mandag 24. mars 2014

Et forsiktig hallo og noen nye bilder fra vaskerommet vårt

Lenge siden sist jeg skrev noe her inne gitt. Ikke at det er noen uvant med det da, men nå er det virkelig en god stund siden. Som jeg skrev sist, så snek julen seg på, og den snek seg ut igjen, og snart er det påske.. Tida flyyyr, ingen tvil om det!!

Her har EL-tilsynet hatt tilsyn av det elektriske anlegget, noen små anmerkninger ble det, men av mer ubetydelig art. Elektriker kommer for å rette opp  dette ila kort tid, og ettårsbefaringen er rett rundt hjørnet og snart får vi forhåpentligvis forbedret noen av skavankene på det nye huset vårt ;).

Det er en god stund siden jeg viste frem vaskerommet vårt, og siden det var ryddig i dag, måtte jeg finne frem kameraet og knipse litt før det ble rotete igjen.. Det er dessverre sånn her i huset at det nesten alltid flyter av rot inne på vaskerommet vårt. Det er visst vanskelig å ha det ryddig der inne til en hver tid.. Vi er gode på å slenge ting inn dit og la det ligge.. Ute av syne, ute av sinn eller noe i den duren der;)

Vel, her er et lite bilderas av slik det ser ut på vaskerommet vårt for øyeblikket!
 Oppslagstavla på veggen er et must for en travel familie på fem. Her skrives opp alt som må huskes i løpet av en uke.
 Skittentøyssjakta er gull verdt, og det er virkelig kjekt at skittentøyet ramler ned i skapet, fremfor at alt ligger i en haug på gulvet, eller i skittentøyskurver. For det kan bli noen reale hauger med skittentøy til tider. Anbefaler virkelig denne løsningen. Er vel denne løsningen her inne vi er aller mest fornøyd med.
 I vindusposten her inne, havner alle orkideene som er avblomstret. Håpet er at de kanskje skal få nye blomster.. Har ikke skjedd enda, men er jo lov å håpe da...
Skulle svært gjerne ha sluppet unna hyller med oppbevaringsbokser over benken. En skikkelig støvsamlende løsning. Overskapene som skulle ha hengt på veggen ligger på loftet. Grunnen til at overskapene ikke kom opp, var pga snekkerne kasset inn rør før skapene kom opp. Planen var at skapene skulle først opp, deretter skulle det listes rundt, for å kamuflere røret som går oppunder taket. Ikke helt fornøyd med denne ordningen i grunn. Får se hva vi gjør på lang sikt.

Dette er ikke noe direkte flott og fancy vaskerom, men det er praktisk for oss, og det er det aller viktigste. Kan hende rommet en gang får en oppgradering, men det skjer i alle fall ikke med det første, det er helt sikkert. Har en god del rom som blir prioritert lenge før vaskerommet ;). Vaskerommet vårt er ikke direkte tilrettelagt for en rullestolbruker, men mannen som er hjulbeint klarer seg helt greit her inne. Er vel ikke dette rommet han oppholder seg aller mest akkurat. Dette er mest mitt rom, her strykes det klær, hver dag faktisk (ja, er litt rar sånn), brettes tøy, tørkes tøy osv. Med utgang til en bitteliten terrasse, som for øvrig ble bygget i sommer, kan jeg henge opp sengetøy til tørk osv.

Har akkurat pusset opp stuebordet i penstuen (igjen), og bilder kommer straks ;)

Da ble det altfor sent på meg (dubbet mens jeg skrev dette innlegget), så da er det bare å hoppe rett i loppekassa.

God natt og tuddelluu fra meg ;)

1 kommentar:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Hyggelig å ha deg innom igjen! ;)

Det er er godt rom, men jeg skjønner det med hyllene. Det blir sykt mye støv på et vaskerom! :P

Vi har et stort rom, men det kunne godt vært ennå større. *ler*