mandag 12. juli 2010

Et tidkrevende prosjekt / noen bilder av huset vårt

Den siste uken har jeg gjort noe så spennende og tidkrevende som å beise stakittgjerde, terrasserekkverk og levegger... Det er egentlig mannen min sine kollegaer som skal beise alt dette. Men siden mannen var på Sunnaas da gjengen hadde satt av tid til beising, måtte vi utsette dette til etter ferien. Så (u)tålmodig som jeg er, greide jeg ikke å vente, og satte igang selv.. Vet ikke helt om jeg angrer eller ikke, for det er jo litt slitsomt da kan man si. Har kun malt ett strøk da, og terrassen oppe står fortsatt ubeiset så langt (hvordan jeg skal klare å beise så høyt oppe, får jeg tenke på en annen gang).. Satser på at kollegajengen kan ta andre og siste strøk når alle er tilbake fra ferie :). Til tross for det ene strøket, så kan man jammen meg se at det kommer til å bli bra til slutt. Skal virkelig bli godt å få dette gjort, så blir vi ferdige med dette huset (etter å ha bodd her i 4 år).
Man kan se en tydelig forskjell bare ved noen "få"strøk med beis altså. Men, tror ikke jeg kommer til å beise så mye som en levegg eller et stakittgjerde igjen...... (trur eg.....) :o)

Huset vårt er et hus av eldre årgang. Det ble bygget en gang på 50-tallet, og senere bygget på en etasje. I begynnelsen av 2000 fikk huset et tilbygg i front på ca 50 kvm. Det er her vi har inngangspartiet vårt. Det er et lite hus, ca 150 kvm totalt. Med tre barn og en herremann som er eier av 5 rullestoler, en håndsykkel og etter hvert annet sport- og fritidsutstyr, så sier det seg selv at krypinnet vårt er for lite. 1. etg. har stue, kjøkken, to boder, bad, soverom/kontor (nå bod) og entre. 2. etg. har vi tre soverom, bad og en liten gang.


Alle foto: Anno 2009 Hjem og Sånt

Nå har jeg tatt meg beisefri, og snart setter vi nesa mot fjellet og litt ferietid. Skal bli kjekt å komme seg bort og se annet enn det vi ser hver dag :o).

Fortsatt god sommer :)
post signature

10 kommentarer:

Loppe sa...

Fantastisk Hus !!!

God tur til fjellet...

Villasol sa...

Så flink du er! Like utålmodig som meg he,he.. For et flott hus dere har. Blir virkelig forandring etter du har malt! Kjempelekkert.
Ha en flott ferie på fjellet og kos deg masse!

Klem Ingunn

Emidoras verden sa...

Da er det vel unt med en fjelltur!
Kos deg masse, for du har jo vært superflink:)
Flott hus dere har.
Klem Nina

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så flink du har vært! :D

Anonym sa...

Så tøff du er!,
- jeg har også malt hus alene i sommer, så jeg vet hvor mye jobb det er!:-)
Så kjekt at du la deg til som følger hos meg - for da fant jeg veien til den fine bloggen din:-)
Ha en fin helg,
klem Hege.

Line fra huset på landet sa...

Oj! Du er kjempeflink!! Det blir så fiiint med litt ny maling, om det så er bare å freshe ting opp litt;)
Her holder jeg elv på å male verandaen om dagen. Idag tørker den, men må vel se meg nødt til å male ett strøk til i løpet av uka.

Ha en fiin ferie Marilinn:)
Klem,Line

♥ Hege`s Cute N Cool Blog ♥ sa...

Hei :)))

Kjempeflott hus!!!! Maling gjør susen ♥ Utrolig mange flotte bilder du viser her inne på din flotte blogg :)))

Ha en fin dag videre ♥

Cathrine Strøm sa...

flink du er :) å koselig hus dere har. men håper drømmetomta dukker opp så dere får bygd et hus tilpasset familien. trist det som skjedde med mannen din men alle ære til deg som er hjemme for å ta deg av familien din. takk for hilsen inne hos meg. skal følge med videre på bloggen din :)

klem fra cathrine

Guttemamma sa...

Det må jeg si...imponert rett og lett!! Huset er flott, så det blir sikkert ikke vanskelig å selge iallefall når den tid kommer. Ang vimpel, jeg har nok stjernestoff til en til...men ikke føl deg presset, har fått bestilt mer fra Danmark,håper det ikke tar for mange uker å få det.
Ha en strålende kveld,jeg skal glo på Allsang på grensen, ute pøser det ned..
klem♥

Lobelia-damen sa...

Hei hei, Tusen takk for så koselig kommentar på bloggen min, det setter jeg (og mannen ha ha ha) stor pris på :-)
Pakken din skulle du ha i morgen vil jeg tro.
Lobeliamannen har lest bloggen og skulle legge inn kommentar, men han vet ikke hvordan...ha ha ha...han sier jeg må vise ham hvordan, men vet ikke om det er noen god ide. ha ha ha...
Panleplater er innkjøpt og idag går turen til Ikea for ny benkeplate og vask :-)

Ha en strålende helg!!
Klem W