søndag 15. desember 2013

Julen sniker seg på

Så gikk det en stund før jeg skrev noe igjen da. En hektisk periode dette her og bloggen blir derfor nedprioritert. Men, siden sist jeg blogget har vi fått solgt gamlehuset. Det ble riktignok solgt allerede dagen etter visning, men vi lever fortsatt på gleden av å ha ett mindre hus å passe på.
 
Innimellom slagene her, prøver jeg å jule huset litt etter litt. Bestemte meg for å begynne pyntingen tidligere denne julen, men ligger faktisk enda lenger bak skjemaet enn tidligere år. Men, til en forandring kom juletreet opp allerede torsdag. Det er på ingen måte ferdig pyntet. Ungene har pyntet litt med selvlaget julepynt.. Selv drømmer jeg om et tre med bare hvit pynt, eller rød.. Men, har ikke hjerte til å fjerne pynten som ungene har laget. er jo liksom litt av sjarmen å ha selvlaget juletrepynt da. Er selv vokst opp med. Løsningen får bli to juletrær neste år, ett stort og ett lite, ett til mor og ett til resten av familien. ;).
 
Har knipset litt rundt der jeg har pyntet så langt. Poser og esker med julepynt står her og der i stuen, så vi kan ikke akkurat skryte på oss et ryddig hjem for tiden.. I tillegg mangler en del pynt jeg hadde i fjor. Mistenker at det står bak alt rasket fra gamlehuset.. Jaja, jul blir det uansett ;).
 

Kjøkkenet:

Har byttet ut litt pynt på veggene. Blir aldri 100 % fornøyd.. Skulle egentlig ha opp bildelist, slik at jeg slapp å få så mange hull i veggen. Men, den vi har fra Ikea bygger så mye ut, at de som sitter på benken ikke får lent seg tilbake, uten å skalle borti lista med hodet.

Litt fra penstuen;Adventslys som jeg alltid glemmer å tenne... I morgen skal vi tenne tre, hvorav to for første gang..Julepynt laget av ungene må alltid stå fremme. Også duker med hjerter tegnet på av minstefrøkna i huset.. I tillegg er sjenken og sofaen i tv-stuen også "pyntet" opp av frøknas flotte tusjer...

Også yttergangen/hallen har fått byttet ut litt veggpynt og fått litt innslag av jul. Det ene speilet ble fjernet til fordel for bildelist med nyinnkjøpte bilder, og en lyslenke. Jeg har virkelig blitt hektet på lyslenker. Tror faktisk jeg har fire stykker nå.. Men, det holder nå da, kommer ikke flere syslenker inn hit nå...Alle bilder: Anno 2009
 
Det kommer flere bilder, etter hvert som jeg får pyntet meg ferdig.

Som nevnt innledningsvis er vi inne i en hektisk periode, men satser på å lande i løpet av uken som kommer. Har igjen en juleavslutning og en grøtfest i klassen til en av barna, så er det bare å gi full gass og få ordnet seg ferdig til jul. Innimellom prøver jeg å få ryddet plass til EL-tilsynet som kommer på nyåret. En utrolig kjedelig, men nødvendig oppgave. Skal bli veldig kjekt når alt er på stell og alle ting og tang har fått sin plass..

Da er det bare å få krøpet oppi loppekassa. Ble veldig sent på meg i kveld gitt. Sånn er det når en heller innpå energidrikk sent på kvelden.

God natt og tuddelluu fra meg

7 kommentarer:

ingridsboble sa...

Så koselig det blir :)
Og gratulerer med salg av huset - så flott å få solgt på første visning!
Nyt denne tredje søndagen i advent :)
Klem fra ingrid

Rita sa...

Så fine bilder :) Koselig på kjøkkenet :) Stresser i vei me alt som må gjøres til jul, må bake litt til, pakke inn litt flere gaver, rydde og vaske hus :) men så blir det jo jul til slutt da :) klem Rita

Anette Willemine sa...

Nydelig julestemning hos deg!

Ønsker deg og dine en vakker høytid!
Klem ,
Anette Willemine

Natalie sa...

Så koselig du har det og fine bilder du tar! :-) Du kjenner meg ikke, men jeg synes du har en fin og inspirerende blogg, så jeg titter innom :-)

Interiørnytt sa...

Kjempe fine bilder du har her:) God helg

Interiørnytt sa...

Kjempe fine bilder du har her:) God helg

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så koselige julebilder. :) Håper dere hadde en fin jul! :D