onsdag 8. april 2009

Ja takk, begge deler

Da har mine to hjernehalvdeler samlet seg og bloggnavnet blir Anno2009 ~ hjem og sånt!!! Enkelt og greit. Gidder rett og slett ikke styre mer med det. Avslutter herved bloggnavndiskusjonen med meg selv, og prøver å være fornøyd med det;)........

14 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

flott navn på en blogg det da!!
Tusen takk for den søte kommentaren hos meg! Det stemmer det at det ligger bilde av stuen min på NM...Der inne har jeg ikke vært på et år eller noe!
Gleder meg til å følge bloggen din..
god påske..
klem

Lyst på livet sa...

Herlig!
Gleder meg til å følge med deg jeg også :-)
Klem og fortsatt god påske!
Torunn

Living White sa...

Tusen takk for komplimentet, det var da hyggelig å våkne til i dag:) Klart du kan legge meg til, det er bare koselig om du gjør. Artig forresten å komme over en ny blogg som din;)

Syns bloggnavnet du hadde var kjempefint jeg. Det er ikke bare bare å finne det rette navnet på en blogg.

vivian sa...

Så bra at du liker stolen som jeg har brukt MANGE timer på å pusse opp. Veldig gøy var det!!!!!

Tar det som et kompliment at du legger meg til blogglisten din. ;-) Regner da med at det er greit jeg legger din til min???????

Ha en fortsatt god påske! :-) Hilsen vivian

Anette sa...

Rett og slett et supert navn!!
Ha en fin uke,hisen fra Anette

Herskapelig shabby sa...

Kjempe fint navn!!

Og tusen, tusen takk for den koselige kommentaren din! Satt veldig pris på den! Selvfølgelig greit at du legger meg til, legger deg til jeg også, om det er greit da?

Ha en fin uke! Blir jo litt kortere denne og vips så er det helg igjen :)

Englefryd sa...

Tusen takk for kjempe koselig kommentar på siden min. Kjempe koselig om du vil legge meg til:-)
Synes bloggnavnet du har valgt deg var kjempe fint jeg.

Nå skal jeg snart krype til køys.
Natta!

Drømmen om en eplehage sa...

Synes det er ett flott bloggnavn jeg!
Bare vent, neste år er det noen som kaller seg anno 2010, sann mine ord ;) Men du var først!

Har ikke fått med meg at mannen din har vert i en ulykke jeg... trasig, men håper det går bra etter forholdene hvertfall!
Skal bli spennende å følge husbyggingen deres :)

Ha ei god uke og takk for de fine ordene.
Klem

Ingunn sa...

Så bra navnet ble til slutt :)

Ha en fin onsdag.

Klem ingunn

Cecilie sa...

Næmmen, hei snuppa!!! Har ikke fått med meg at du har blogg, jeg - så her blir jeg en soleklar følger, vet du! :)

I all ærlighetens navn er det ikke lenge siden jeg fikk høre om ulykken heller - eller dvs, at det var Ole som ble skadet. Livet kan jammen meg endre seg fort - men man må prise seg lykkelig for at det ikke gikk enda verre. Er sikker på at dere takler dette på best mulig måte, og gleder meg til å følge byggingen av huset deres videre. Og så sniker jeg meg titt og ofte til å titte på sjarmtrollene deres inne på FB, så jeg er ikke heeelt utdatert på deg *hehe*

Stor klem!!

C sa...

Hei!

Så gøy med nye blogger - har ikke vœrt hos deg før, jeg... Og tusen takk for den koselige kommentaren inne hos meg, blir så glad ;o) Må også takke deg for at du har lagt meg til på listen din! Ha en fortsatt fin uke, titter innom deg igjen om litt.

C / dethvitehuset.blogspot.com

Cecilie sa...

Hehe... det man ikke vet, har man ikke vondt av osv ;). Og Andreas vet heldigvis ikke hva en brødboks koster, feks ;). Men jeg må si at jeg uansett ville hatt et greit forsvar, for den gamle brødboksen har fulgt meg helt siden jeg flyttet hjemmefra :O. Blir kanskje litt verre om den man har i utgangspunktet er mer enn grei nok?

Sånn er det egentlig med flisene her, ser du... Kunne gjerne ha tenkt meg å beholdt de "ensfargede", og byttet ut de utdaterte motivene med tilsvarende fliser. (De ser litt grelle ut på brødboks-bildet, men er egentlig i en veldig dempet hvit-grå-beige tone ;) ). Men; om det i det hele tatt er mulig å få tak i 7-8 år gamle fliser, så blir det litt av et detektivarbeid i tillegg til pirkejobben med å skifte enkelte fliser. Så vi har bestemt oss for å gå for plan B, og male dem. Har hørt at skipsmaling skal fungere bra :). Om det viser seg at det ikke blir bra nok - så får vi bare bytte dem ut etterhvert... (Hehe, hvem er det jeg lurer? Midlertidige løsninger blir jo ofte ikke så midlertidige her hjemme, har jeg erfart!)

Kjøkkenfrontene er sendt til et billakkeringsfirma, ja :). Jeg vet at noen malerfirmaer også tilbyr dette, men vi var heldige nok til å ha en kompis i billakkeringsbransjen. Og de skal bli hvite (dvs Jotun Letthet) som resten av innredningen :D.

Har dere hørt noe fra han grunneieren ennå? Kjempespennende, altså!! Holder tommelen opp for at det skal gå i orden! Skjønner at det blir en litt annerledes prosess når man skal tilrettelegge for rullestol; men så er det sikkert kjempespennende å kunne klekke ut slikt helt fra bunnen av :).

Superlekre ting du har kjøpt fra Lobelia - de har jo sååå mange nydelige ting! Den Cookies-boksen er kjempelekker, skjønner veldig godt at du ønsker brødboksen også! Var inne på å begynne å samle på den serien selv - men jeg er nok litt ødelagt av mine helhvite drømmer for tiden. Trallala, skal se når jeg begynner å angre, du...

Ha en superduper dag, og enda bedre helg!

Stor klem

Elisabeth sa...

Hei søte du, kan tro jeg har måtte oppdatert meg på deg og dine, og her ser jeg det har skjedd litt av hvert egentlig,og ikke alt bare "fryd og gammen". Men slik jeg leser meg frem til det så har dere klare tanker og friskt mot.

Kondolerer med tapet av mamman din, slikt er så urettfeigt altså, så en stor klem til deg ...

og du, de tre trollene dine da..hihi Er så morro å se, og ironiske greier at Tobias og Victoria er født på samme dag, og så har mellomste jenta di samme dag som jeg har...hihi... så du har samlet dine også litt i november, slik som jeg, guttene her er født 18. november, så vi har nok bursdager den mnd..hihi.

Skikkelig spennende med husbygging, gleder meg til å følge med her videre, og du, ja det er jo superkoselig at du "fant" meg, for nå fant jo jeg deg, og jeg putter deg til jeg vettu...

håper du og alle dine har hatt ei herlig helg, og får ei flott uke...
-stor klem fra Sørlandet

pepperkverna sa...

Fint navn på flott blogg! Hege