mandag 6. februar 2012

Liten oppdatgering, bilderas fra 2 etasjen + litt til

Hektisk i heimen for tiden. Det merkes at vi er husbyggere for å si det slik. Endringer blir gjort i en fei, og endret tilbake igjen like fort... For så endret igjen.. Godt vi bygger bare ett hus da;). Det går i fargevalg, tapet, eller ikke tapet, baderom, vaskerom og fortsatt peis... osv. Listen er lang, men satser på at den kortes litt ned nå i den nærmeste fremtid..

Lørdag var vi innom nyhuset igjen, for å sjekke ut elektrikerens jobb. Han hadde ikke strukket ledninger på så mange rom, så vi må nok tilbake flere ganger. Kjekt å få på plass nødvendige stikkontakter og ikke minst plassering av disse.

Var en tur oppe i 2 etasje igjen, andre gangen. Er ikke superglad i å klatre i stige, men måtte opp og se og ikke minst ta noen mål. Her er et bilderas fra 2 etasjen:

Starter med trappeoppgangen. Veeeldig høyt ned... Hvis vi ikke får senket taket litt i dette trapperommet, blir det en meget stor utfordring å få skiftet lyspærer i lampen som skal henge her.. Tom, dette kan du notere ned på blokka di;)


Skjelettet til sjaktheisen. Tirsdag skal vi i møte med heismontøren(?) fra hjelpemiddelsentralen. Artig.


Vi får en lang gang her oppe, noe som gir gode muligheter for å slå hjul for husets kommende beboere;). Her ser vi mot soveromsdelen, med kommende sjaktheis på venstre side.


På bildet over ser vi gangen mot loftsluka.

Master bedroom. Ikke enkelt å ta skikkelige bilder med alle stenderne i veien. Men, et lite inntrykk får man jo. Dette lange smale rommet skal vi altså få plass til en stor seng, kommoder osv. Har tatt mange cirkamål, og det skal gå bra altså. Så bra at min hjulbeinte mann fint kan bevege seg fritt i rommet.


Klesgarderoben skal bli kjekk å innrede, men stresser ikke med det ennå. Det er noen "småting" vi må bli ferdige med først;) Den blir iallefall akkurat passe stor, tror jeg;)


Loftstuen.. Eller kanskje det blir trimrom..? Her er det noen små endringer på gang. Det viser seg at det ene barnerommet faktisk er litt større enn loftsstuen. I tillegg virker det enklere å møblere også. Så foreløpig er tanken at den tiltenkte tv-stuen blir trimrom, og at trimrommet som er plassert rett over gangen for badet blir et barnerom..(tipper de fleste datt av forklaringene allerede i første linje;)) Tanken er ikke ferdig tenkt ennå, så endringer kan fortsatt skje. Vi (les: meg) er gode på sånt;)


Her kommer det flere bilder av barnerommene:


Siste bildet er av barnerommet som kanskje blir loftsstue istedet.... Litt vanskelig å få noe inntrykk, det var disse stenderene igjen da;).


Et bilde som viser det som først var tiltenkt som trimrom, men som nå kanskje blir eldstemann Tobias sitt rom istedet.


Kjøkkenet har fått strømledninger. Som nevnt innledningsvis så skjer det stadig endringer, og det aller siste på kjøkkenet nå, er at vi har valgt å fjerne skapene som skulle ha vært på høyre side av det nederste vindu. Istedet kommer det tallerkenhylle, og muligens en annen hylle. Kjøkkenet regnes for alvor ferdig nå...;)


Skrev jo for en tid tibake at jeg ikke skulle blogge flere bilder fra utsiden av huset, før det var ferdig.. Vel, det er jo lov å ombestemme seg litt da.. Men, arken har kommet opp, og huset fikk plutselig litt annet uttrykk. Må jo vise det på bloggen selvfølgelig.

Alle foto: Anno 2009/G3 Bygg

Fasaden er selvfølgelig ikke ferdig. Det kommer et tak over terrassen og det kommer et lite tak over inngangspartiet.. Ja, også kommer det både tofløyet ytterdør og verandadører selvfølgelig, fint skal det være.. hehe;)

Det var nå litt fra denne kanten. Begynner å dra seg til nå, og det gledes stort;).

Da er det sengetid igjen. God natt og ha en strålende uke til deg som leser;).

Tuddeluu fra
post signature

9 kommentarer:

Anonym sa...

flott visning....og jeg ramla ikke av lasset med tanke på bytte av de rommene. Herved notert bak øret og skal sjonglere det på plass ved anledning. Ingen dum ide dette med å bytte på de rommene.

vartnyehjem sa...

Wow!! Dere har jo fått masse delingsvegger!! :-)

Og lykke til videre med alle valg (og bytting av romfunksjoner)!

Villa Fagerbakken sa...

Det ser ut til å bli et digert og kjempeflott hus altså! Så deilig med eget treningsrom!! Og så spennende når rommene begynner å ta form: ))

Fikk overraskende rask, og kjempegod hjelp fra Marit i nr 14, så det kan hende vi spør henne igjen hvis vi står fast: )

Klem Iris

Anette Willemine sa...

Gøy å se fremgangen. Takk for runden!
Det kommer til å bli flott med tofløyet ytterdør!

Ønsker deg og dine en fin helg!


AW

Guttemamma sa...

Det blir virkelig flott!!
Klem♥

Villa Wikan sa...

Heia.
Takk for hyggelig hilsen =) Fargen på stuen er "Sand" fra jotuns fargekart.

Huset deres ser kjempe bra ut =) Blir helt nydelig utvendig!
Kos deg videre med alle valgene, og ha en fin start på uken.
Klem Linn

Hilde sa...

Hei hei!

Så koselig med kommentar inne hos meg:-) Ja det er mye som skjer hos dere ser jeg! Det ser jo utrolig stort og flott ut! Og med sjakt heis da! Vi har klessjakt, men kunne ønske at klærne kom opp igjen også:-) Ja det er flott med grått, men det er utrolig mange gråfarger, og som du sier er det fort gjort at det går over i blått eller lilla...Tror ikke min vil gjøre det, selv om det er en del rødt i den. Den heter Betong om du vil sjekke ut. Rop ut om du vil ha fargekode:-) Den er ganske så mørk, så spent på om det blir for mørkt... Vi flytter ned til mine foreldres nye hus denne uka og håper vi kommer inn hos oss om 14 dagers tid...Klem fra meg

Villa Wikan sa...

Takk søte du =)
Lampene er fra Skeidar ;-)
Riktig god helg til deg og dine.
Linn

vartnyehjem sa...

Din bestilling er ekspedert og flere bilder av stuen er lagt ut! ;-) Vanskelig å få til å vise frem fargen skikkelig, men har i alle fall gjort et lite forsøk.. :-)

Klem fra Lena