søndag 18. mars 2012

Bildeoppdatering fra nyhuset

I formiddag var vi en tur i nyhuset igjen. En uke siden sist, og en del har skjedd i mellomtiden. Hurra for det;). Trapperommet har fått gipset veggene, slik at trappesnekkeren har fått tatt sine mål, flere andre gipsplater og panelplater har også funnet sine plasser i 1 etasjen.. Tak har vi jammen også fått i store deler av huset. De rommene som skal ha en annen farge enn egghvite panelplater på veggene må vente litt til. De er ikke kommet ennå.

Da kan jeg for en gangs skyld vise noe annet fra huset, enn bare stendere;). Først ut er hallen hvor sjaktheisen ikke er like fremtredende lenger. Trapperommet får malte vegger i fargen Hvit lin.Gjestetoalettet rett frem. Ikke så lett å se pga alt "rotet" som står foran. Til høyre, der isolasjonen tyter ut kommer en fin fin grå ytterdør. Under er et lite utsnitt innenfra gjestetoalettet. Det er ikke så stort, derfor vanskelig å få tatt skikkelig bilde.


Lurer veldig på hva slags vask vi skal få plass til inne på gjestetoalettet. Det er iallefall helt sikkert at den ikke blir veldig stor.. Kanskje vi bare skal montere en dispenser med håndsprit på veggen.. hehe.


Bilde tatt mot garderoberommet. Her kommer det opp klesstang, flere kroker for oppheng, ungene får hver sin. Skotørkere og skohyller.. Så gjenstår det å se om ungene greier å henge fra seg tøy og plassere sko her inne av seg selv da.....;)). Vanskelig å få tatt bilde av dette rommet også, pga dette "rotet";)


To bilder av "penstuen". Her inne har vi valgt å ha malte glatte vegger i en lys grå farge. En liten endring på dørdelen mot hallen. Døren er byttet til en vanlig glassdør med sidefeldt i glass, istedet for skyvedør..


Tv-stuen er ferdig gipset, og venter på rundtømmerpanelet som kommer opp på veggen til høyre. Panelet skal beises i fargen Drivved, og de andre veggene blir malt i fargen Wet Sand.


Kontoret/gjesterommet er nesten ferdig panelert.


Kjøkkenet har fått gipset veggen det kommer fliser på. De andre veggene venter på panelplatene i fargen Skagen.

Alle bilder: Anno 2009

Siste bildet viser matboden fremst og rommet bak som blir et romslig kjølerom;). Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å få en matbod. Tenk å ha fryseboksen rett ved kjøkkenet da..;)).

Nå som veggene popper opp, synes jeg plutselig rommene virker mindre igjen... Det har jo virket så stort og åpent tidligere... Jaja, venner seg vel til veggene også tenker jeg...:). Det gledes stort over fremgangen nå, og ser veldig frem til neste besøk i nyhuset. Har bestemt meg for at det skal gå iallefall en uke mellom hver gang jeg er der, for da ser jeg skikkelige forandringer;).

Da er det natta her. God natt, og ha en fin uke. I morgen skal vi se Løvenes konge 2 på teater og vi gleder oss masse:D.

Tuddelluu fra
post signature

12 kommentarer:

Villa Fagerbakken sa...

Heisann!

Dere har jo kommet kjempelangt!!!!!!
Gleder meg til å se hvordan rundtømmerveggen i tv-stua blir: )
Vi har fortvilende lite fremdrift for tiden...litt frustrerende, men det har tatt snekkerene veldig lang tid å få på taksteinen...og nå kan vi forhåpentligvis bli helt ferdige ute ila neste uke, så huset kan tørke: ))

Klem Iris

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så moro! :D Her går det fremover ja :D

Da vi satt opp veggen mellom bad og bod synes jeg badet ble lite. Men når det kom inn møbler o.l. ble det mye større igjen. ;)

Tips til liten vask: http://www.vvskupp.no/Avdelinger/Produkter/Baderom/Servant/Duravit/Vero/Duravit-Vero-Servant,-500-mm-500x250-mm,--Forboret-hull-h%C3%B8yre_venstre-0703500000-p0000015126.aspx

Vi har den på do. ;)

Marianne Hordnes sa...

