lørdag 26. juni 2010

Noen bilder av hageblomstene mine

Har ikke så mye å blogge om for tiden. Ikke at jeg bobler over av bloggeideer sånn ellers heller da men. Iallefall ikke ennå;). Men, i går tok jeg noen bilder av uteblomstene mine. Elsker blomster, men er igrunn ikke så veldig flink til å holde de vedlike. Mener jeg gjør så godt jeg kan, stort sett.. Men, det er fort gjort å glemme å vanne de.. Denne sommeren har jeg faktisk rekord på bevaring av sommerplanter!! Det er faktisk første gang jeg har sluppet å kjøpe nye når ferien setter inn ;)... Det gjenstår å se da, hvordan blomstene ser ut når vi kommer hjem fra ferie...;). Denne sommeren har jeg kjøpt inn færre blomster enn jeg pleier. Siden vi etter hvert kommer til å flytte, har jeg mistet litt av lysten til å plante nytt i hagen. Har derfor kun kjøpt potteplanter..

Her kommer et lite bilderas av mine uteblomster:Her er bilde av krukken med jordbærplanter..... Hehe, jada gitt, denne potten her en av de jeg har glemt HELT bort stakar..... Hvis jeg luker litt, kommer det noen jordbær da mon tro...??? Stoler ikke på det, så har kjøpt inn kurver med jordbær istedet... :o)Ønsker meg mange prydbusker, vintergrønne planter, frukttrær... osv... Men, det får jeg ta når vi har tomten i boks.. Kan røpe så mye at vi har noe på gang, men er altfor tidlig å si noe om.. Jeg bare håper at vi er er de heldige som ender opp med denne vakre tomten som har både plommetrær og gamle epletrær.... Har tatt bilder av den, men kan liksom ikke legge ut bildene før vi vet med sikkerhet at det er vi som "får" tomten....;o).

Nå skal jeg fortsette og nyte det flotte sommerværet og sette opp stangtennisen vår... Så nå blir det tennis for alle pengene her hehe..

Ha en flott lørdag :o)
post signature

6 kommentarer:

Guttemamma sa...

Marilinn!!
For en herlig blomstring hos deg,masse fint!! Greit med krukker synes jeg,er ikke så glad i å luke..så skråningen vår med blomster bærer litt preg av det...:-)
Så spennende med planene...denne gangen håper jeg virkelig det går deres vei!!
Og takk for trøsteordene på innlegget mitt om barnehageslutt...
klem♥

Villasol sa...

Så varkre blomster du har! Synes den jordbærplantn var ekstrafin Hi,hi... Jeg takker meg til med en kurv på butikken jeg også!

Tusen takk for koselige ord hos meg!
Vi har valgt vinduer uten ventil. For vi har villavent i hele huset så derfor trengte vi ikke. Villavent skifter luften i huset opptil flere ganger daglig.

Ha en fin søndag!

Klem Ingunn

Line fra huset på landet sa...

Hei min venn:)) Ååå..nå håper jeg dere får den tomten! Du virker så tålmodig!! Dette blir spennende. Tomten høres fin ut:)

Blomster ja..jeg har enda ikke plantet i potter jeg da. Huff. Er nok litt sent ute, men så er det så mye som skal på plass også liksom før jeg vil pynte.
Som nå denne uka...male grunnmur. Som neste uke..forhåpentligvis bli ferdig med veranda. SÅ... så skal jeg plante litt i de nye kassene mine. De er jammen store. Guri lann! Lurer på hvor mye jord jeg må ha i hver og en av dem jeg!! Nå lurer jeg på om jeg skal plante trær i dem..og ta dem inn om vinteren. Hm!

Vel, vel....nå ser jeg at du har masse nydelige blomster og farger hos deg..blir litt inspirert da altså må jeg innrømme..;)

God klem fra Line

Frida- trendenser.se sa...

Vilak fina blomsterplanteringar du har!
/Frida

Guttemamma sa...

Hei Marilinn!!
Drøbak er vel desseverre i kjent for å være spesilet rullestolvennlig....mange av spisestedene er et trinn opp ...;men er det fint vær er feks hagen på "Hos Hanna" lett å komme inn i eller "Aamodthagen" som hører til "Kafe teskje", og alt ligger på en måte i nærheten av hverandre så du klarer fint å gå fra butikk til butikk mens din kjære nyter kaffe og aviser i nærheten...
Håper virkelig du får til en tur!!
Klem og god sommer videre!!

Line fra huset på landet sa...

Hallo frøken:)
Guri malla da...tusen takk for svært så mange og koselige komplimenter!! Du vet å gi du!!

Må kaste meg over kakebaking, men vil bare si at dersom du vurderer en farge som er lin, så hadde jeg nok gått for en litt annen. Denne er vakker, men den er ikke mye linfarget synes nå jeg;)
Lykke til Marilinn!
Klem, Line