fredag 12. mars 2010

Min første award


Ja, det har jeg utrolig nok fått ja, meg liksom hihi..:o) Det var jo en veldig gledelig overaskelse å få, selv om jeg nok føler jeg ikke helt fortjener den. Er jo ikke så veldig aktiv enda, og det er jo så utrolig mange som fortjener en slik utmerkelse.. Misforstå meg rett da, er jo veldig smigret og glad, og retter en stooooor takk til Line med den flotte bloggen Morsomme ting . Tusen takk Line :-). Inne på bloggen hennes kan du ta del i både interiør, hverdagsliv og ikke minst finne flere fristende oppskrifter;) Anbefaler på det sterkeste å ta en tur inn til henne;).

Denne awarden skal jo i utgangspunktet sendes videre til 12 stykker.. Det er ikke lett å plukke ut 12 stykker, da det er mange flere enn det som fortjener denne utmerkelsen. Siden jeg foreløpig er så ukjent i denne blogverdenen, lar jeg den ligge litt. Er jo kjekt å vite hvem man får en slik utmerkelse fra synes jeg, og jeg er jo ikke så veldig kjent akkurat ;o).

Ellers må jeg bare få si tusen takk for alle de trivelige kommentarene på mitt forrige innlegg. Det varmet stort, og så mange svar da gitt :-)

Nå skal jeg ta meg en bloggrunde før jeg stuper i seng. Må lade batteriene slik at jeg greier å henge med på eldstemannens første håndballcup i morgen... Tjohei det kan bli en festlig opplevelse siden gutten er litt redd for ballen og bøyer seg vekk med hendene foran ansiktet når ballen kommer susende i luften hihi..

God natt ;o)

post signature

2 kommentarer:

Line fra huset på landet sa...

Hei Marilinn :)
Så koselig å få kommentar av deg!..og tuusen takk for smigrende omtale her da:)
Men du er kanskje ikke så ukjent som du tror da...etter alle kommentarer å dømme på siste innlegg :)) Jeg har aldri! hatt 12 kommentarer på et innlegg:D
Du sprer solskinn på min blogg i form av kommentarer samt at det er hyggelig å besøke deg her. Derfor fikk du award av meg:)

God klem, og et ønske om en kjempefin helg!

Guttemamma sa...

Den fortjente du virkelig,du skriver alltid så utrolig kosleige kommentarer som sprer solskinn!!
klem