søndag 6. mai 2012

Noen jubelrop og litt "himling" med øynene...

Å bygge hus kan vel by på utfordringer for en hver husbygger vil jeg tro.. I det siste synes jeg det har vært litt vel mye småutfordringer, men også jubelrop..;).

I forrige innlegg skrev jeg litt om denne baderomskrisen vår i 2 etasjen. Da ikke alt er helt avklart om den saken ennå, lar jeg dette ligge litt til. Det kan se ut som vi ikke helt har hellet med oss på flisefronten.. For hallen i 1 etasjen er nå ferdig fliselagt, med en annen farge enn det vi bestillte. Vi bestilte grå, og fikk svarte istedet. Det rare er at det er de flisene vi bestillte, men det er fargeavvik på de vi fikk og flisene i utstillingen i flisebutikken... Flisedamen var veldig enig, og skal snakke med sjefen selv til uken. Dette er helt klart en reklamasjonssak, for vi ønsker grå og ikke svarte fliser.

På bildet under ses fargeforskjellen godt. De svarte til venstre og de grå til høyre som vi har ellers i 1 etasjen. Fargen på de vi bestillte likner på de grå til høyre, men med litt mørkere sjateringer her og der..For å komme tilbake til jubelrop da, så var det et gledelig syn å se at både kjøkkeninnredning er på vei opp, OG rundtømmerpanelet beiset. Veldig fornøyd;).

Kjøkkenet slik det ser ut akkurat nå.

Fine benkeplaten har såvidt kommet på. Den virker litt gul på bildet, men er egentlig lysere. Så bildet lyver litt.

Mye rot og virvar der akkurat nå, men i løpet av neste uke er det ferdig satt opp. Håper jeg da, det har oppstått et lite rørproblem til vasken på kjøkkenøya.. Noen har bommet på målingene, men det lar seg nok raskt fikses på med litt oppigging og flytting på røret tenker jeg. Så velger å ikke rulle med øynene av dette, og kjenne etter svetteperler på ryggen;)

To av vitrinedørene er pakket opp ;)

Kjølerommet har fått montert kjøleaggregat... Noen som som klarer å finne EN liten feil her????


Det er montert feil vei. Det betyr at det vil blåse kald luft ut i matboden, og varm luft inn i kjølerommet...;)). Det skal snues altså, men synes det var litt morsomt..;).

Så, var det rundtømmerpanelet vårt. Det ble jo SÅ stilig og flott. Ikke minst lunt.

Alle foto: Anno 2009

Litt usikker på om vi skal ha ett strøk til med beis, eller om det skal få være slik. Regner med det etter hvert vil mørkne av seg selv også...

Tapeten på vårt soverom er også kommet opp, men det har jeg ikke noe bilde av ennå;). Men, det kommer om ikke så altfor lenge, håper jeg. Den er veldig flott!!

Da er det natta her. God natt og ha en fin søndag;).

Note: Må bare få presisere at flisefeilen i dette innlegget hører hjemme hos flisebutikken og ikke hos husprosjektøren og snekkergutta våre altså. Bortsett fra å feilmontere kjøleaggregatet så er det lite negativt å si om denne arbeidsomme gjengen. De jobber jevnt og trutt for at vi skal få huset vårt som vi ønsker;). Snekkersjefen selv imponerer stadig med fine innspill, og gjør gjerne endringer for at vi skal bli helt fornøyd!! ;)

Tuddelluu fra

post signature

7 kommentarer:

AnKa sa...

:) Det er nok mange utfordringer å bygge hus, det kan jeg skrive under på. Men akk så herlig å bli ferdig.....
Håper det ordner seg med flisene hos dere.
Ønsker deg en flotters søndag, i snykovet:(

ingridsboble sa...

Det var voldsomt til feil de gjør... Godt noe blir riktig også! Viktig å følge med på hver detalj, skjønner jeg, og glede seg over det som blir bra :) Vårt "hus" er fortsatt bare en grushaug fordi kommunen ikke har gitt endelig byggetillatelse.
God søndag :)

Anonym sa...

krysser fingrene for at veien videre blir problemfri;)

Therese sa...

Oi, nå begynner det dra seg skikkelig til her. Kjøkken på vei opp og greier! Måtte le litt av den kjølinga, hva er det egentlig de surrer med? Det er vel neppe like stor jobb å snu den, som å rette opp i flisefeil... Ugh.

Villa Fagerbakken sa...

Det var kjedelig at dere skulle få uflaks med flisene igjen... Nok med en gang liksom...men dette bør jo flisebutikken ta som reklamasjon-når de har feil i utstillingen sin?!

Ellers går det jo fremover i rasende fart!! Litt kaldt kjøkken gjør vel ingenting ; p

Og tømmerveggen blir herlig lun: )

Håper det er slutt på uflaksen deres nå og at resten går knirkefritt: )

Klem Iris

vartnyehjem sa...

Det går jammen unna hos dere også. Så morsomt å se at det begynner å ta form og den rundpanelveggen er jo en herlig brytning! :-)

Men det var da alvor til flis-uflaks dere skulle ha da... :-( Som sagt... no kluss skal det da liksom alltid være..... Krysser i alle fall både fingre og tær for at flisbutikken fikser opp i dette (det skulle da ærlig talt bare mangle om dere var der å pekte på en flis og fikk en helt annen!!).

Gleder meg til å se mer altså.... ;-)

Villa Wikan sa...

Er det ikke det ene, så er det det andre ;-) Kjenner igjen all denne frustrasjonen over feil og annet rot. Men heldigvis kan man se det komiske i det også =)
Tømmerveggen er så herlig!
Klem Linn