torsdag 10. mai 2012

En liten sniktitt på kjøkkenet vårt

Var en rask tur innom nyhuset etter allidretten til minstefrøkna nå i ettermiddag, og gjett om jeg ble glad.. For der er store deler av kjøkkenet kommet opp. Fortsatt litt som gjenstår selvfølgelig, men det nærmer seg ferdig.. Det blir så fint, og ser enda bedre ut enn jeg har klart å forestille meg:).

Foto: Anno 2009

Gleder meg til å fylle skap og skuffer, for med alt dill og dall jeg har, så blir ikke det noe problem;). Kjøkkenmontøren venter nå på at både elektriker og rørlegger skal komme, slik at han får gjort ferdig jobben sin.

Da jeg var innom, holdt heismontøren på med å gjøre klar heisen. Håper virkelig elektrikeren dukker opp ganske snart altså, han må nemlig koble til strømmen, slik at vi kan få brukt denne heisen;).

Flere bilder kommer etter hvert. Mye aktivitet på huset vårt for øyeblikket, og om en måned overtar vi huset faktisk..;)

Da var det natta her igjen. God natt og tuddellu fra
post signature

6 kommentarer:

Villa Wikan sa...

Ikke langt unna nå =D
Nydelig kjøkken, likte spesielt glasskapene med rammen rundt. LEKKERT!
Husk å nyt siste tiden av innspurten også, ikke bare stress ;-))
Klem Linn

Villa Fagerbakken sa...

Åh det blir så bra..!!Og god nok plass tror jeg nok du får, spennende dager dere også har foran dere!
Ha en fin dag!
Klem Iris

AnKa sa...

Nydelig og lekkert kjøkken dere får. Og jeg skjønner at du gleder deg stort til å begynne å fylle ting i skuffer og skap;)
Og tusen takk for hyggelige trøstende ord, det varmer:) Gleder meg stort til i morgenkveld/lørdagsmorgen for da får jeg gubben heim fra jobbrunden sin i Finnmark. Skal bli så godt atte:)
Ønsker deg en flotters dag, og tenk -1 mnd går fort, så snart er dere innfløtta. Jeg gleder meg på deres vegne -gleden med å flytte inn i nytt hus.
Stor klæm tilbake fra AnKa

Anonym sa...

Det blir SÅ fint Marilinn:))
Kem fra Line

vartnyehjem sa...

Lekkert, rett og slett!! :-) Og som det går unna!!

Baderomsinnredningen er fra IKEA ja, jeg bare ble ikke helt komfortabel med de håndtakene som hører til.... Vanskelig som jeg er... Hihi... ;-)

Hvordan går det med fliskrisen??

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så kjempefint!!!!!!!! :D

Og så DUMT med badeflisene. :(((
Håper dere finner ut av det! ;)

God søndag!! ♥