torsdag 8. mars 2012

Sjaktheisen er på plass

Rett før vi dro på den lille vinterferien vår ble heisen montert i sjakta. Den kan ikke brukes riktig ennå, men den er iallefall på plass. Vi var veldig heldige, og fikk glassdører som vi ønsket. Det er nemlig ingen selvfølge å få heis med glassdører. Når det er nevnt, er det igrunn ingen selvfølge at man faktisk får heis i et nybygg i det hele tatt. Så man kan vel kanskje si vi hadde litt flaks og en flink saksbehandler på Hjelpemiddelsentralen:)

Heisen vi fikk er fra TKS Heis og er av merke Apollo. Har fått en del mail fra folk som veldig gjerne vil se bilder av heisen når den var kommet på plass. Derfor kan jeg glede med et par bilder av den, slik den står nå;).

Foto: Anno 2009

Bildet over er inngang til heisen fra hallen i 1 etg. Litt usikker på om det kommer på panelplater rundt heisdøren. Glassdørene gjør at heisen ikke skiller seg så mye ut, men heller glir mer inn i interiøret (som forøvrig ikke er på plass ennå;)). Var veldig spent på hvordan det ble, og så langt ser det jo ikke så aller værst ut;). Glassdøren til heisen i 2 etasje står og hviler inntil heisdøren i 1 etg;).

Foto: G3 Bygg

Og til slutt et bilde av heisen oppe i 2 etasjen. Trappeoppgangen kommer opp på heisens høyre side.

Vi er i ferd med å komme i boks med valg av gulv, fliser, vegg og fargevalg. Det eneste som gjenstår nå er å finne den rette tapeten på det ene jenterommet. Regner med at jenterommet også er i boks i morgen. Deretter må vi fortsette arbeidet med å finne den rette innredningen til badet i 2 etasje, og ikke minst bestemme oss for peis... Har satt mureren vår på oppdraget med å tegne en peis for oss, i tillegg til baderomsinnredning, og håper han kommer med et tilbud snart *bare litt utålmodig*;)).

Takker og bukker for alle kommentarer som dere legger igjen. Tar turen innom hver og en av dere så fort jeg får litt mer ledig tid;).

Nattinatt og tuddeluu fra

post signature

6 kommentarer:

Villa Wikan sa...

Dette blir jo kjempe bra, Marilinn =) Diskret og pent. Dere kunne ha blitt tilbydt så mye annet rart, så dere har vært kjempe heldige med dette ja =)
Blir spennende med egen designet peis! Gleder meg til å se den =)
Ha en fin vårdag <3
Klem Linn

Anonym sa...

Supert at det ble glassdør:) Penere og garantert en mer trivelig heistur med glass i heisen.

Jeg er veldig så spent på hva den mureren kommer med av forslag. Flisene dere har valgt på badet i 2. etg. er flotte. Tittet på bilder av de igår.

Jenterom er nettopp lagt ut på bloggen min. Ikke enkelt å bestemme seg når det finnes så utrolig mye flott å velge i av søte tapter til jenterom;)

Emmas hvite borg sa...

Ønsker dere en herlig helg ♥
Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
Klem Anette

Marianne Hordnes sa...

Blir kjempebra! Sklir elegant inn i interiøret;-)

AnKa sa...

Spennende å se framdrifta på huset deres også:)
Flott med glassdører i heisen, så slipper man å få kalus.
Ønsker deg og dine en flott kveld.
Klæm fra anKa

vartnyehjem sa...

Så fantastisk at det faktisk er mulig å få en heis som er såpass diskret! Det blir kjempebra! :-)

Ja, hos meg går det unna!! Hjelper vel at huset vårt er en del mindre enn deres også da. ;-p

Jeg fikk velge fritt blant platene, hørte ikke noe om at v-fas var dyrere, så det var et enkelt valg for min del. Men såååå stor forksjell på dem er det jo ikke. Tror du kommer til å bli veldig fornøyd! :-) Fargeredd har egentlig jeg også vært, så vet ikke helt hvordan jeg endte opp med å drømme om knall lilla kjøkken. Har litt kalde føtter da, så er spent på resultatet!

Garderobemannen har jeg ikke sjekket. Tungvindt når nærmeste butikk er over 4 timers kjøring unna (det gjelder IKEA også da, men der har jeg jo vært og sett da jeg handle kjøkkenet, og det er jo lett å planlegge garderobene via nettet). Men jeg kan kanskje kontakte dem og høre om det er mulig å få planlagt noe via telefon og e-post... Takk for tips! :)

Jeg har vurdert speil på den veggen du foreslår, men det blir liksom seende så rart ut, så blir ikke helt komfortabel med den løsningen heller.

Angående kjøkkenet skal jeg i alle fall montere sammen skrogene og det selv, men tror jeg skal ha litt snekkerhjelp med å få hengt de på veggen og sånn! Så det blir rett... ;-)

Er forskjellig farge på rommene ja. Øverst er vel fra soverommet(grått) og i midten er barnerommet (lyseblått). Disse rommene mangler kun dør og gulvlister, så ikke så langt fra at de er ferdige til nedvasking nei! ;-) Det nederste er fra kjøkkenboden (lys plomme) og der har ikke gulvbelegget heller kommet på plass enda.

Venter i spenning på neste innlegg fra deg! Er så utrolig hyggelig å følge andre husbyggere (som kan vise forståelse for å forelske seg i gulv og slikt... ;-))