lørdag 9. juni 2012

Bilderas og en liten oppdatering

Da var det plutselig gått to uker siden siste innlegg gitt. Tiden flyyyr og det mangler jo ikke akkurat på ting å gjøre heller for å si det sånn;). På byggefronten er det litt stille akkurat nå, eller en liten stopp er vel mer riktig å si. Siden rørleggeren vår ble syk, har det vært dårlig med rørleggerarbeid i huset., og de andre som jobber på huset får ikke gjort seg helt ferdig før en rørlegger har gjort jobben sin. Vi skal i utgangspunktet overta huset i morgen, men tror nok ikke det skjer. Når vi kan regne huset for ferdigstillt vet jeg ikke, men tipper vi får svar på det om ikke veldig lenge;). Vi får ikke gjort så mye med hus denne helgen uansett, da den allerede er fyllt opp av andre ting.  De tre første dagene til uken er også fullbooket, så innflytting hadde blitt skjøvet litt til side uansett;). Har selvfølgelig knipsen noen bilder som kommer fortløpende, noen er gode og noen er mindre gode...;)Dårlig bilde av tapeten, tatt med mobilen.

Soverommet vårt (master bedroom) er så godt som ferdig og er nå klart til  å ta imot vår nye seng
som kommer om en uke. Liker veldig godt tapeten her inne!!


I stuen har glassdørene kommet på plass. Her er døren ut til hallen avbildet. Resten av stuen er uforandret og malerne maler pipe og peis når snekkere og de andre håndtverkerne er ferdige med sitt;).


Kjøkkenet har fått lys og lamper over benken. Lampe over kjøkkenbord kommer etter hvert, det samme gjør blandebatteri til hovedvask og vask på kjøkkenøy da;). Er bare noen småtterier igjen før kjøkkenet er helt ferdig. Ny mikro og stekeovn kommer på mandag, da vi fikk utlevert feil. Digger hjørneskuffene altså, angrer absolutt ikke for at vi gjorde dette valget i siste liten;).Vaskerommet er heller ikke helt ferdig. Skal tettes igjen på toppen av langskapene, da klessjakten ender i skapet inntil veggen. Men, før det kles inn må hullet til sjakten lages. Vi bestillte overskap også, men siden snekkerne hadde pakket rørene såpass godt inn i denne kassen i taket, blir det kun satt opp en hylle med lys under. Blir sikkert bra det også;). Lampene i taket blir dessverre byttet ut med noe annet som passer bedre inn. Litt FOR stor avstand mellom de synes jeg. Hadde rommet vært større hadde de sikkert passet inn.

Jenterom 1

Jenterom 2

Gutterom

Alle barnerom er også ferdige og igrunn klare for å bli nedvasket og snart tatt i bruk. Neste på planen på soverommene er klesoppbevaring...

Tv-/lekestuen i 2 etasje

Tv stuen i 2 etasje tror jeg ikke har vist frem før. Den er også ferdig og kommer til å huse "slaskemøblene" våre og masse leker tenker jeg. Her inne har vi også valgt å ha to vegger med panelplater og to malte for å bryte litt. Fargene her inne er eggehvit og hvit lin. Levner vel ingen tvil om type lampe vi liker vel hehehe...Og aller sist et bilde av hovedbadet i 2 etasje, denne gang MED lys. Det badet hvor det ble byttet om på vegg- og gulvflis.. Må innrømme at det er litt irriterende å se hvor lyst gulvet er istedenfor veggene altså.. Skulle liksom vært omvendt, men men det forblir sånn det er nå.. Håper innredningen blir murt opp iløpet av uken, slik at vi får se en helhet;).

Baderomsinnredningen i 1 etasjen er satt opp, men må tas ned igjen og heves 10 cm slik at mannen iallefall får føttene sine under den;).

Et skikkelig bilderas dette her. Tar en liten (bevisst denne gangen) pause nå, og kommer sterkere tilbake når vi har overtatt huset. Gleder meg allerede;).

Ha en fin fin helg og på gjensyn;).

Tuddelluu fra

post signature

12 kommentarer:

Villa Wikan sa...

Se her ja! Kjøkkenet blir jo knall, ble inne noe rart med åpning under benkene. Nydelig er det =)
Herlige duse farger på alle rom og jeg digger stein tapeten =)
Håper rørleggeren blir frisk snart.
Riktig god helg!
Klem Linn

Villa Wikan sa...

Skulle stå ikke, ikke inne ;-)

Anonym sa...

:)) Flott at du har knipset litt rundt overalt. Pent:) håper siste biten løser seg slik at dere snart kan ta det i bruk:) Vi snakkes:)

Lille familien i nr.9 sa...

Nydelig!! Ah, herlig :)

Den hjørneløsningen på kjøkkenet er super!
Har fundert på den selv :)

Heims verden sa...

Herligland så utrolig flott:D utrolig flott kjøkken:D

lavendel mio sa...

Wow, så lekkert det blir!
Tapeten på soverommet var nydelig, fikk lyst å pusse opp vårt med en gang...men får vente til høsten:)
Og så nydelig kjøkken:)
Tenker alle gleder seg til å flytte inn:)
Ønsker deg en fin helg, klem Hanne

TonstadTunet sa...

Kjempefint kjøkken! Forresten hele huset er flott! likte tapeten på soverommet veldig godt. Lykke til med innflytningen! :)

det store hvite huset sa...

Nå er dere snart inne i drømmehuset deres. Blir skikkelig fint hos dere. Likte veldig godt steintapeten jeg og..Lykke til med innflyttingen, det er bestandig morro og stæsje og ordne i et nytt hus :)))

Drømmeboden sa...

Å så spennende! Og lekkert kjøkken, likte hjørneskapet jeg da, har faktisk ikke sett "skuffeløsning" på hjørneskap tidligere, smart :-) Satser på at rørleggeren deres snart er frisk, så dere får flyttet inn :-)

Ha ei strålende uke!

Klem Ranveig

AnKa sa...

Knakende flott, og de hjørneskuffene var bare helt geniale:) Det blir et flott hjem dere får. Og tenk når dere kan sove 1. natta i nytt hus. LYKKE:)
Kos dere, og ha ei flott hektisk uke.
klæm fra Anka

Villa Fagerbakken sa...

Heisann!
Så kjekt å se bilder, dere har fått det kjempefint!!
Likte også tapeten på hovedsoverommet kjempegodt... Og kjøkkenet er jo digert, tror ikke dere skal få mangel på plass altså ; ) Og den skuffen i hjørnet var kjempelur, og så mye den rommer!
Kjedelig å stå og vente helt på tampen, men det blir nok fort glemt når dere kommer i hus!

Klem

Anonym sa...

Såå flott hjem dere har. Sitter og kikker og googler. Skal nemlig bygge selv,og jeg liker stilen din kjempe godt. Vi hermer nok litt etter deg med kjøkken altså. Også har jeg leitet etter en murvegg tapet som ikke er rød. Prøvde og finne den i den linken du la til men fant den ikke. Takk for at du deler hjemme ditt. Synd og høre om ulykken med mann din. Håper det går bra. Klem fra lenenebo@hotmail.com