fredag 6. juli 2012

Bad og barneromsplanlegging

Nok en helg og fortsatt boende i gamlehuset. Men, nå ser det heldigvis ut til å løse seg. Elektrikere og rørleggere er mer eller mindre ferdige inne. Elektriker har litt småpyssel igjen. Det står og faller på snekkerne, og om de dukker opp som avtalt til uken, så overtar vi huset 12 eller 13 juli. Klarer vi å få vasket ut av huset onsdag, overtar vi torsdag 12 juli.. Gjett hvem som skal innta MYE energidrikke.. Fruen har nemlig bestemt at vi skal overta den 12...;).

Baderomsinnredningen er straks ferdig, og det mangler bare fuging og montering av vaskene og kraner. Elektrikerne skulle henge opp speil og montere opp lysarmatur etter at vi hadde vært der i formiddag;).

Bilder: Anno 2009

Vi har ikke helt bestemt oss for hva vi skal oppbevare håndklær og medisinsk utstyr i på dette badet, derfor har vi kjøpt et Hemnes skap fra Ikea som skal plasseres på veggen ved siden av wc.

Ikea
Liker dette skapet veldig godt, så det skal få bli værende en god stund;).

De forskjellige rommene i huset trenger møbler, og akkurat nå er det barnerommene det jobbes med. Tobias og Emma Sofie skal få nye senger, og de har begge to vært på nettet og plukket ut sine drømmesenger, som selvfølgelig er helt like;).

Ikea

Hemnes dagseng fra Ikea, er altså den store favoritten, men har en mistenke at det er mer sengens egenskaper som fenger fremfor utseendet;). Den kan nemlig gjøres om til dobbeltseng, og det er jo kjekt for da kan de jo ha venner på overnatting må vite;)). Minstefrøkna Tilje Linnea skal arve storesøster sin seng, og er overlykkelig for det;). Alle tre skal få PAX-garderobeskap fra Ikea på sine rom.

Ikea
Vi har bestemt oss for å gå for et dobbeltskap som vist på bildet og et enkeltskap med trådkurver i til hvert av barnerommene. I tillegg har vi kjøpt inn 3 stk Hemnes kommoder. Regner med klesoppbevaringen blir godt ivaretatt fremover.

Ikea
Her i huset liker vi Hemnes-serien, det levner det vel liten tvil om hehe. Har såvidt begynt planleggingen av garderoberommet (walk in closet) vårt også, men har noen småting som må på plass før vi sender avgårde bestillingen til Ikea;).

Tusen takk for alle tilbakemeldingene dere legger igjen, utrolig koselig å lese;). Vlkommen til nye følgere også;).

Line: Gleder meg til du starter opp igjen;)

Ha en flott helg ;).

Tuddeluu fra
post signature

9 kommentarer:

Emidoras verden sa...

Hei Marilinn!
Uff ja, det ble nok en lengre pause enn jeg hadde regnet med, men når nettet er tilbake blir det nok mer blogging.Nå for tiden er det "lånenett":)
Du verden for et flott hus dere snart flytter inn i!
Lekkert bad, lekkert kjøkken.
Kan tenke meg dere ser frem til det.
Her har vi vært gjennom en real flyttesjau, så du har noe å glede deg til:)
Lykke til med flytting og nytt hus!
Blir spennende å følge med videre.
Klem fra meg.

Anette Willemine sa...

Det er gøy når man kan begynne med møbleringen.
Hemnes-serien er kjempefin, vi har den største kommoden på vårt soverom, og kvaliteten på skuffer og resten av møbelet er vi veldig fornøyd med.

Håper du får tid til å nyte noen fridager innimellom den hektiske innspurten. :o)

Sommerklem,
AW

Lille familien i nr.9 sa...

Kjøkkendiskusjonen, ja.. Sukk, har ikke tørt å nevne det.. Men litt senere i kveld skal jeg slippe bomba ;)

Har selv tenkt på den sengen! Supert at den kan gjøres om til dobbeltseng :)
Har begynt på Hemnes-serien.. Herlig serie, enkel og grei.. Men samtidig stilfull, spør du meg :)

Anonym sa...

Hei Marilinn:) Hemnes er en favoritt-seng her også. To av barna har den, og de/vi er veldig fornøyde. Det er supert med ekstra oppbevaring i skuffene OG mulighet for overnattingsgjester. Det er mye de skuffene rommer, så det er jo fint:)
Lurt med mye oppbevaring!:)
Deilig med badekar da du. Vi har ikke det i gamle-huset her, men får det i badet i 2. etasje hvor soverommene skal ligge når tilbygget kommer. Det blir nok godt vil jeg tro! :)
Dessuten.. jeg kan ikke si det nok.. jeg er møkklei dusjkabinetter!! Jeg ser dere skal ha dusjrom.. og regner med dere tenkte på det pga mannen din med rullestolen, men guri malla.. flere burde ha det! Jeg har "bestilt" det samme på begge badene her. Så blir det ikke så mye vasking med tannbørste i alle kriker og kroker som i dusjkabinett! :D

Synes badet deres blir finere og finere jeg:) tenker ikke på at flisene er satt feil (kanskje jeg ikke skal minne deg på det heller;) ) . Jeg tror helt sikkert dere blir fornøyd:)

Ja, nå begynner jeg å glede meg til å blogge igjen. Blir så koselig å "hilse" mer på dere igjen også. Det blir liksom så mye mer naturlig når man blogger selv. Da har man en helt naturlig kontakt via bloggene liksom.

Nei, nå får jeg kaste meg over de bakte potetene her. Vi er sultne som ulver hele familien:D

God klem fra Line

Anonym sa...

Snart ferdig jo:)) Tipper det blir som du tenker at dere flytter inn 12 juli men pass nå på deg selv litt.

Du får hilse den flisleggeren om at jeg synes han løser oppgaven flott med servanter og skap på badet:)

Ungene har vært flink til å velge, smarte barn. Enkelt å kunne ha venner på overnattingsbesøk når en bare kan dra ut senga.

Hemnes-serien er tidløs, praktisk og fin:) At den i tillegg ikke er høyt priset er jo bare perfekt.

Regn i Trøndelag og valpen er ikke alt for glad i å tasse rundt i det våte gresset...ikke jeg heller;) Venter på sola vi:)

Hils gjengen din:)

Villa Wikan sa...

Blir så fint =)
Nå er det den tolvte, så jeg regner med fruen i huset springer rundt som en duracell på redbull ;-)
Lykke lykke til med innflytting =)
Klem Linn

Villa Minde sa...

Heihei! Lenge siden sist nå, men kjære vene så LEKKERT det blir hos dere <3 <3!!! Gleder meg til å lese meg opp på bloggen din :) Lykke til med alt arbeidet frem til dere endelig er i hus - det er SÅ verdt det ;0) Sommerklem fra meg

Galekroken sa...

Må bare si at Hemnes dagseng er OVERSUPERKJEMPEPRAKTISK! Har den til begge mine barn, og planlegger enda en på gjesterommet om en stund! Veldig fine! Har god lagring til sengetøy, og er fantastiske med tanke på overnatting! Supre!!

Anette Willemine sa...

Er bare en liten tur innom for å si hei. Håper at dere er i ferd med å innta huset. :o) Lykke til med flyttingen.

Ønsker deg en fin sommeruke, Marilinn!


AW