fredag 27. april 2012

Oppdatering..

Jeg lever altså. Det er bra hektisk i Annoheimen for tiden, og bloggen blir derfor ikke prioritert. Sånn er det bare. Hadde døgnet hatt flere timer sier jeg nå bare, da, DA skulle mye være gjort, tror jeg..;)).

Det går sannelig fremover på huset vårt også. Mannen snakket med den flinke snekkersjefen i dag, og han kunne fortelle at nesten hele 2 etasjen straks var ferdig... Begge badene er ferdig fliset, nesten alle gulv i 2 etasjen er lagt, og det lille jeg har sett fra stigen, så har de jammen meg listet der oppe også;)). Siden det fortsatt ikke har kommet noen byggetrapp (tror ikke det kommer heller nå), har jeg ikke vært der oppe på VELDIG lenge. Men i morgen, da skal jeg trosse høydeskrekken og ta med kamera og klatre opp denne stigen som står der.;). Mannen har vært i kontakt med heismontøren også, og hørt om vi ikke kan få kjørt igang heisen litt før tiden, slik at han (og jeg selvsagt hehe) lett kommer opp i 2 etasjen;). Det er det store muligheter for, kanskje allerede ila neste uke.. Hvem vet;).

Sist jeg tok turen bort til huset, var kjøkkenet og badet nede ferdig fliset;). Tradisjonen tro, kommer det nok et bilderas fra denne kanten;)

Kjøkkenet (før fuging):


Matboden, har også fått fliser, og kjølerommet er på plass...(bildet er tatt med mobilen, derfor noe uklart og kornete) :


Må innrømme at jeg nok ble en smule overrasket over plasseringen av døren inn til kjølerommet da.. Trodde kanskje den skulle være mer midtstillt men.. Da får vi finne hylleplater som ikke er så dype til veggen til venstre;). Fryseboks kommer på veggen til høyre... Resten av veggene skal få masse hyller.. Nå håper jeg at denne boksen til kjøleaggregatet(?) blir plassert på en fornuftig plass, slik at ikke jeg mister plass til hyller..;). Gleder meg stort til å ta ibruk dette rommet.

Når jeg først er inne på overraskelser, så slenger jeg med et bilde av vaskerommet også;)


Som dere ser så har de svarte rørene blitt bokset inn.. Jammen meg ble de bokset skikkelig inn også hehe.. Denne boksen opp mot taket er faktisk så stor at vi ikke får plass til overskapene vi har bestillt :-O.. Så overskapene må få en annen plass i huset, og hyller skal få pryde denne veggen istedet.. Da er det vel bare å investere i noen fine kasser med lokk tenker jeg, OG en god støvkost;).

Badet i første etasjen var ferdig fliselagt også, og slik så det ut:

Alle foto: Anno 2009

Er veldig førnøyd. Aller mest spent er jeg på badet i andre etasjen. Spesielt spent på baderomsinnredningen som blir skreddersydd for oss, og som er tegnet av meg med noen få innspill fra Marit og rørleggeren;). Gleder meg til å vise frem når den er ferdig murt og fliselagt;).

Siden jeg har fått dreisen på å knipse bilder i løse luften, mens jeg tviholder meg fast i stigen, får jeg vise en del av listene som er satt opp;).


Vi har valgt å ha enkle lister denne gang, og synes disse passet godt til både vegg og tak. Fargen (Hvit lin) på veggen har jeg blitt utrolig glad i. Den er bare så knallfin, og kan anbefales.

Kjøkkenet vårt kommer torsdag 3 mai, og jeg trenger vel ikke nevne hvem som gleder seg til det;)).

Tenker jeg slenger inn et nytt innlegg i morgen også, må jo vise frem andre etasjen og hvordan den ser ut nå;)

Ha en fin fin kveld videre;).

Tuddelluu fra
post signature

1 kommentar:

Villa Fagerbakken sa...

Ja, her har det skjedd kjempemye siden sist: )
Når har dere ferdigdato?
Vi har nok litt tid igjen enda, men forhåpentligvis kan de begynne platingen på tirsdag denne uken...
Fortsatt fin kveld til deg!
Venter spent på å se om du kom deg opp stigen; p
Klem Iris