tirsdag 1. januar 2013

Godt nytt år

Da var vi noen gode timer inn i det nye året og jeg har knapt løftet en finger i dag. Denne jula har jeg virkelig ligget på latsiden og bare loffet rundt i huset og KOST meg med familien min. Mange flotte julegaver er beundret, mat og annet godt har fyllt opp både små og store mager. Vi har riktignok hatt noen middagsselskaper med gode venner og vært i bursdager da, så har ikke vært lat hele tiden;). Godt å få ladet opp batteriene til hverdagen setter inn igjen.

Året 2012 har for oss bydd på både gleder, frustrasjoner og irritasjoner, men mest gleder tross alt. At vi endelig overtok nyhuset vårt på sensommeren er vel den største begivenheten dette året. Har vært noen småting her dessverre, men mye er rettet opp. Har fortsatt et par småting til som vi ikke er helt fornøyd med, som f.eks ytterdør som ikke åpner og lukker seg uten at man må bruke rå muskelkraft. Heldigvis har vi en dialog med snekkeren om at dette skal han fikse;). 2012 har for det meste omhandlet hus og venting, så 2013 skal inneholde litt mer enn det. Planene er mange og vi (les: jeg) gleder oss til å sette igang. Gamlehuset står snart klart for salg, alle rom i nyhuset skal ferdigstilles (trengs), hage og uteområde skal planlegges og begynnes på (håper jeg fikk grønne fingre til jul), nyhuset må males utvendig osv. Hva skal man gjøre når alt er ferdig?? Lære å strikke annet enn skjerf kanskje??;).

Noen bilder fra festbordet vårt nyttårsaften.


Nå skal det innrømmes at bordpynten har ligget på bordet hele jula og vel så det. Liker man det, så liker man det. Hvorfor bytte da?...;). Pyntet med girlander og krans fra Ikea, kongler, diverse kuler og lys. Synes det ble veldig bra jeg. Har aldri vært så opptatt av bordpynting, men har planer om å gjøre noe med det i 2013...

Julen skal pakkes vekk i morgen og det skal bli greit å få litt mer luft i huset igjen;). Tok noen siste bilder fra en julepyntet tv-stue i ettermiddag, med sine innslag av rødt.Alle foto: Anno 2009


Ikke de helt store forandringene fra tidligere bilder som er vist da men;). Mye av julepynten her inne er det småjentene i huset som har hatt ansvaret for..


Synes de har vært flinke jeg, selv om jeg kanskje ikke ville ha hengt denne røde sløyfa på bordet som vist på siste bildet. Har tatt den vekk flere ganger, men gav opp til slutt hehe.

Nå er det straks middag her. Restemiddag, kalkun og pinnekjøtt.. Mmmmm...;). Ikke på en gang selvfølgelig...;)).

Ha en flott 1 nyttårsdag videre.

Klem fra Marilinn

6 kommentarer:

Anette sa...

Hei :)
GODT NYTTÅR ♥
Bli gjerne med på gavedrysset mitt :)
Klem Anette

7th-heaven sa...

Godt Nytt År Marilinn:) Takk for koselig kommentar inne hos "nye" meg:)
.. jeg har heller aldri vært så veldig opptatt av bordpynt.. eller aldri vært så flink i det er kanskje mer riktig å si! Jeg begynte så smått å eksperimentere med det i jula, og det var litt moro så det blir nok mer tror jeg.
Koselig julepyntet hus du har/hadde:) Jeg synes faktisk den røde store sløyfa på bordet der var kjempe-blikkang og kjempestilig jeg. Helt annerledes liksom:)

Huset deres ser flott ut nå. Håper jeg får til det jeg prøver på her hjemme når jeg skal innrede tilbygget.. ja, og noen gamle rom som også faktisk skal pusses opp også. Endelig fant jeg forresten gulvflisene til badet oppe som jeg var ute etter. Det blir da mest sannsynlig hexagon-fliser fra Höganes i Sverige. (sånne som du ser på det øverste bade-inspirasjonsbildet hos meg)

Ha en finfin helg Marilinn. Vi skal montere en kjøkkenvifte som kom fra Røroshetta her om dagen, og jeg skal sy noen puter siden vi skal på besøk til noen som har nettopp flyttet inn i nytt hus.
Gode klemmer sendes deg fra Line

Helene Iversen sa...

Kjempe koselig blogg du har og nydelig festbord. Elsket konsollbordet ditt i sølv.

Ha en flott helg.
Klem fra Helene

Monica sa...

Hei på deg, og riktig godt nytt år!
Så flott festbord og lekkert julepyntet i ditt fin fine hjem.
Ønsker deg en riktig glad ny uke :)
Smil og klem fra Monica

nr14 sa...

Et riktig godt nyttår til hele gjengen:)

Satser på at du fikk grønne fingre til jul slik at ting blir på stell utenfor huset også. Innendørs er det blitt riktig så flott:)

......og du trenger ikke frykte at du blir ferdig og "arbeidsløs" når huset er malt og hagen ferdig.....vedlikehold og forandringer...flytte på ditt og datt....hm, tror aldri man blir helt ferdig med "noe" når man har hus;) Litt fint det også da:)

Litt lang juleferie på bloggen min men tipper jeg starter opp igjen i løpet av helga.

Ha ei fin uke videre:)

Guttemamma sa...

Kjempekoselig hos dere, håper dere har det fint på nyåret!! Godt nytt år til deg og gjengen din!
Klem♥