onsdag 3. april 2013

Jenterom del 2

Neste barnerom ut er rommet til minstefrøkna vår, Tilje Linnea. Nok et rom som ikke er helt ferdig. Også her kommer det hyller på veggen og ikke minst skal hun få en ny seng. Dette rommet har egentlig vært litt utfordrende å møblere. Plasseringen av stikkontakter og lysbryter kunne definitivt vært plassert litt anderledes. På grunn av plasseringen av lysbryteren måtte klesskapet settes på den veggen sengen var tiltenkt. Sengen ble derfor plassert der skapet opprinnelig skulle stå. Ble ikke så veldig ille, selv om jeg hadde andre planer da. Man må rett og slett gjøre det beste ut av slik det ble;).Alle foto: Anno 2009

På det siste bildet sees lysbryteren som absolutt burde vært nærmere dørlista. Denne veggen hadde vært perfekt for klesskapet.. Men, sånn ble det altså ikke da hehe. Noen som aner at dette har vært et bittelite irritasjonsmoment kanskje... Fnis.

De fleste møbler her inne er også fra Ikea. Vi (meg) simpelten elsker Ikea ;). Eieren av rommet her surfer fortsatt på en rosa sky og vil helst at alt som skal inn hit skal være rosa. Jeg liker rosa jeg altså, men det er jo igrunn kjekt å kombinere med litt andre farger også;). Men, ikke enda har jeg skjønt..

Ser veldig frem til å kunne bruke mer tid til valg av tekstiler på sengetepper og puter til barnerommene osv. I mellomtiden brukes det man allerede har for hånden;). Nå får jeg vel heller gå tilbake til det jeg egentlig holder på med. I dag ryddes og sorteres det på kontoret/gjesterommet;). Skal bli veldig kjekt å få opp reoler, hyller og kommoder der inne altså. Lite pent med stappfulle brune pappesker og overfyllt kontorbord.

Neste rom ut blir gutterommet... ;).

Ha en fin onsdag videre!

Tuddelluu fra Marilinn

1 kommentar:

lavendel mio sa...

Så nydelige prinsesse rom du har innredet:)Det skal bli spennende å se hvordan gutterommet blir:)
Her går det i beising på hytta...blir vist aaaldri ferdig.
Ha en fin kveld!
Klem Hanne