fredag 29. juni 2012

Vi rykker stadig frem i køen..

Sakte med sikkert nærmer vi oss målet for overtakelse. Det har kommet oss for øre at iallefall rørleggere og elektrikere skal gjøre seg helt ferdige i løpet av førstkommende onsdag.. Vi får se da, hva som skjer;). Snekkergutta har jo også en del småtterier de må gjøre ferdig..

Baderomsinnredningen i 2 etasje er iallefall på vei opp og mureren starter med fliselegging på mandag. Gleder meg som en unge til å se det ferdige resultatet. Har vært på flere rundturer for å finne det aller siste, og er nesten i boks. Mangler bare å få handlet inn speil og lysarmatur.. Det kunne ha vært handlet inn i dag, men mor i huset klarte faktisk ikke å få med seg det store speilet.. Noen må altså hjelpe med å få bært det i hus;).. Lysarmaturet skal jeg vel alltids klare selv da..;)).


Alle flater skal fliselegges, også på enden av skuffene under benken, selv om det ikke ser slik ut på bildet. Benkeplaten ble litt smal ift vaskene som ble kjøpt inn i forrige uke, men det skal mureren fikse;).Rørleggeren fikk ikke tak i større skap, derfor ble løsningen tre benkeskap oppå hverandre. Synes ikke det var så dum løsning igrunn. Passet jo veldig godt til sjaktåpningen også;).


Dusjarmaturet er på plass. Praktiske hjørnehyller skal forhåpentligvis sørge for at alt av såpe og shampo ikke havner på gulvet... Skal selvfølgelig fliselegges de også. På veggen til høyre kommer det et klappsete som kan skyves frem og tilbake langs veggen. Så slipper mannen å dra med seg den digre dusjstolen han bruker nå inn i dusjen.


Det blir nok ikke så mange bilder av wc, så dette er nok det første og siste bilde bare av wc;). Iallefall fra badet i 2 etg.. Hehe.

Ikke de aller mest spennende bildene fra badet, men desto mer morsomt å se endringene i etterkant, når alt er ferdig;).

Siden byggeprosjektet er forsinket og jeg ikke får stappet så mye mer esker og bokser  i stue og gang akkurat nå, skal jeg igang med noen maleprosjekter igjen.. Leeenge siden sist.. Har en gammel sjenk og høyskap som ble malt hvitt for en del år tilbake. De har iløpet av årene gulnet betraktelig og fått noen stygge avskrapninger. Skal bli greit å få malt de opp igjen. Sjenken skal få ny hvitmaling, mens høyskapet hadde jeg tenkt skulle få litt farge.. Men, jammen ikke enkelt å bestemme seg gitt..

Alle bilder: Anno 2009


Har prøvemalt litt for å kanskje lettere å besemme meg, men... I skrivende stund tror jeg valget faller på den mørkeste, sort pepper.. Men, liker gråfargen under den også, industriell grå.. Så.. Får se hva jeg velger på mandag, når malingen skal kjøpes inn..;).

Sånn går no dagan her i huset. Klør i hendene for å slippe til i huset, og kjenner jeg begynner å bli bittebitte litt utålmodig nå altså.. hehe;). Morsomt å se utelampene har kommet på plass iallefall, noen har til og med lys, staselig. Ikke så veldig mye som skal til for å glede en enkel sjel;).

Ha en fin fredag videre og god helg;).

Tudddelluu fra

post signature

14 kommentarer:

lavendel mio sa...

Hei og hopp:)
Så langt dere har kommet på huset!
Tenker det er godt å se ende på byggingen, dette blir lekkert:)
Gleder meg til å se sluttresultatet:)
Fargen på skapet ser nydelig ut, nå fikk jeg lyst å male et av mine også:)
Ønsker deg en fin helg, klem Hanne

Anonym sa...

Ros til rørleggeren for å løse skap-problemet kreativt:) Spent på å se hvordan det blir helt til slutt....ser veldig så lovende ut:)

Lille familien i nr.9 sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lille familien i nr.9 sa...

