt nærmere på. Det blir tross alt mannens "lekeskap", og da bør det være tilgjengelig for han også;).

Vi kunne sikkert hatt en vanlig stereobenkløsning under tv også, men denne stuen er ikke så veldig stor, og for å unngå at rommet blir overmøblert og lite tilgjengelig for min hjulbeinte mann er det mest praktisk med et innebygget skap.

På perspektivtegningen under ser man lett at tv-stuen ikke er veldig stor.

Alle tegningene er tegnet av Marit
Mannens "hørne" blir altså nederst til høyre. Her vil godstolen hans stå (krever litt plass). Når han bruker stolen, vil rullestolen hans stå på hans venstre side.

Veldig fint med en ensfarget malt vegg også.. Vi skal ha lys stripet tapet... Men, tviler litt igjen... Jobber litt med å bestemme oss (les: meg) for farger på kjøkkenveggene, og har flere favoritter.. Kanskje den fargen som ikke havner på kjøkkenveggene kunne havnet inne i tv-stuen...?? Så får jeg både i pose og sekk... hehe..

I går hadde vi et møte med husprosjektøren vår, hvor vi fikk tatt opp litt av hvert. og sist men ikke minst fikk en dato å forholde oss til. Datoen det er snakk om er 9 juni. Ikke utenkelig at vi kommer inn før det, men det blir iallefall ikke etter den datoen;). Trenger jeg å si at jeg gleder meg litt... Hehe.

Ser det er flere enn meg som sliter litt med å legge igjen kommentarer på enkelte blogger rundt om. Selv har jeg ikke funnet ut av det, men inne på bloggen Franciskas Vakre Verden står det litt om hva slags tiltak du kan gjøre for å finne ut av "kommentarproblemet". Så får vi se om det bedrer seg etter hvert;).

Ser det har kommet til flere følgere også. Morsomt. Velkommen skal dere være:). Takker nok en gang for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen;)

Da er det unger som skal hentes på skole og i barnehage. Ha en fin dag videre;).
post signature

4 kommentarer:

aase sa...

Så hyggelig med en oppdatering fra huset. Genialt å dekke til alt det "lekre" utstyret som følger med tv gitt.....Her har vi det inni en gammel sjenk...med dørene oppe....grrrrr. Jeg lukker de og de andre lukker opp, for på den går ikke signalene gjennom nei...

Synes dette ser lekkert ut jeg, og farger....hjelpes meg, det er vanskelig!!

Villa Minde sa...

For en utrolig smart idé!! Valg av farger og tapeter er neimen ikke lett nei... Men, jeg er sikker på at du velger "de rette" ;o)
Jeg har også hatt store kommentarproblemer, men løste det ved å bytte nettleser - hurra! Ønsker deg og dine en fortsatt herlig dag! Klem fra meg
PS: Det er ikke såå lenge til juni, tiden går jo så fort :-D

Villa Fagerbakken sa...

Kjempesmart skap: )
Hva har dere i rommet bak skapet, tar skapet plass fra rommet bak, eller "sitter" det bare i veggen?

Du har planen klar altså: )

Her lengter vi etter takstein og neste uke kommer betongentreprenøren. Da blir det radonduk, isolering, så rørlegger med vannbåren varme og finstøp oppå det hele.

Klem Iris

Anonym sa...

Dette er jo helt genialt Marilinn!! DETTE vil jammen jeg ha også! Skal jammen i meg se om ikke det går å få det inn i tegningene på den nye stua her gitt:))
Synes tv-stua deres ser koselig ut jeg!
Her er vi endelig hjemme etter en laang rundtur avsluttet på Sandvika Storsenter. Jeg synes faktisk at det senteret er oppskrytt jeg altså! men nå trives jeg bedre i små, koselige butikker med masse sjarm og få kunder jeg da;)
Kos deg i helgene med dine. Det går raskere til 9.juni enn man tror. Det er jo rett og slett rett rundt hjørnet det;)
Klem, Line