fredag 13. november 2009

På tide med litt påfyll i bloggen...

14 august var datoen sist jeg skrev noe her i bloggen min... Det er jammen meg lenge siden det. Hverdagene raser i turbofart, og tenker hver dag, at i dag skal jeg sette meg ned å bruke litt tid på bloggen, kose meg her inne.. Men det blir dessverre ofte med tanken akkurat nå.. Men, det kommer bedre tider.... Man må liksom bare smøre seg med en stor tube tålmodighetskrem i mellomtiden;).

Fremdeles tomteløs, men ved godt mot. Vi har faktisk fått tilbud om en tomt noen hundre meter fra her vi bor nå... Disse søte folkene, som forøvrig er foreldre til en kollega av min mann ønsker å hjelpe oss med å få tomt, og er villige til å skille ut en tomt bare for oss... De skal selv selge sitt hus, men driver nå å skiller ut denne tomten da... Fordelen med denne tomten er at den ligger helt på flata, altså null bakker.. Bakdelen er at den ligger langt inn i et boligområde. Hvilket betyr lang vei til hovedvei. Det betyr jo MYE snømåking om vinteren.. Også virker det litt trangt i området der...Vi har ikke bestemt oss enda, må ha med oss huskonsulenten "vår" fra Blink hus for vurdering av tomten... Vi er absolutt intereserte altså... Men, vi ønsker fortsatt å stå på venteliste på tomt i det området vi (les:jeg spesielt) ønsker å bygge på.. Håper litt på å bruke det som et "pressmiddel" for tomteselgeren der, slik at hun kan få fortgang i salget sitt... Så får vi se da, om vi havner på "drømmestedet" eller rett borte i gata her.. Tomten borte i gata vil bli betydelig billigere enn "drømmetomten" som fort kan komme opp i 2 mill.... Det har jo også litt å si..

Foreløpig bor vi nå i det lille gamle huset vårt da....;)


En av favorittputene mine (har to av den altså)....

3 kommentarer:

vivian sa...

Så koselig at du endelig kom med et innlegg.

Ja hva skal man si..... ting tar tid.(tenker på tomten deres altså) :-)

Blir spennende og følge med dere. Har dere bestemt dere for hus da?

Lykke til, og ha en koselig lørdag!

*vivian* :-)

Guttemamma sa...

Ser ut som det er veldig trivelig i den "lille gamle huset" deres iallefall da:)
Klart jeg skal kjøpe nu til uken da,takk for at du sier fra. Og igjen,lykke til med tomta....
klem,gleder meg til å lese om dere!!

Guttemamma sa...

Måtte jo kjøpe Norsk ukeblad på mandag. Dere imponerer!! Tre så små barn....også SÅ optimistiske!! Tar av meg hatten :-) Ellers synes jeg det var en fin artikkel med mange fine bilder!!
klem