Takk for kommentar på bloggen :)
Ja, vi snakker luksusproblem ;) Og på toppen av alt -hvor skal belysningen være.. Skal sette oss ned en kveld og finne ut hvor vi ønsker spotter og lamper.. Så må vi finne ut hvor spisebordet skal stå.. Æh, hvordan i huleste skal vi greie å treffe blink på bord og lampe? :-O
----------
Ser ut til å bli et koselig bad! :)
Ah, herlig, det nærmer seg for dere nå :D

Klemmer

Villa Fagerbakken sa...

Hei igjen!
Ytterdøren er mørk grå, tror fargekoden er S7000-N.
Jeg sliter litt med å få til bra bilder for tiden...Canon apparatet er på reparasjon, så da blir det et kompaktkamera som jeg er helt utdatert på bruken av...
Blis sikkert kjempefint med vindu i døren, angrer litt...men tror det er det beste for meg siden jeg er så mørkeredd, og i tillegg husredd: ) Da slipper jeg nemlig til stadighet å se på døren...sånn i tilfelle det skulle stå noen der...

Syns det ser ut til å bli veldig bra på badet deres nå, og det blir jo egentlig enda bedre med flislagt skap over sjakten også: )

De hjørnehyllene i dusjen var veldig lure, lurer på om det ble gjort noe i veggen der før flislegging, eller har de bare festet hyllene rett utenpå flisen?

Lamper er ikke så enkelt, det virker gjerne mer gjennomført med like lamper i mange rom?!
Jeg skulle egentlig ha en takplafond av skjell, men den var de utsolg for...så da ble det den det ble: )

Idag monterer vi vaskeromsinnredning...
Ha en fin dag!

Klem Iris

Bente sa...

Spennende å følge med på prosessen deres. Industriell grå har jeg brukt på pipa i stua. Veldig fornøyd med den :-)
Lykke til videre og god sommer!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så kjedelig med forsinkelser, men det er sikkert verdt det når man endelig kommer i ferdig hus. ;)

Og fargen på skapet..... De var jo så fine begge to! ;)))

Anonym sa...

Dette blir lekkert Marilinn! .. og nå er dere snart ferdige også! Juhuu.. tenker dere jubler jeg:)

Tenkte jeg skulle fortelle deg at jeg starter opp bloggingen igjen. Vi starter tilbygg og det skjer litt her, så litt å blogge om også. I tillegg savner jeg det også skal jeg innrømme. Dessuten.. savner kontakten med dere andre bloggere:))
Holder på å gjøre alt klart, så er jeg på nett igjen. Det blir et nytt navn på bloggen forresten.
helgeklemmer fra Line

ingridsboble sa...

Hei og takk for koselig hilsen hos meg :) Og gøy at du vil følge meg videre!
Lykke til med innspurten på badet; jeg er stadig innom her og ser hvordan det går!
God søndag til deg :)
Ingrid

AnKa sa...

Tenk, nå er det ikke lenge før dere kan flytte inn. Tenk for en lykke:)
Gøy å ha litt prosjekt å pusle med for å få vente tida til å bli kortere.
Ha en flott dag, spendt på hvilken farge det ble på skapet:)
Klæm fra AnKa

Anne sa...

Så utrolig flott bad! Huset deres blir kjempefint! Blir spennende nå som det nærmer seg innflytning :) Lykke til videre!

Klem Anne

Anne sa...

Så utrolig flott bad! Huset deres blir kjempefint! Blir spennende nå som det nærmer seg innflytning :) Lykke til videre!

Klem Anne

Birgitte sa...

Hei, for et kjempe fint bad:-) Kan jeg få spørre deg om de hjørnehyllene i dusjen? Hvor fikk dere tak i dem, og hvordan er de festet? Ble de festet før flisleggingen eller etter? Vi å holder på å pusse opp et bad å ble veldig inspirert av den løsningen:) Ha en fin kveld:-)

Anno 2009 Hjem og sånt sa...

Hei Birgitte;).

Hyggelig at du liker badet vårt;). Hjørnehyllene i dusjen er satt på etter at veggene ble fliselagt. Det er helt vanlig Litexplater som er brukt, og lagt fliser utenpå. Eksakt hvordan de er festet til veggen vet jeg ikke, da det er mureren som har fikset dette for oss. Tror de kun er limt på, uten at jeg kan si det for sikkert.. De virker iallefall veldig solide;).
Klem fra Marilinn