fredag 18. mai 2012

Vel overstått og en liten oppdatering

Da var jammen meg 17 mai vel overstått, i år igjen;). Var veldig heldige med været og rakk å gå i toget, overvære eldstemannen sin debut i rekruttkorpset og komme seg hjem igjen før himmelens sluser åpnet seg;). Tradisjonen tro, glemte jeg å ta bilde av den fine bløtkaken jeg hadde mekket sammen på morgenkvisten.. Får prøve igjen til neste år;)). Burde selvfølgelig legge ved noen friske bilder fra nasjonaldagen, men kameraet ble liggende igjen hjemme.. Skjerpings til neste gang..

Etter vi hadde inntatt både pølser, is og brus, dro vi med familiebesøket bort til nyhuset for å se litt på ukens arbeider. Kan vel ikke si annet enn at det snart er ferdig.. Hurra;D.

Peisen er montert, og trenger noen strøk med maling før den er helt ferdig. Synes det ser veldig fint ut jeg da. Pipe skal males den også altså.


I tillegg har terrassedøren omsider kommet opp. Ble mye lysere i stuen nå. Elektrikeren er igang med å sette opp stikkontakter, men har en del igjen så jeg. I tillegg skal vi jo ha litt downlights her og der


Når jeg ser på bildene over her, blir jeg litt usikker på om veggen bak pipa burde være grå isteden for hvit.. Noen innspill??

Flisene over kjøkkenbenken har også kommet opp, mangler bare fuging. Veldig fornøyd altså.
Nå har mureren pigget opp rundt det feilplasserte vannrøret også, så nå kan rørleggeren plassere røret på riktig plass. Kjøkkenmontøren vår håper å gjøre seg ferdig i løpet av kommende uke. Apropos feil, så har vi fått levert feil hvitevarer fra Sigdal da. Så vi får ny mikro og stekovn;).

For litt siden, så hadde vi som kjent en (stor) smule flisekrise her. Vi har tenkt og tenkt, vurdert det ene mot det andre osv, og kommet frem til at vi lar fliser på bad og i hallen få bli liggende. Håper virkelig ikke at vi angrer...

Da gjenstår det for meg å sprette i seng. Formen er laber og stemmen nesten borte. Kanskje den dukker opp i morgen;)).

God natt og tuddellu fra
post signature

5 kommentarer:

nr14 sa...

Peisen ble fin den:) Grå eller hvit vegg bak.....tror jeg ville latt vegg og peis/mur gå i samme hvitt. Alle veggene i resten av stua blir jo grå. Blir en ikke fornøyd er det enkelt å male:))

Kjøkkenet blir veldig bra:)

AnKa sa...

Vel overstått 17. mai:) Det å huske å få med kamera på en slik at er ikke enkelt;) har vært der selv.
Når det gjelder veggen bak pipa, så tror jeg den blir flott uansett hva du velger:)
Ønsker deg også ei flotters helg. Får håpe at det blir litt ok vær.
Klæm fra AnKa

Villa Fagerbakken sa...

Oi oi nå er det jo innflytting like rundt hjørnet...så utrolig deilig for dere...og om enda en liten stund er det vår tur: )
Hadde møte med flislegger idag, så jeg tror de har fått med seg hva og hvor nå... man får på en måte en erfaring fra bloggingen, selv om den ikke er "selverfart" Her har altså dere fått konsekvensen, og siden du deler med oss får vi ta del i erfaringen-tusen takk...
Nå skal vi lade batteriene, og når vi kommer tilbake er dere straks inne!!
Klem Iris

Villa Drømmeverden sa...

Se her ja!
Begynner virkelig å dra seg til hos dere også;)
Her i huset er nesten alt ferdig, de har kun igjen å legge gulv i stuen hvor alt har vært oppbevart til nå. Og noen få detaljer på kjøkkenet. Nå er det morro!
Blir nedvasking av en del rom i helgen og litt småflytting. Vi flytter inn neste helg. Lenge til dere skal inn?

Gleder meg til å se flere bilder!

Klem fra Margit

Anonym sa...

Vel overstått 17.mai Marilinn. Håper formen din er bedre!
Jeg hadde malt vegg og mur i grått. Jeg har jo malt min i hvitt, tenkte i grunn ikke på noen annen farge.. og siden resten av kjøkkenet var hvitt, så ble det slik. Men nå angrer jeg. Sort sot på den fine hvite muren nå :(
Så den skal males i tja.. ikke grå, men litt potetskallfarge om jeg finner en jeg kan bruke til mur.

Det ser veldig lyst og deilig ut i stua deres Marilinn. Dette blir nok veldig bra tenker jeg:)

Stå på. Ikke tenk på flisene i gangen og på badet. Det er så mange andre ting å bekymre seg over når man står midt i husbygging;)

Håper du har noen fasadebilder også snart.. ?!:) hadde vært gøy å se utvendig, og kanskje tomt og kanskje har du allerede noen planer for hagen.. ??

Klem fra Line