fredag 16. november 2012

Walk in closet

To blogginnlegg på rad er ingen hverdagskost, men er man i siget, så er man siget;). Nevnte så vidt i går at vi er ferdige med vårt walk in closet, eller garderoberommet som jeg stort sett kaller det. Klær er akkurat kommet på plass, og det må nevnes at jeg ikke har dandert, finbrettet og sortert etter farger her inne da. Det viktigste var i første omgang å få klærne på plass i hyller og kurver.. Har fortsatt litt småtteri igjen her inne. Skal ha opp noen kroker til belter og kurver til å oppbevare alle skjerfene jeg har, det er visst blitt en hel del opp igjennom årene:-O.

Dette rommet kan ikke måle seg med mange andre eksklusive walk in closet rundt om, men det duger for oss. Ikke lett å få gode bilder når rommet er lite og dårlig belysning men har da gjort et forsøk..;)All "innmat" her inne er handlet på Ikea. Vi har Pax garderobestammer med hylleplater, kurver og klesstang på den ene veggen, og en Expedithylle vi har arvet fra storebror på dørveggen. Under vinduet har vi to stk Billy bokreoler. Over vinduet har vi også en klesstang, hvor jeg henger mine klær... Noen i huset har litt mer klær enn sin bedre halvdel...;). Plasseringen av skap og hyller er gjort bevisst først og fremst med tanke på fremkomligheten for mannen og stolen hans. Det er akkurat stor nok plass der inne, til at han kan snurre rundt med stolen, uten å rive ned klærne.

Klesstangen i skapet til mannen er plassert passende høyde for han. Han har selv bestemt høyden på stanga, og kan nå enkelt og greit ta ned og henge på plass sine egne klær. Skulle selvfølgelig hatt en nedfellbar klesstang som denne her fra Langlo. Men, det får bli en annen gang.


 Veldig snasen og praktisk sak ikke sant;).

Da skal jeg fortsette fredagskvelden og få med meg Senkveld som starter om ikke lenge :).

God fredag og helg fra Marilinn
.

9 kommentarer:

Anne sa...

Flott walk-in du har fått deg! :) Holder på med vårt walk-in også...eller dvs. at vi er i planleggingsfasen ;) Får det forhåpentligvis klart til jul....er en smule lei av å lete etter klærne mine i kartonger ;)

Ha en fin helg skjønne deg! :)

Klem Anne

ingridsboble sa...

For en drøm med walk-in-closet! Det får ikke vi plass til desverre.. Tenkte nå sist jeg var i huset at vi kunne hatt det der badet blir, og flyttet badet der loftstua blir.. men da blir det jo ingen loftstue. Og så er det LITT seint å flytte på rom nå.. Får se hva som skjer hvis vi pusser opp om sånn 20 år ;)
God lørdag til deg!
Ingrid

Villa Wikan sa...

Dette ble jo kjempe bra! Dette er virkelig et must når man bygger hus =) De walk-in man ser i magasiner er ikke mye reelle.. for hvem har bare hvite klær? hehe.
Penstuen deres er nydelig og jeg tror ikke det blir for mye grått når/om du bytter. Bare velg forskjellige nyanser =)
Riktig god helg!
Klem

Lille familien i nr.9 sa...

HERLIG garderobe!

RE: gleder meg masse til jeg får "gardinproblemer" ;) Nei, nå skal vi hive oss rundt og begynne isoleringen inne :D

Villa Fagerbakken sa...

Heisann!
Det blir jo kjempebra, og selvfølgelig må du ha litt mer plass enn mannen : ))
Sånn er det bare..
Ikea har jo kjempemange lure løsninger,
vi har pax på alt utenom garderoben i gangen...der har vi bestillt samme som kjøkkeninnredningen..pga spesialmål..
Vi mangler også en del gardiner enda, og man legger ikke så godt merke til at det mangler lenger..før de kommer på plass...da var det liksom prikken over i en-akkurat som i penstuen deres: ) Flott!

Man må ta litt og litt har jeg merket, lett at boblen sprekker når man endelig har kommet innom dørene...
Men har et mål om å ha det meste på plass innen jul, så får vi se: )

Ha en fin helg!

Anonym sa...

Syns dere fikk ett praktisk og flott garderoberom....best av alt er vel egentlig at det til og med er plass til at mannnen kan snurre rundt der inne slik at han slipper å "knote" veldig for å få tak i klær. Lettvint må det være:)

Emidoras verden sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Emidoras verden sa...

Hei Marilinn!
Du verden så flott garderobe!
Synes du har det riktig så på geledd i garderoben!
Det viktigste er vel at det er praktisk og oversiktlig.
Synes du har fått det så lekkert og fint i stua også.Lyst og trivelig!
Har også sidevinduer i karnappet,og som deg har jeg heller ikke gardiner der:)
Fortsatt fin uke til deg!
Klem.

Kristian V sa...

Smart!

Utrolig spennende å se hvordan dere jobber med universell utforming. Dette skal jeg følge med på! :)

Mvh.
Kristian, Veaplan