fredag 2. august 2013

Svigershytta

Da var ferien over for vår del, og hverdagen har så smått meldt seg. Fortsatt noen uker igjen til skolestart, så en får kose seg mest mulig med ungene før alvoret setter inn;).

Vi hadde et flott opphold på svigershytta på fjellet. Fint vær fra vi kom til vi dro, og ungene badet i  lunket fjellvann hver dag. Stor stas! Svigershytta er snart ferdig, bare hemsen som gjenstår og annet småtteri. Det blir så bra og vi trives veldig godt der oppe.

Her er noen bilder av hytta og området rundt.


Litt av takutstikket fra gamledelen på hytta. Bildet er tatt fra kjøkkenet, hvor stuen (gamledelen)er til høyre i bildet.


Taket har omsider fått skifer på, og det mangler bare litt lister her og der.
Det lille vinduet langt oppå veggen er hemsen som svigerfar driver å innreder i disse dager.Utsikt mot Rallarvegen og bergensbanen fra stuen i gamledelen... Det kommer flere bilder av hytta når den er helt ferdig.

Gråskallen rett frem.
Flott utsikt fra terrassen. Hallingskarvet stikker opp i bakgrunnen på siste bildet.

Skal du til Finse eller Haugastøl, og sykler eller går på Rallarvegen, kan det anbefales en liten stopp for å kjøpe rallarboller og drikke på veien.

I denne lille nusselige bua kan du få kjøpt andre kaker og annet spiselig enn rallarboller også. I tillegg får du både brus, kaffe, te og vann. Bua er selvbetjent, men eierne har hytte rett ved, og sørger for påfyll.

Alle bilder: Anno 2009


Oppi denne trekassen ligger det en bok hvor du kan legge igjen spor etter deg. Morsomt å lese om alle som har vært innom her, og det er ikke få;).

Plattingen jeg skrev om i forrige innlegg er for lengst ferdig, og min pappa har vært rett så effektiv og snekret sammen utemøbler for oss. Alt etter mål og jeg har fått min plassbygde benk, og to benker til, i tillegg til et bord... Skikkelig tunge møbler som ungene våre og naboungene for den saks skyld ikke klarer å flytte på :). Har tatt noen bilder som jeg skal vise frem i morgen tenker jeg;).

Ha en fin fredag :).

Tuddelluu fra Marilinn

Ingen kommentarer: