fredag 16. november 2012

Gardiner i penstuen

På tide med et nytt innlegg vel:). Her brukes store deler av tiden nå til å få tømt gamlehuset og skal nå klargjøres for salg. Siden slikt tar litt tid, iallefall for oss, blir ikke huset lagt ut for salg før på nyåret. Skal bli veldig kjekt å få solgt det nå, og kun konsentrere seg om nyhuset.

Innimellom pappesker og plastbokser har jeg omsider fått opp gardinstenger over de vinduene som skal ha gardiner. Penstuen er det eneste rommet som har fått gardiner, foreløpig. Har som mål å få opp alle gardiner til jul... Har et lite problem da, jeg finner rett og slett ikke alle gardinene. Har funnet noen, men da mangler jeg en eller to lengder... Makan altså.. Håper de dukker opp. Kjenner jeg ikke er i gardinmodus akkurat nå, og har utrolig nok ikke lyst til å kjøpe nye gardiner enda..

Noen smakebiter på hvordan penstuen ser ut MED gardiner:

 


Valget falt på hvite gardiner i første omgang. Skal etter planen legge på de grå sofatrekkene, og er litt redd det kan bli litt mye grått, dersom både vegger, sofa og gardiner går i gråfarger.. Skal låne to grå gardinlengder av en venninne for å se hvordan det blir, så kan hende jeg ombestemmer meg. Etter at gardinene kom opp, har det dukket opp et aldri så lite hodbry.. Skal/skal ikke ha gardiner på sidevinduene i karnappet...??

Alle bilder: Anno 2009

Lar det være slik inntil videre, så kanskje jeg finner ut av det til slutt;). Synes forøvrig det er uvant å finne gardiner nå som vi har farge på veggene. I gamlehuset var alle veggene hvite, og ingen problemer med fargevalg.. Nå derimot må veggfargen tas hensyn til når tekstiler skal velges.. Noen (les: meg) må trene litt på dette..;).

Vi venter fortsatt på spisebordet vi bestilte hos Home & Cottage i sommer. Håper det ikke drøyer så altfor lenge til vi har det i hus. Vi skal ha rundt 14 gjester til gløggfest om noen uker, og da trenger vi et stort spisebord.

Planene fremover nå er mange, og jeg håper vi kan krysse av mange gjøremål fremover. Ungene må få orden på rommene sine, jeg må få malt den hjemmesnekrede sengegavelen på sengen vår, få orden på vaskerom, begynne planlegging av kontoret, hyller skal opp både her og der og ja listen er fortsatt lang den.. Walk-in closeten vår ble imidlertid ferdig i dag da, og det var virkelig på tide. Har tatt noen måneder, men nå slipper jeg å lete i søppelsekker etter klær mer, JIPPI:)). Bilder kommer...

Da var det natten som vanlig her;). God natt og tuddeluu fra Marilinn6 kommentarer:

Lille familien i nr.9 sa...

Hmm, kanskje en lengd på siden av vinduet i karnappen?
Prøv å hold opp en lengde, og se.. Blir enten bra, eller for mye ;) hehe...

Det kommer seg, og blir bra :D
Det med for mye grått, huff, vi kvinnfolk... Blir grå lange stoltrekk på spisestuen vår, sofaen blir grå, tenkte grå gardiner, men blir vel for mye.. Når vi kvinnfolk tar av, ja da tar vi av ;)

Lille familien i nr.9 sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
ingridsboble sa...

Det er jammen mye å tenke på ja!
Jeg fikk solgt leiligheten min sist uke, så da kan helgene brukes til å pakke ned mer, ikke bare rydde... Veldig fornøyd med det!

Lykke til med gardinvalg og ha en flott helg :)

Ingrid

Anonym sa...

Så lekkert du har fått det,herlig,flotte gardiner. :))
Klem Mette.

Anonym sa...

Det ble pent med gardiner i penstuen Marilinn:) Jeg hadde nok valgt å ha gardiner til sidevinduene også.

Garderoberommet deres tror jeg ganske sikkert er større enn det vi får her, jeg og mannen. Men det er for oss mest ment som et garderobeskap, ikke å kle seg der inne.. siden rommet blir liggende mellom badet vårt og soverommet. Tror det blir helt ok. Tror garderoberommet blir ca 4 kvm jeg.

Helgeklem fra Line

Elisabeth sa...

Hvor har du fått kjøpt heeeelt hvite gardiner med maljer ? Er målene hvite eller krom ? Lekkert....mine hvite har nå blitt gule igjen uansett om jeg klorer eller kjøre vanish på de får jeg de ikke hvite igjen uansett:-(