torsdag 21. juni 2012

Titt titt

Fortsatt ingen overtakelse her. Fikk beskjed om at de lå tre uker etter skjema, noe som vel betyr vi skal overta i slutten av neste uke.. Kanskje..;). Rørleggere jobber iallefall på spreng for å bli ferdige med sitt arbeid. "Mareritt badet" i 2 etasjen er på vei opp i disse dager..


Hele baderomsinnredningen og badekaret skal fliselegges, bortsett fra skuffe- og skapfronter. Når det gjelder benkeplate, har vi vært litt til og fra, men valgte til slutt laminat.. Men, siden baderomsprosjektet er forsinket, gjorde vi helomvending og skal ha fliselagt benkeplate istedet. Ellers måtte vi ha spesialbestillt en plate, som det selvfølgelig er litt leveringstid på.. Det tok vi oss rett og slett ikke tid til.. Så da ble det fliser på benken istedet for laminat..
Høyskapet  som ble levert og montert opp var feil skap. Skapet som skulle ha hengt her, er høyere og dypere. Dette som henger der nå, faller liksom litt dårlig ut ift klessjakten som er rett under;). Nå krysser vi fingrene for at rørlegger får tak i det skapet vi skal ha. Hvis, ikke, aner jeg rett og slett ikke hva vi gjør...Badekaret er vi veldig fornøyd med. Akkurat passe stort, og rommer alle tre barna på en gang. Iallefall for en liten stund;).

Vask, blandebatteri, speil og belysning er vi allerede i full gang med å finne ut av.. Håper å ha det meste på plass i midten av neste uke, om ikke før.. Mureren får ikke begynt å fliselegge innredningen før rørlegger har fått opp riktig skap. Derfor starter han med å bygge inn badekaret først. Gleder meg virkelig til å se om det har skjedd til helgen;)).

Her i gården tror jeg vi nå kan begynne å lande etter en meget hektisk mai og junimåned.. Det har blitt noen sommeravslutninger, barnebursdager og fotballcuper for å si det sånn.. Men, nå er det sommerferie og jeg kan endelig fokusere skikkelig på pakking og alt som har med hus å gjøre, uten avbrytelser.. Tror ikke jeg kommer til å bake så mye som en eneste kake før eldstemann har bursdag i begynnelsen av november..;)).

Tusen mange takk for alle hyggelige kommentarer under forrige innlegg. Skal ta meg en tur innom dere når jeg får litt bedre tid;).

Da var det natta her igjen. God natt og ha en fin uke videre;).

Tuddelluu fra

post signature

6 kommentarer:

Marthe sa...

kjempe fine fliser:)

ingridsboble sa...

Så kjipt med det skapet! Håper det riktige kommer foooort! Men syns flisene ser veldig bra ut, blir gøy å se badet når det blir ferdig :)
Ingrid

Anonym sa...

Begynner å ta form da:) men ser at det skapet ikke ble helt riktig. Det var liksom ikke bare en ting som skulle gå galt hos dere....synes det har vært ganske mye "småplunder". Jaja...det ordner seg nok dette siste her også:) Kos deg i kaoset med hus og innspurt før sommerferie:)

Anette Willemine sa...

Hei på deg! Lenge siden du har fått en hilsen av meg nå. Nå har jeg sittet og oppdatert meg på det flotte huset deres. Ser at det er noen "byggebumper" i veien. Det er virkelig kjedelig når slike ting skjer. Håper de siste tingene går uten hundringer og flere forsinkelser for dere. Skjønner at dere må være utålmodig (og sikkert slitne) etter å få flytte inn i huset og deres nye hjem. Du/dere har gjort en fantastisk jobb, og det blir jo veldig lekkert tilslutt.

Nå håper jeg dere får fine sommerdager og ønsker dere lykke til med innflyttingen, Marilinn! Så kommer jeg snart tilbake og ser hvordan det går hos dere.

Sommerklem fra,
Anette Willemine

Villa Fagerbakken sa...

Heisann!

Tenker på dere i den travle tiden...og håper dere er på rett vei: ) Jeg tror det blir veldig flott med helfliset benk på badet: )

Vi har nok også kommet i den siste "boblen"...for det er sånn det føles...håper bare den ikke sprekker..
Vi skal ha overtakelse torsdag i neste uke, så håper vi alt går som det skal til da...
Vi har lokal rørlegger som går "utenfor" leveransen som følger med på huset, og de slipper nok ikke til før i midten/slutten av neste uke...

Klem Iris

Anonym sa...

Hello There. I found your blog usіng msn. This iѕ a very ωell wгitten article.
I'll be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly return.
My web site loans for bad credit