Så fantastisk å se at alt begynner å forme seg:-)

Therese sa...

Oioi, nå begynner det skje noe her ja! Ser kjempebra ut. Stemmer for spritdispenser på veggen, mer "deg" blir det bare ikke! Gleder meg til å se huset ferdig. :-)

Anonym sa...

Flinke du som har fotografert både her og der...artig å se. Dere finner kanskje snart ut hvordan det blir under den trappa snart også nå som de har tatt mål. Håper dere har sagt fra til trappa-folka om de planene for mulig lagring/skap under trappa for da kan de ha det i "bakhodet".

vartnyehjem sa...

Se der ja, nå begynner det jammen å ta form! Er så spennende i den fasen der, hvor forandringene skjer så fort. Og jeg venter spent på fortsettelsen!

Hos meg har det roet seg litt. I dag måtte jeg faktisk spørre snekkeren hva i himmelens navn han hadde gjort i dag. Hehe... ;-) Han hadde nemlig gått å durtet akryl i spikerhullene på listverket, og det var ikke sååååå synlig... :-p

Vibeke / Mammas Hus sa...

Hei!

Det blir litt vannsøl ja, men mest når barna og pappan min vasker seg der. ;) Men jeg har aldri tenkt at vi skulle tatt en annen faktisk. ;)

Hadde bare et par bilder av den, kanskje jeg må lage et nytt innlegg om badet, just for you...? ;)

http://4.bp.blogspot.com/_V8Own8OsE1A/S0w9FzyiP7I/AAAAAAAAGoM/FLgx830VatU/s1600-h/%2BDSCF5951.JPG

http://lh6.ggpht.com/_V8Own8OsE1A/ShQTaq3HNTI/AAAAAAAAD8Y/tEqE5gJEEGc/s1600-h/156%5B3%5D.jpg

Den ER liten, men veldig praktisk på små steder. ;)

AnKa sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar:)
Like spennende å stikke innom bloggen din å se hvor langt dere er kommet. Er ofte å titter innom huset deres;)
Det er gøy når man er i samme 'bygge'båt:)
Ønsker deg ei fortsatt flott uke.
Klæm fra AnKa

Villa Drømmeverden sa...

Se her ja! Moro når det går fremover.
Her har vegger og tak vært ferdig en stund, med maling, tapeter osv. Nå er fliseleggern igang, moro!
Kjøkken kommer rett over påske, wee!

Moro med husbygging, og følge flere i samme situasjon! Og mange like velg også, skremmende:)

Klem fra Margit, litt lenger opp i bygda:)

Villa Wikan sa...

Hehe, kjenner meg igjen med at alt blir virkende mindre. Men det endrer seg igjen, skal du se =)
Herlig tid dere er inne i nå. Masse fremgang og forandringer.
Kos deg videre.
Klem Linn

Villa Wikan sa...

Takk for koselig hilsen, veldig fornøyd selv ja =)
Rør som ikke blir skjult er utrolig kjedelig. Vi har det slik på teknisk rom. Det er så mye kasser og rare løsninger at det ser ikke ut ;-) Heldigvis er det ikke noe rom gjester skal inn på ;-))
Men du, om du vil kan jeg godt prøve å tegne litt for deg, om du sender meg plantegning på vaskerommet. Synes det er så gøy, og nå har jeg jo ingenting å planlegge! hehe ;-))

Therese sa...

Hvordan går det med huset? Kjørte forbi det da vi plukka opp Emma hos Malin, og det ser jo giga ut! Trodde dere drev og bygget nærmere ungdomskolen, av en eller annen grunn...