lørdag 8. september 2012

Pip pip, et lite livstegn fra meg


En god stund siden forrige innlegg har det jammen meg blitt. Sliter med å logge meg inn på profilen min her inne, og har derfor ikke fått postet innlegg, men håper nå at problemet er løst..
Tiden flyr avsted, og vi er på på tredje uken under nytt tak. Veldig stas, men erfarer det de fleste i samme situasjon gjør, det tar tid å komme i orden.. Forrige uke var alt av garderober og kommoder på alle soverom ferdig montert, men står fortsatt tomme, med klesposene på gulvet foran skapene. Pappeskene står fortsatt fyllt til randen, og venter på å komme til sin rett, Kanskje til jul??? Nå skal det sies at husets medlemmer i tur og orden har ligget nede for telling med feber og forkjølelse sånn midt oppi det hele. Men nå er vi friske, og da er det bare å brette opp ermene og sette igang igjen... Vi har jo et hus vi har flyttet fra, og det er på ingen måte tømt for ting, like lite som det er klargjort for salg.. Så, det skal ikke stå på fritidssysler fremover iallefall;).

Det blir dessverre lite med tid til styling av huset for øyeblikket. Det klør i hendene til å sette igang, men smører meg inn med god porsjon tålmodighetskrem istedet... ;). Men, har da rukket å stæsje bittelitt da;).

Spisekroken på kjøkkenet ser foreløpig naken og kjedelig ut. Vi har bestillt nytt spisebord hos Home & Cottage, og det ventes i oktober en gang. Fremdeles litt usikker på om taklampen skal få henge, eller om vi skal se etter en ny en.. Måtte ha en lampe som ga godt lys rundt seg, da denne delen av kjøkkenet var litt mørk. Så industrilampene jeg hadde planlagt å ha der, ble derfor lagt på hylla..

Bildet under er et lite glimt av sofaen i TV-stuen. Den er splitter ny og kom i hus i slutten av juli. Kan nevne at den er veldig lett å sovne i...;). Den svarte runde saken til venstre hører til mannens tv- og stereoanlegg.. Den fikk jeg pussig nok ikke lov til å skjule i det innebygde skapet under tv`en;)


En del av penstuen, sett mot hallen. Noen av bordene på gulvet her må mest sannsynlig byttes ut, da de lett sveller og blir stygge i skjøtene. Regner med det er en reklamasjonssak.

Endelig har vi fått plukket frem den gamle Ektorpsofaen vår også. Den har stått lagret i snart 6 år, og har fått to nye trekk, hvitt og grått.. Har drømt om hvit sofa veldig lenge, og endelig har vi det. Godt Ikea selger sofatrekk, for jeg hadde aldri i verden brukt masse penger på å kjøpe en ny hvit sofa, hvor trekket ikke kunne tas av.. Med tre små barn i huset sier det seg selv hvor fort fingermerker synes...Artig å se hvor lenge den får være flekkfri egentlig;).
Må selvfølgelig vise frem vårt selvsnekrede "konsollbord" bak sofaen. Nå skal det sies, at det ikke er jeg som har snekret det da, men tegnet det selv - det har jeg gjort;). Dillet som er plassert oppå bordet, er tilfeldig plassert. Vet ikke helt hva jeg vil ha der ennå.


Her har jeg tatt bilde fra trappen og inn i hallen, mot stuen. Der hvor vasen med greinene står, ved siden av Jyskbenken jeg nylig kjøpte, kommer det et gammelt skap jeg skal male (en gang). Det skal romme masse kurver med votter og luer og annet man trenger når man skal ut i høst- og vinterværet.Uups, der kom et aldri så lite realitybilde av andre enden av penstuen.. Alt dette rotet var inne på kontoret, men måtte flyttes ut i stuen, da sovesofaen kom på plass der inne... Kjenner det skal bli greit å få plassert dette inn i skjenker, kommoder og skap (som fortsatt står igjen i gamlehuset, og venter på et par strøk med maling).

Alle foto: Anno 2009
 
Det var nå litt fra denne kanten. Det kommer flere bilder etterhvert, også oversiktsbilder.. Men, først må det ryddes og settes på plass. I dag fikk vi (les: mannen) montert opp klappsetet i dusjnisjen på badet oppe i 2 etasje. Har ikke fått tatt bilde av det ennå, men kan røpe såpass at det jammen meg tar plass i dusjen.. Men, det ble testet ut nå i kveld (les: av mannen) og han var fornøyd, om enn litt uvant for han;).

Takker så mye nok en gang for alle kommentarene dere legger igjen. Lover å titte inn til dere, så snart jeg får tid og anledning;). Velkommen til nye følgere også. Håper dere vil trives her inne. Lover også å komme sterkere tilbake, med litt hyppigere innlegg fremover;).

