mandag 9. april 2012

Oppdatering og nok et bilderas

Tilbake igjen etter en liten pause. Her er påskeferie hos svigers på Geilo vel overstått. Veldig trivelig med masse kos og ikke minst det årlige påskeskirennet for ungene. Lite med snø der oppe i år også, så, i år som ifjor måtte snø hentes og skiløyper lages. Ungene var storfornøyde og gikk på påskeeggjakt hele tre dager på rad. Stor stas;)).

I nyhuset er det malerne som har regjert de siste ukene. Fototapeten ble hentet på posten før vi dro på påskeferie, så den er naturlig nok ikke på veggen enda. Tapeten vi skal ha på vårt soverom har fortsatt ikke kommet til butikken, men den ventes inn de nærmeste dagene. Rundtømmerpanelet vi skal ha i tv-stuen i 1 etg har heller ikke kommet. Så vil tro malerne kommer tilbake igjen om ikke altfor lenge. Det bør de, da de grå veggene i hoved-/penstuen bør ha minst ett strøk til.. Synes ikke det er så veldig pent at de sparklede skjøtene synes gjennom malingen;). Tom, du må gjerne gå bort og se;)).

Legger ved noen bilder, for å vise litt malte vegger;).


Tv-stuen har fått fargen Wet sand på veggene. Er utrolig fornøyd med denne fargen. Kunne fint hatt denne på kjøkkenveggene også;). Rundtømmerpanelet som kommer på den ene veggen her inne, er vel den veggen jeg er mest spent på. Gleder meg virkelig til å se hvordan den blir;)


Pen-/hovedstuen har fått en helt nøyttral gråfarge. Er veldig fornøyd med denne fargen også, og tror den vil bli lett å møblere etter også;). Dette er den ene veggen som må males ett strøk til.


Den andre grå veggen i pen-/hovedstuen, som også må ha ett strøk til med maling;). Da jeg så sette bildet, la jeg forøvrig merke til at elektrikeren har glemt å legge opp til stikkontakt på denne veggen jeg skal ha en sjenk med bordlampe på.. Hmm.. Noen må få gitt beskjed til han rimelig fort ja..;). Veggen lengst til høyre, mot kjøkkenet er malt hvit, chi tror jeg den het.


Et nærbilde av gråfargen vår;). Sånn for ordens skyld, grått til venstre og hvitt til høyre, OM det skulle være noen tvil ;)).


Kjøkkenveggene fikk panelplatene på for en god stund siden. De er i fargen Skagen. Er fornøyd med fargen, selv om jeg kan skimte et svakt lillaskjær når solen står rett på. Det bekymrer meg mindre, siden veggen lillaskjæret kommer på, stort sett vil dekkes av kjøkkeninnredning;). Legg forøvrig merke til fargeforskjellen lengst inn i stuen. Et godt eksempel på hvordan sollys og skygge kan forandre en og samme farge;)


Kjøkkeninnredningen vår kommer forøvrig 3 mai, og ikke den 14 som vi først fikk beskjed om. Sånt blir jo ikke vi lei oss for;). Gleder meg stort!!!

Trapperommet og deler av gangen i 2 etasje, har også blitt malt. Her falt valget på fargen Hvit lin. Ultra flott farge, som også kommer på to vegger i loftstuen;). Bildet under er av den malte veggen i gangen oppe. Dette bildet ble tatt på lykke og fromme "i luften", da jeg hang i stillaset. Derfor utrolig dårlig vinkel og kvalitet.. Men, den fin fine fargen kommer godt frem da. Så får kvalitetsbilder komme senere;). Resten av gangen i 2 etasjen har eggehviet panelplater;).

Alle foto: Anno 2009

Nok et skikkelig bilderas fra denne kanten;). Nå fremover skjer det store ting. Fliseleggeren starter denne uken, trappen er i produksjon og vi går en stor bod under den;)). Gulvene skal straks legges også.. Gleeder meg over fremgangen;). Venter fortsatt på tilbudet fra mureren på baderomsinnredningen i 2 etasjen da.. Ikke alle håndtverkere som er kjappe i vendingen liksom..;). Må jo si jeg gleder meg til å flytte inn og få møblert dette huset. Ikke lenge igjen nå, knappe to måneder faktisk..;)).

Takker og bukker for alle hyggelige kommentarer. Utrolig morsomt å lese;). Ha en god uke alle sammen!!!

Ps. Line: Håper du kommer igang med bloggingen snart;))

Tuddelluuu fra
post signature

3 kommentarer:

Hilde sa...

Heia!

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg:-) Ja er veldig fornøyd med bordet, og det er flott og massivt. Det er kjøpt på Skeidar. Har ikke fått målt bordet enda....påsken kom imellom her, men jeg skal gjøre det sånn at du får målene:-) Ikke så lenge til innflytting hos dere heller seg jeg...:-) Klem Hilde

Anonym sa...

Fiiine farger Marilinn:)
Koselig å høre at du savner bloggingen min dag, du gode:)
Jo, jeg tenker seriøst på starte opp igjen. Men ikke idag, ikke imorgen. Mest sannsynlig vi begynner med tilbygget.
Jeg er igang med å tenke på nytt bloggnavn;)
Jeg har endelig gjort meg opp en mening om rommene nå. Nå vet jeg hvordan det hele skal bli!Puhh.. endelig:))
Klemmer deg masse:)
Line

Villa Wikan sa...

Nå er det ikke lenge igjen! Kan tenke meg dere gleder dere =)
Jeg har sittet å sett og prøvd meg på vaskerommet deres i påsken. Men må si at løsningen til nr14 ikke kan finpusses mye mer. Du vet, nå når vann, strøm og sjakt er bankers, er det ikke mye man kan endre.
Det med å heve vask og tørk er veldig greit for oss som rager over 150 cm, men for den hjulbente hadde det nok blitt veldig tungvind med å fylle i vaskemiddel.
Tror løsningen blir kjempe bra jeg =)
Klem Linn