fredag 23. april 2010

Tilbake etter en liten bloggpause + Giveaway hos Drømmen om en eplehage

Ja, det er faktisk det det ble gitt. Uplanlagt sådan. Her har det igrunn ikke skjedd stort etter vi kom hjem etter påskeferien. Har hatt og har fortsatt mange planer her i huset, men sliter fortsatt med smerter etter en skulderoperasjon i januar. Det er faktisk litt slitsomt å male med smerter *erfart* ;). Men, har da alltids greid å spraylakkere en kurvstol og to kurvpuffer som vi oppbevarer leker i. Puter skal trekkes om, har stoff men manger stifter til stiftemaskinen og nål til symaskinen.. Dessuten venter jeg på noen få varer fra Lobelia, hvor jeg bla har kjøpt dette alldeles flotte putetrekket :
Foto: Lobelia

Pinlig nok husker jeg faktisk ikke hva mer jeg bestilte... Sånn er det når en sitter og bestiller varer på nettet, på et tidspunkt en heller burde ha sovet søtt i sengen sin;). Regner da med at spenningen blir ekstra stor når pakkelappen ligger i postkassen...;)..

Ellers har jeg greid å skaffe meg et par lamper til i stuen. En stålampe og nok en prismelampe.. Prismelampen fikk jeg av min far som forskudd på bursdagspresang... Den var veldig billig, og jeg måtte bare ha den.. Men hadde vel ikke regnet med å få den montert opp nå da.. Håpet vel mer på at min far kunne oppbevare den til november (når jeg har bursdag), eller helst til vi har fått opp dette huset vi skal bygge... Men neida gitt.. Den hang plutselig over sofabordet den, uten strøm (er ikke strømtilførsel der den henger)... En handlingens mann og veldig snill pappa!! Skal få tatt noen bilder av både kurvstoler og lamper, men stuen er ikke bloggifiserbar i skrivende stund. Våropprydding pågår, men håper å få unna alt som er midlertidig lagret i stuen ila helgen...;)

Det var nå litt fra denne kanten. Ikke så mye interessant, men kommer mye sterkere tilbake;). Vil samtidig få takke alle dere som har lagt dere til som følgere av bloggen min også. Helt utrolig mtp at jeg ikke er så aktiv enda...:).

Ha en god natt !!!!!

Et lite PS før jeg kryper oppi loppekassa...

Hvis du har lyst på en reim til kameraet ditt, har Drømmen om en eplehage i disse tider en Giveaway hvor du kan være heldig å vinne en slik stilig og uvanlig kamerareim :-)

Foto: Drømmen om en eplehage

post signature

4 kommentarer:

Guttemamma sa...

Kosleig å høre fra deg igjen! Legg ut bilder når pakken kommer da!!
Nattaklem og god helg♥

Line fra huset på landet sa...

Hei Marilinn! Så koseig å se et innlegg fra deg! Godt å ha deg tilbake :) og tuusen takk for koselig hilsen hos meg;)
Ja, virkelig anbefaler disse knekkebrødene. De er såå gode, og så lettvint å lage at du ikke vil tro det engang!!
Joda, har da begynt i hagen..men det tar tid å bare rake. Skal ut igjen nå tenker jeg..og rake litti igjen. Minstemor sover nå..hun har feber og vondt i høyre øret sier hun, og jeg har sendt far i huset på luftetur. Så da er det meg og riva da :D

Så fint putetrekk fra Lobelia..og så spennende å se hva som kommer i posten!
God lørdag, Marilinn..og god bedring med skulderen.
Klem,Line

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Marilinn!! Velkommen tilbake;)

Tusen takk for hyggelig hilsen! Jeg kommer nok til å holde på en stund til jeg, vet du *smiler* Ha en fortsatt fin søndag!!!

Klem klem
Anette:)

Elisabeth sa...

åh, høres spennende ut med stoler og lamper......venter i spenning.. ;o)