lørdag 20. oktober 2012

Inngangsparti og hallen vår

Lenge siden siste innlegg nå, det tar virkelig tid å komme i orden i nytt hus. Lite poeng i å vise de samme rommene gang på gang også;). Men, iallefall, nå er omsider den ene søylen ved inngangspartiet endelig på plass. Torsdag fikk den ett strøk med maling også. Kan vel si at inngangspartiet nå er nesten helt ferdig. Neste år skal plattingen fliselegges og gårdsplassen steinlegges eller asfalteres.. Vi har valgt å ha skillevegger på begge endene på terrassen, rett og slett for å få litt privatliv. Det endte med at ukjente plutselig stod i stuen, fordi terrassedøren stod åpen.. Nå brukes døren i inngangspartiet og ringeklokka istedet;).

Inngangen med den fine grå døren vår og staselige søyler.


Skal pynte og høste opp litt her etter hvert. Må bare finne ut hva jeg skal gjøre først;).

Når man har gått inn denne fine grå døren, kommer man til hallen vår:Ikke så mye stæsj her inne enda. Men, det kommer iallefall et skoskap og et bilde på veggen.. Hallen er romslig, og romklangen er absolutt tilstedeværende.. Det høres godt når våre tre barn er der i tillegg til venner som er på besøk for å si det sånn..

Lilledoen/gjestetoalettet er helt ferdig, og blir som det er nå. Doruller i kurven til venstre og Ikeakatalogen i kurven til høyre;). Kan hende det kommer opp noe på veggen over dokassen på sikt..

Alle foto: Anno 2009

I hallen har vi også et eget garderoberom hvor vi henger opp tøy og setter fra oss sko og støvler. Det rommet venter jeg litt med å vise frem, da det akkurat nå fremstår som lite bloggevennlig. Veldig praktisk å kunne henge vekk klærne og gjemme unna skotøy, fremfor å ha det i gangen slik vi hadde i gamlehuset. Det blir mye av den slags når man er fem i familien.

Sluserommet som forbinder huset med garasjen vises også i en annen omgang. Der oppbevarer mannen rullestolene sine, og bytter fra utestol til innestol, og omvendt.

Det var nå litt ifra denne kanten. Venter og venter på spisestuebordet vi har bestillt fra Home & Cottage. Det skal etter planen komme nå i oktober.

Da var det natta igjen da. God natt og ha en trivelig helg;).

Tuddelluu fra Marilinn4 kommentarer:

Marthe sa...

Kjempe fint:D

Elisabeth sa...

Ooooooooh du salige størrelse og herlighet...hehe....:-):-) nydelig...likte godt lillebenken

Anonym sa...

Det er så fint å se bilder av hvordan ting er blitt og hallen ble romslig og flott. Heisen sklir fint inn også:)

Takk for bildene av sjakta forresten:) Flere prosjekter på gang og bildene var til stor hjelp hos noen som skal ha lignende løsning:)

Snø og kaldere vær på vei til Trøndelag så idag har jeg erklært oppstart på vedfyring i kakkelovnen:))

Mita på landet sa...

Gratulerer med innflytting! Og så fint det har blitt:) Kjempe inspirerende å se:)

*Marita*