mandag 21. mai 2012

Utelamper og litt annet

Utelamper er igrunn ikke noe jeg har viet så stor oppmerksomhet. Men, nå har vi jo kommet dit hen at vi må få kjøpt inn noen.. Det står iallefall ikke på valgmuligheter for å si det sånn, men har likevel funnet meg en favoritt til inngangspartiet iallefall:


Nå skal vi ha utebelysning flere steder på huset, og da er jeg litt usikker hva vi skal velge. Synes det blir litt vel mye hvis vi har de samme utelampene på hele huset, så vil derfor ha noen andre.

Her er en type jeg godt kunne tenkt meg på hjørnene av huset.


Vi skal ha downlights over garasje og på overbygget ved terrassedøren i stuen. I taket på overbygget av terrassen skal vi ha en eller to plafondlamper. Denne synes jeg ikke var så aller værst:


Om det blir noen av disse vet jeg faktisk ikke, men synes de var veldig fine;).

Takker for innspill om den lille veggen bak pipen i innlegget under. Tror jeg skal ta den vurderingen når pipe og peis er ferdig malt. Å male hele den veggen, med både pipe og peis i grått, ville blitt litt for mye, da resten av stuen er grå. Kan hende jeg gjør det en gang, men da blir resten av veggene hvite ;). Vi kommer ikke til å fyre så mye, så forhåpentligvis vil det ta litt tid før jeg må dra frem malerkosten for å male over sotmerker..;).

Har fått spørsmål om å legge ut bilder av fasaden, og det kommer. Snekkerne er ikke helt ferdig utvendig ennå, men jobber med takoverbygget. En liten sniktitt på hvordan det så ut for ca to uker siden.

Foto: Anno 2009

Vaskeromsinnredning kommer i morgen, og blir vel satt opp etter kjøkkenet tenker jeg. Alle gulv er lagt, og innvendige dører er på vei opp. Straks setter mureren i gang med å mure inn en baderomsinnredning for oss, men akkurat her har det kommet en liten strek i regningen da. For unge rørleggeren vår, som skulle hjelpe til med dette, har fått hjerteinfarkt stakar og ligger på sykehus. Isteden skal vi bruke kollegaen hans, og han trenger jo å sette seg inn i dette. Håper det ikke får noe å si på tidspunktet for ferdigstillelse.. Snekkerne regner iallefall med å gjøre seg ferdige i løpet av helgen, og det er ikke værst det;)

Uteområdet har jeg jeg såvidt begynt å tenke på ennå Line, men det kommer det også altså ;)).

Da er det natta igjen for meg. God natt og tuddelluu fra

post signature

1 kommentar:

Anonym sa...

Mye å velge i blant utelamper og fine de du har funnet. Noen fine varianter her også: http://www.norlys.no/?CatID=1192

Spent på om de klarer å modifisere overskapene på vaskerommet ved montering og på hva mureren tryller frem på badet:)

Blir så bra:)