fredag 1. januar 2010

Og der var vi inne i et nytt år..

Med forhåpentligvis mange flere muligheter enn året før. Jeg har vel strengt tatt 1 års jubileum som blogger, men, siden jeg har vært så lite aktiv, lar jeg det forbigå i stillhet. Året som var har igrunn vært tøft. Det har vært noen spesielle " markeringer". 1 år siden mannen kræsjet på motorskkel, 1 år siden mamma døde, første påske, første sommerferie osv med en mann i rullestol, og med en mamma som døde så altfor tidlig. 2010 vil for meg på mange måter bety mer enn bare ett år og nye muligheter. 2010 starter jeg med blanke ark som skal fylles med med mye nytt og spennende. Kjenner at spenningen sitter løst i kroppen og bare venter på å få sitt endelige utbrudd... Regner vel med at en tomt kanskje vil bidra mye der ja....;-)).

Med det nye året, kjenner jeg nå at lysten til å myse på hustyper igjen er tilstede... Starter derfor med et stilig hus fra Nordbohus... (Er vel lov å myse litt på andre hus fra andre husbggingsfirmaer, selv om man skal bygge med Blink Hus vel..;).)


Bilde: Nordbohus: Type Scorpio

Boligpartner har mye fint, som f.eks dette huset her:


Bilde: Boligpartner; Type; Sagatun

Strengt tatt bør vi velge en hustype med alt på en flate. Det er selvfølgelig det aller beste ift. mannen som beveger seg rundt ved hjelp av rullestol. Men siden tomtene rundt her er forholdsvis små, kan det hende vi må vurdere hus med to etasjer.. Finner vi stor nok tomt, kan jo dette huset her fra Boligpartner være et alternativ til Blink Hus sitt Hvalstad...


Bilde: Boligpartner; Type: Herregaard

Kunne ha tatt med mange flere bilder av flotte hustyper, men velger å ta kvelden istedet. I morgen må vi ut for å kjøpe ny oppvaskmaskin, da den gamle tok kvelden på selveste nyttårsaften..

God natt ;-))

1 kommentar:

Almas Hus sa...

Heisann, er innom her for første gang i dag...ser du har spennende husprosjekt på gang -. så gøy.
Fin blogg du har !! Ønsker deg et fint Nytt år, skjønner at de par siste har vært tøffe- måtte 2010 bli bra for deg og dine:)
Klem