mandag 8. april 2013

Gutterom

Søndagen er straks på hell og ny uke ligger klar til bruk. I  dag har jeg bedrevet vårlige sysler og begynner å se frem til å starte på uteområdet.. Slik snøen smelter nå, så er det kanskje ikke så lenge igjen til vi kan få fjernet all søpla etter husbyggingen. For den er skikkelig stygg den haugen der altså, og er et blikkfang uten like for alle som går tur på gangvegen rett ved tomta vår. Det var greit så lenge snøen dekket den haugen, men nå derimot... Fysj.

Så var det gutterommet vårt da. Eldstemannen Tobias sitt rom. Har ikke fått ryddet så veldig mye der inne. Vi har en skikkelig sorteringsjobb foran oss, og det er litt av grunnen til at vi ikke har fått brukt så mye tid til å rydde oss ferdig der inne.Er en del leker som han ikke leker med der inne lenger og det må selvfølgelig ut. Flere hyller skal opp på veggene hos han også. Han elsker lego og trenger plass til all legoen han bygger opp. I tillegg har han et stort ønske om å ha fotballplakater på veggen, så vi får prøve å få til det også.


Rommet til Tobias var først tiltenkt som treningsrom, men ble helt på tampen endret til barnerom isteden. Det viste seg at det rommet Tobias egentlig skulle ha, var litt for stort til han, og passet mye bedre som tv-stue isteden. Gutterommet er det miste soverommet og det har vært noen utfordringer ift møblering. Men, det gikk til slutt ;).

Alle foto: Anno 2009

Fototapeten valgte gutten helt selv, ut fra et knippe tapeter mor hadde plukket ut på forhånd. Synes han var flink jeg. Tapeten er fra Photowall og den fikk vi av Marit med bloggen Nr14. Når trimrommet er ryddet ut og kan tas ibruk for det det er tiltenkt, puttes gitar, øvingspad og stortromme inn dit. Eldstemannen er ikke bare glad i lego, men er også en ivrig trommegutt i skolekorpset. Ellers er det ski og fotball som gjelder. Den signerte Strømsgodsetskjorta fikk en egen plass på veggen. Den er han meget stolt av ;).

De fleste møblene på gutterommet er kjøpt på Ikea (igjen). Nattbordet er et arvet bord fra oldefar, malt i lyseblått, også det etter guttens eget ønske.. Mon tro om jeg kan få han til å bli interiørinteressert... ;).

Det kommer flere bilder fra barnerommene når de er helt ferdige. Men, før det kommer det nok bilder fra andre rom i huset..

Da er det straks natta her.Skal opp tidlig i morgen og levere bilen på verksted. En dame rygget uheldigvis inn i siden på bilen min, og nå skal den få seg en splitter ny dør.

God natt og ha en fin uke til deg som leser ;)

Tuddelluu fra Marilinn

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ble veldig flott på ungenes rom:) Stilig og artig å se ferdig:) Tobias-rommet ble ekstra kult med den fototapeten:)

Villa Fagerbakken sa...

Så flotte barnerom!
Plassering er vanskelig,
vi har noen stikkontakter som er på feil sted i forhold til slik møbleringen måtte bli..
Det er vel ikke mulig å forutsi alt,
og det fungerer jo fint likevell: )

Ser ut som at dere har fått et kjempeflott hus, og så kjekt med eget treningsrom!!

Ha en fin helg videre!
Klem Iris

line sa...

Digger tapetet på rommet til gutten din Marilinn!! Ble kjempefint! :)

Håper alt er vel med deg!

Klemmer fra Line

7th-heaven sa...

Halloen Marilinn:)
Håper alt er bra med deg og dine.
Hadde vært gøy å se mer fra det nye huset deres etter å ha sett tegningene i 3D. Det var jo sååå mye fint og spennende. Hvordan løste du det med gangen forresten?

Klem fra Line, 7th-Heaven :)