Da tar jeg natta her. Tuddeluu og god natt fra Marilinn
 

10 kommentarer:

Anne sa...

Det tar tid å komme i orden...det vet jeg alt om! ;) Her mangler vi både garderober og lys, i tillegg til at vi har alt som en gang skal plasseres i en garasje, inne på vaskerommet! Det ser nå vertfall fint ut hos dere :)

Ha en strålende helg! :)

Klem Anne

AnKa sa...

Jeg kan skrive under på at ting tar tid, og så må man få lov til å bo seg litt til før man heng opp ting og tang. Ærgelig å henge opp bilder for så å flytte dem rett etterpå;)
Kos deg, og ikke stress. Det kommer dager vettu.
Ønsker deg en flott søndag.
Klæm fra AnKa

Villa Fagerbakken sa...

Så lekkert det blir hos dere!

Tid har vi vel egentlig litt for lite av alle sammen, samtidig som vi egentlig har all verdens tid om vi "tar den til hjelp"

Jeg har et mål om at det skal være ganske i orden til jul, litt og litt blir til slutt alt: )
Eller helt ferdig blir vi vel egentlig aldri, siden interiørfrelste aldri blir helt fornøyd...

Ha en fin søndag, kjekt å se fra huset deres!
Klem Iris

adales verden sa...

Åh dette blir fiiint! Et lite tips til din hvite sofa: kjøp tekstiler impregnering på møbelbutikken.. Det berger meg fra mang et trekkvask. Da går småflekker av med en klut...;))

Anonym sa...

Å så moro å se bilder og høre fra deg igjen Marilinn!!:))
Det blir jo såå fiiint. Godt å være inne vil jeg tro, selv om som du sier det står fortsatt både litt utpakking i nye huset og det å " bli ferdig" med gamlehuset.
Blir spennende med kjøkkenkroken deres da. Nytt bord fra Home & Cottage og greier:)
Huff, jeg har den samme erfaringen angående industrilamper desverre. Byttet ut spot-listen over kjøkkenbenken fordi jeg hadde handlet inn tre stilige og store lamper i krom som skulle henge der. Men det ga så dårlig lys til en viktig arbeidsplass at det var bare å glemme! Så nå venter jeg på at spotene kommer opp igjen, og skal finne et nytt sted til lampene;) jaja.. noen feil må man vel gjøre.. ;)

Men guri så fiiin penstuen var blitt! Likte veldig godt alt sammen, fra gulvfargen (kjedelig å måtte bytte noen bord da), de hvite sofaene, peisen og det koselige vinduet ved siden av passet jo fint inn.. de doble vitrinedørene passer jo supert til en penstue.. men bordet ditt falt jeg umiddelbart for. Hvor er det fra tro, om du vil svare ? :)

Isj og æsj. Forkjølelse og feber er noe herk, og typisk for sesongen nå. Vi har hatt en runde her i huset oss voksne også. Da det var over.. tror du ikke jeg tråkket feil, falt, endte på røntgen og kraftig forstuetog muligens brukket bein og på krykker da??! Joooda, så her ligger jeg rett ut med benet høyt hevet med alle som diller og duller rundt meg.
Utrolig kjedelig!
Vi begynner gravingen av tilbygget om et par uker her. Da starter jeg å blogge igjen. Melder fra om bloggadresse til deg da:)

Er igjen såå glad for å se et nytt innlegg fra deg. Har vært innom bloggen din hver dag for å se om det har kommet noe. hehe :)
Lykke til videre i rydde-sjau.
God-klem fra Line

Lille familien i nr.9 sa...

Blir så bra :)

Det borde dere har i penstuen, hvor er det kjøpt? Er bordplaten grå, eller lyver bildet?
Hvis den er grå er jeg in L<3ve ;)

Marthe sa...

så flott det blir:)morro:)

Emidoras verden sa...

Blir bra dette Marilinn!
Det tar tid å bo seg inn ja...det kan jeg skrive under på.
Men etter hvert kommer ting sakte men sikkert på plass:o)
Herlig sofa som jeg kan tenke meg er deilig å slippe seg nedpå når kvelden kommer.
Ha en fin uke og kos deg i deres flotte hjem!
Klems.

Therese sa...

Så fint det har blitt, selv om det er litt esker her og der. Det er da bare sjarmen foreløpig. Ser frem til den årlige gløggfesten, for det blir vel hos dere i år?? ;-)

Guttemamma sa...

Gratulerer,endelig!! Så fint det ser ut!! KLart det tar tid...og med tre barn i tillegg:-) Gleder meg til masse bilder!
Klem♥