tirsdag 5. juli 2011

Litt mer bad

Marit ligger ikke på latsiden hun, og her kommer det flere forslag til baderomsinnredning og gulv. Her kan du få ennå mer inspirasjon til bad og linker til bad og baderomsgulv.

Først et bilde som viser formen på badet. Deretter følger det bilder med forskjellig farge på vegg og gulv, og en annen type innredning enn fra forrige innlegg.

Alle bildene er hentet fra Marit sin blogg Nr14

Masse gode forslag. Innredning, fliser og belegg er vi nødt til å se og ta på i butikken. Blir ikke helt klok av å bare se på nettet. Håper på å få til en tur ut i morgen. Mye pent og hipt innenfor beleggverden, men også en del kjedelig. Mannen og jeg er enige mtp fargevalg på fliser, men belegg derimot, der er vi ikke helt enige - enda;). Vi ønsker at hovedbadet skal gå i offwhite/beige, altså varme men likevel nøytrale toner. Liker veldig godt belegget som er vist på det nederste bildet, men da mener jeg at flisene på veggen bær være hvite.. Eller hva mener du Marit;). Finnes sikkert andre fargevalg også da, istedet for svart. Vi får se. Tiden er nok moden for å ta en baderomsrunde, fliserunde og beleggrunde uansett...;)

Da får jeg rydde og vaske litt, før middagslaging. Vi har hatt gjester de siste dagene, og sosialt samvær har blitt prioritert. Skal ta meg en skikkelig bloggerunde i kveld, og det gleder meg meg stort til;)

Tuddeluu fra Marilinn

6 kommentarer:

Villasol sa...

Der var det masse flotte løsninger. Ikke lett og velge kan jeg tenke meg. Både i løsninger og hva som skal på vegger og gulv. Finnes jo så mye fint!
Lykke til med valget!

Klem Ingunn

Villa Minde sa...

Her var det mange flotte forslag ;o) Men, det er ikke lett å bestemme seg for hva man skal ha! Heldigvis så hjelper det masse å se utstillinger på flise- og baderomsbutikkene! Det er jo nesten umulig å se for seg hvordan ting blir i virkeligheten bare ved å se på bilder og tegninger.. Lykke til med valgene, jeg er sikker på at dere blir fornøyde ;o) Ha en fin dag! Klem fra meg

Anonym sa...

Sjakkruter har jeg selv på badegulvet og nå etter 2 år så hadde jeg valgt det samme. Blir ikke lei av det:) Hvitt på vegger og innredning samt krom-detaljer. Sjakkruter på belegg vil oppfattes på samme måte visuelt sett men en må jo "like" det da;) Ett annet alternativ jeg likte godt er det mørke marmorerte belegget fra Gerbad kombinert med helt hvite fliser på veggene.

Du har antydet litt beige farger på badet tidligere så du må nok finne ut av hva dere kommer til å trives best med....varme beige toner eller kontrastfarger som f.eks sort og hvitt.

Sklisikre fliser vil være mer vanskelig å rengjøre jo mer sklisikker de er. Flisene finnes i flere grader av sklisikkerhet. Dere må nok innom for å ta på flisene før dere gjør et valg og for å bli helt sikker:)

Livy sa...

Heisann!
Her var det mange fine forslag - vanskelig å bestemme seg!! Masse lykke til med prosessen :-)

Tusen takk for koselig hilsen hos meg :-) Er heldigvis bedre!

Klem fra Livy

Anonym sa...

Takk for kommentar hos meg i Galekroken! :-) Jeg har vært kjempefornøyd med den servicen vi har fått fra Sigdal i Fredrikstad! Det har vært helt topp! Vi fikk først tegninger fra Sigdal hvor de tok utgangspunkt i hustegningene. Deretter sendte de ut en som skulle kontrollmåle da vi hadde fått målbare vegger. Det viste seg at det da var noen avvik fra hustegningen. Det er jo ikke mye som skal til før man ikke får alt til å passe liksom! :-) Derfor ble det noen små justeringer før kjøkkenet ble satt i endelig bestilling.

Lykke til med husbygging! det er jammen LITT av en prosess! :-) Stikk gjerne innom bloggen min en annen gang også! Koselig med besøk! :-)

Britt Eva sa...

Hei på deg. Du liker GG du også. De har de på Christine like ved Kid og Nille i Drammen. Husker ikke helt gaten. Så har de en del på Myrullpiken på Konnerud. Du kan ringe de på 47838734. Jeg så at de hadde en del i Asker også i Strøket ikke på Trekanteen. Mange fine interiørbutikker der jeg må tilbake å titte litt mer i. Så har vi Vollywood i Asker, Vollen. Hvis du ser på siden min så finner du bloggen deres der. Lykke til og lykke til med husbygging.
Klem